מה מספר תיק ניכויים של ביטווח לאומי - אין באינטרנט!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אני צריכה לדווח הכנסה מביטוח לאומי בתאום מס (חל"ד)
מה מספר תיק הניכויים של הביטוח אומי

• הוסף לסימניות
זה בעיקרון רשום באישור שלהם על ניכוי מס במקור.

• הוסף לסימניות
הם שולחים בדואר.
ניתן גם לראות באיזור האישי את כל המכתבים מהם.

• הוסף לסימניות
אז אולי יש כאן מישהי שקיבלה ויכולה להגיד לי
כי לי אין את זה באזור האישי
(כתוב לי שלא זמין להורדה) ולא קיבלתי בדואר

• הוסף לסימניות
אני רואה באשכול הזה

אני מתלבטת אם מובן מזה שהמספר הוא 941774770

• הוסף לסימניות
בדיוק עכשיו אני מנסה לחפש את המספר זה לא המספר של תיק הנקוים של המס כי זה 9 ספרות לעומת 11 של הביטוח לאומי

• הוסף לסימניות
  • מספר תיק ניכויים – מספר תיק ניכויים בעל 9 ספרות
  • תיק ניכויים ביטוח לאומי - מספר התיק בביטוח לאומי בסופו יש להוסיף שני אפסים "91234567800" סה"כ 11 ספרות
  • מספר ישות - מספר עוסק מורשה /ח.פ – 9 ספרות
  • דיווח למס הכנסה - בחר את תקופת הדיווח בהתאם: חודשי, דו חודשי, חצי שנתי

• הוסף לסימניות
@לאהמ מה עשיתם בסוף?
לגבי דיווח הכנסות מביטוח לאומי בתיאום מס, אין צורך במס תיק ניכויים, במקום משכורת בוחרים בהכנסה מביטוח לאומי/הכנסה מקצבה (לא זוכר בדיוק איך זה נקרא שם) ובוחרים את הקצבה הרלוונטית בלי למלאות מספר תיק ניכויים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה