תודה לכל העוזרים והמגיבים.
כרגע, הם ירדו מהעיסקה,
ואנחנו בודקים את כל האפשרויות.
לעת עתה לא אוכל לפרסם את שמו,
ברגע שיהיה לי עוד פרטים כמובן אעדכן,
לא מחייב שהמתווך רוצה לקחת עוד כסף.ללא שום ספק מדובר במתווך שרוצה לקחת עוד כסף בנוסף למחיר המקורי.
וזאת עבירה על החוק!!
לכן אתם חייבים להשיג קשר עם בעלי הדירה ולשאול מה המחיר האמיתי שהם דורשים!!
ככה תבינו טוב יותר מה הולך פה..
למען הגילוי הנאות, ומי שמכיר אותי יעיד, אני לא מתווך בכלל.אנחנו מחכים.
בדקתי את עצמי. הייתי מעורב בעסקאות נדל"ן הרבה יותר מהפעמים בהן רכשתי לבן ולחם במכולת, ובכל זאת, אנסה להסביר לך מדוע ההחלטה שלי היא כה נחרצת, ואשתמש בציטוטים של פותח האשכוללמען הגילוי הנאות, ומי שמכיר אותי יעיד, אני לא מתווך בכלל.
אני לא רוצה להוסיף ולהכביר במילים על "מומחי הנדל"ן" הגדולים שכתבו כאן, שלפחות חלקם, שכתבו כאן בצורה נחרצת, שחייבים לרדת מעיסקה, לא עשו עיסקה בחייהם, מלבד לקנות לבן ולחם במכולת.
גם לייעץ לאדם לרדת מעיסקה בצורה נחרצת, למרות שיש אפשרות אחרת, זה גם נקרא להפיל בן אדם.
אם עו"ד נוסף ראה את החוזה, ואומר שהחוזה תקין לחלוטין, יש מקום גדול ללכת על העיסקה, כמובן עם בדיקה מול המוכר ובדיקת כל הצדדים האחרים ביסידיות. (בפרט אם זה במחיר מציאה).
בנוסף בואו ונניח שהמתווך עושה עוול ולוקח כסף נוסף לעצמו, אם בכל זאת הדירה בוודאות במחיר פחות ממחיר השוק, יתכן ששווה לקנות אותה בכל זאת? הלא כן?
אשמח לחו"ד,
קרובת משפחתי רוצה לקנות דירה באחת הערי פרבר
המתווך שהראה לה את הדירה
לא מסכים לה ללכת לעו"ד משלה
אלא רק לעו"ד שעובד איתו.
האם אפשר לסמוך על העו"ד / המתווך?
והאם זה חוקי שאין לה זכות ללכת לעו"ד שאני רוצה?
כל מידע בנושא יעזור.
אין לה אפשרות לתקשר עם בעל הדירה,
רק עם העו"ד הוא אחראי על הכל.
זאת דירה למגורים ולא להשקעה.
ואותו מתווך הוא מלך יחיד באותה עיר.
תודה רבה לכל העוזרים.
מטלפון לטלפון עם המתווך הנושא מריח יותר מסריח
אנחנו רוצים לעבור שלב,
ואני צריכה לדעת כיצד ניתן להגיש תלונה / תביעה.
לא צריך להוסיף מילה!!בדקתי את עצמי. הייתי מעורב בעסקאות נדל"ן הרבה יותר מהפעמים בהן רכשתי לבן ולחם במכולת, ובכל זאת, אנסה להסביר לך מדוע ההחלטה שלי היא כה נחרצת, ואשתמש בציטוטים של פותח האשכול
למען הגילוי הנאות, ומי שמכיר אותי יעיד, אני לא מתווך בכלל.
אני לא רוצה להוסיף ולהכביר במילים על "מומחי הנדל"ן" הגדולים שכתבו כאן, שלפחות חלקם, שכתבו כאן בצורה נחרצת, שחייבים לרדת מעיסקה, לא עשו עיסקה בחייהם, מלבד לקנות לבן ולחם במכולת.
גם לייעץ לאדם לרדת מעיסקה בצורה נחרצת, למרות שיש אפשרות אחרת, זה גם נקרא להפיל בן אדם.
אם עו"ד נוסף ראה את החוזה, ואומר שהחוזה תקין לחלוטין, יש מקום גדול ללכת על העיסקה, כמובן עם בדיקה מול המוכר ובדיקת כל הצדדים האחרים ביסידיות. (בפרט אם זה במחיר מציאה).
בנוסף בואו ונניח שהמתווך עושה עוול ולוקח כסף נוסף לעצמו, אם בכל זאת הדירה בוודאות במחיר פחות ממחיר השוק, יתכן ששווה לקנות אותה בכל זאת? הלא כן?
יש מצבים, בעיקר בערי הפיריפריה, שיש על כל דירה חדשה שנכנסת לשוק, עשרות מתווכים שמנסים לחטוף אותה, ולכן מצוי באותם מקומות, מסיבות טהורות לחלוטין, שהמתווך לא רוצה להביא את השם של בעל הדירה אם לא לקראת סגירת חוזה, כדי שלא יוודע על הדירה למתווך אחר, ויגנוב לו את הדירה, והיו דברים מעולם.בדקתי את עצמי. הייתי מעורב בעסקאות נדל"ן הרבה יותר מהפעמים בהן רכשתי לבן ולחם במכולת, ובכל זאת, אנסה להסביר לך מדוע ההחלטה שלי היא כה נחרצת, ואשתמש בציטוטים של פותח האשכול
בשביל זה אמרתי, שיקח את החוזה לעו"ד משלו, שיעבור עליו, ועל כל המסמכים של הדירה (נסח טאבו ועוד), ויבדוק שאין בעיות.לא מחייב שהמתווך רוצה לקחת עוד כסף.
אבל יש מתווכים שיש להם עו"ד שהם עושים אתו דילים, שלא בהכרח נגד אחד הצדדים. רק שאם מתעוררת בעיה, הוא יהיה לטובת הצד שכנגד. ואתם הפסדתם בעסק. וזה מה שקרה לנו.
"מקצועי מאד" נראה שעברת מזמן את גבולות הטעם הטוב, כבר כמה פעמים.לא צריך להוסיף מילה!!
ולגבי זה
אני לא מסכימה אתך כאמור, אבל עדיין טוב שכתבת מה שכתבת, שילמדו אנשים לפעמים אחרות, שלא חייבים בוודאות לרדת מהעסקה, וגם רק למי שמבין מה שהוא עושה, ושיודע את הסיכונים שבדבר.
נ.ב. אתה טוען שאתה לא מתווך, אבל עשית הרבה עסקאות נדל"ן, אז מה, אין לך רישיון תיווך? בכל אופן טוב לדעת.
אדרבה, ככל שהעיסקה יותר טובה, כך הסבירות גבוהה יותר שהמתווך לא יסכים בשום פנים ואופן לומר את השם של המוכר ולהביא עו"ד נוסף.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //