דרוש מידע מה מסתיר המתווך?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים והמגיבים.

כרגע, הם ירדו מהעיסקה,
ואנחנו בודקים את כל האפשרויות.
לעת עתה לא אוכל לפרסם את שמו,

ברגע שיהיה לי עוד פרטים כמובן אעדכן,

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים והמגיבים.

כרגע, הם ירדו מהעיסקה,
ואנחנו בודקים את כל האפשרויות.
לעת עתה לא אוכל לפרסם את שמו,

ברגע שיהיה לי עוד פרטים כמובן אעדכן,

סתם לידיעה כדאי לרשום את שמו בגוגל, לראות אם מופיעים פסקי דין על עבירות דומות בעבר--יופיע מאתר תקדין

• הוסף לסימניות
ללא שום ספק מדובר במתווך שרוצה לקחת עוד כסף בנוסף למחיר המקורי.
וזאת עבירה על החוק!!
לכן אתם חייבים להשיג קשר עם בעלי הדירה ולשאול מה המחיר האמיתי שהם דורשים!!
ככה תבינו טוב יותר מה הולך פה..
לא מחייב שהמתווך רוצה לקחת עוד כסף.

אבל יש מתווכים שיש להם עו"ד שהם עושים אתו דילים, שלא בהכרח נגד אחד הצדדים. רק שאם מתעוררת בעיה, הוא יהיה לטובת הצד שכנגד. ואתם הפסדתם בעסק. וזה מה שקרה לנו.

• הוסף לסימניות
אנחנו מחכים.
למען הגילוי הנאות, ומי שמכיר אותי יעיד, אני לא מתווך בכלל.
אני לא רוצה להוסיף ולהכביר במילים על "מומחי הנדל"ן" הגדולים שכתבו כאן, שלפחות חלקם, שכתבו כאן בצורה נחרצת, שחייבים לרדת מעיסקה, לא עשו עיסקה בחייהם, מלבד לקנות לבן ולחם במכולת.
גם לייעץ לאדם לרדת מעיסקה בצורה נחרצת, למרות שיש אפשרות אחרת, זה גם נקרא להפיל בן אדם.
אם עו"ד נוסף ראה את החוזה, ואומר שהחוזה תקין לחלוטין, יש מקום גדול ללכת על העיסקה, כמובן עם בדיקה מול המוכר ובדיקת כל הצדדים האחרים ביסידיות. (בפרט אם זה במחיר מציאה).
בנוסף בואו ונניח שהמתווך עושה עוול ולוקח כסף נוסף לעצמו, אם בכל זאת הדירה בוודאות במחיר פחות ממחיר השוק, יתכן ששווה לקנות אותה בכל זאת? הלא כן?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני לא רוצה להוסיף ולהכביר במילים על "מומחי הנדל"ן" הגדולים שכתבו כאן, שלפחות חלקם, שכתבו כאן בצורה נחרצת, שחייבים לרדת מעיסקה, לא עשו עיסקה בחייהם, מלבד לקנות לבן ולחם במכולת.
גם לייעץ לאדם לרדת מעיסקה בצורה נחרצת, למרות שיש אפשרות אחרת, זה גם נקרא להפיל בן אדם.
אם עו"ד נוסף ראה את החוזה, ואומר שהחוזה תקין לחלוטין, יש מקום גדול ללכת על העיסקה, כמובן עם בדיקה מול המוכר ובדיקת כל הצדדים האחרים ביסידיות. (בפרט אם זה במחיר מציאה).
בנוסף בואו ונניח שהמתווך עושה עוול ולוקח כסף נוסף לעצמו, אם בכל זאת הדירה בוודאות במחיר פחות ממחיר השוק, יתכן ששווה לקנות אותה בכל זאת? הלא כן?
בדקתי את עצמי. הייתי מעורב בעסקאות נדל"ן הרבה יותר מהפעמים בהן רכשתי לבן ולחם במכולת, ובכל זאת, אנסה להסביר לך מדוע ההחלטה שלי היא כה נחרצת, ואשתמש בציטוטים של פותח האשכול
אשמח לחו"ד,
קרובת משפחתי רוצה לקנות דירה באחת הערי פרבר
המתווך שהראה לה את הדירה
לא מסכים לה ללכת לעו"ד משלה
אלא רק לעו"ד שעובד איתו.
האם אפשר לסמוך על העו"ד / המתווך?
והאם זה חוקי שאין לה זכות ללכת לעו"ד שאני רוצה?

כל מידע בנושא יעזור.

אין לה אפשרות לתקשר עם בעל הדירה,
רק עם העו"ד הוא אחראי על הכל.

זאת דירה למגורים ולא להשקעה.
ואותו מתווך הוא מלך יחיד באותה עיר.

תודה רבה לכל העוזרים.
מטלפון לטלפון עם המתווך הנושא מריח יותר מסריח
אנחנו רוצים לעבור שלב,
ואני צריכה לדעת כיצד ניתן להגיש תלונה / תביעה.

• הוסף לסימניות
בדקתי את עצמי. הייתי מעורב בעסקאות נדל"ן הרבה יותר מהפעמים בהן רכשתי לבן ולחם במכולת, ובכל זאת, אנסה להסביר לך מדוע ההחלטה שלי היא כה נחרצת, ואשתמש בציטוטים של פותח האשכול
לא צריך להוסיף מילה!!
ולגבי זה

אני לא מסכימה אתך כאמור, אבל עדיין טוב שכתבת מה שכתבת, שילמדו אנשים לפעמים אחרות, שלא חייבים בוודאות לרדת מהעסקה, וגם רק למי שמבין מה שהוא עושה, ושיודע את הסיכונים שבדבר.

נ.ב. אתה טוען שאתה לא מתווך, אבל עשית הרבה עסקאות נדל"ן, אז מה, אין לך רישיון תיווך? בכל אופן טוב לדעת.

• הוסף לסימניות
יש מצבים, בעיקר בערי הפיריפריה, שיש על כל דירה חדשה שנכנסת לשוק, עשרות מתווכים שמנסים לחטוף אותה, ולכן מצוי באותם מקומות, מסיבות טהורות לחלוטין, שהמתווך לא רוצה להביא את השם של בעל הדירה אם לא לקראת סגירת חוזה, כדי שלא יוודע על הדירה למתווך אחר, ויגנוב לו את הדירה, והיו דברים מעולם.
אני לא יודע איפה אתה מתווך, כנראה לא במקומות כאלו.
אני משער, בלי לשאול אפילו, שהדירה הזו באחת מאותם מקומות, אבל כמובן, אם הדירה לא בערי הפיריפריה, אלא במרכז, או ירושלים, באמת זו עיסקה חשודה מאד.

• הוסף לסימניות
לא מחייב שהמתווך רוצה לקחת עוד כסף.

אבל יש מתווכים שיש להם עו"ד שהם עושים אתו דילים, שלא בהכרח נגד אחד הצדדים. רק שאם מתעוררת בעיה, הוא יהיה לטובת הצד שכנגד. ואתם הפסדתם בעסק. וזה מה שקרה לנו.
בשביל זה אמרתי, שיקח את החוזה לעו"ד משלו, שיעבור עליו, ועל כל המסמכים של הדירה (נסח טאבו ועוד), ויבדוק שאין בעיות.

• הוסף לסימניות
לא צריך להוסיף מילה!!
ולגבי זה

אני לא מסכימה אתך כאמור, אבל עדיין טוב שכתבת מה שכתבת, שילמדו אנשים לפעמים אחרות, שלא חייבים בוודאות לרדת מהעסקה, וגם רק למי שמבין מה שהוא עושה, ושיודע את הסיכונים שבדבר.

נ.ב. אתה טוען שאתה לא מתווך, אבל עשית הרבה עסקאות נדל"ן, אז מה, אין לך רישיון תיווך? בכל אופן טוב לדעת.
"מקצועי מאד" נראה שעברת מזמן את גבולות הטעם הטוב, כבר כמה פעמים.
חבל מאד שיש פה אנשים שטוענים שהם מקצועיים בלבד, אבל לפי מה שהם כותבים זה נראה שהם חפרנים בלתי נלאים.
אני לא חושב שאני צריך למסור דוח, סה"כ נתתי חוות דעת, יש נטיה למרבית האנשים, לתפוס צד עד הסוף, ולא להשאיר כאופציה את הצד השני, לכן אדם קונה מניה בבורסה, כי הוא בטוח שתעלה, גם בפוליטיקה זה כך, לא כדי להאריך בהסבר. גם בעיסקאות כאלו, הזהירות צריכה להיות גדולה מאד, כי אין מתווך שהוא לא מחליק דברים במקרה הטוב, ובמרבית הפעמים מעבר לזה, גם המתווכים החרדים, ובעיקר, אלו שלוקחים אותך לקנות במקומות רחוקים. אבל בכל זאת צריך לדעת את הצד השני, שיש אפשרות שבמקרה דנן הוא לא משקר, אלא יש סיבות הגיוניות לכך שהמתווך מתנהל בצורה כזו, ויתכן שזו עיסקה מצויינת. ואדרבה, ככל שהעיסקה יותר טובה, כך הסבירות גבוהה יותר שהמתווך לא יסכים בשום פנים ואופן לומר את השם של המוכר ולהביא עו"ד נוסף.

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי נכנס לכזו עיסקה.
אבל כמובן יש כאן מנוסים וחכמים ממני..

ולפותחת האשכול- אם מדובר בעיר עפולה לא כדאי לעשות את העיסקה.

• הוסף לסימניות
אדרבה, ככל שהעיסקה יותר טובה, כך הסבירות גבוהה יותר שהמתווך לא יסכים בשום פנים ואופן לומר את השם של המוכר ולהביא עו"ד נוסף.

לא סיפקת שום נימוק לגורם שמונע מהמתווך למסור מידע אלמנטרי כמו שם המוכר ולהביא עו"ד מטעם הקונה ועם זאת הופך את העסק לכדאית ומשתלמת במיוחד.

ומחילה, אני זוכרת שהניק שלכם, או ניק דומה מאד, דווקא כן עוסק בתיווך ובייעוץ משכנתאות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
למעלה