- הוסף לסימניות
אבל מהעיר הכי קל לצאתואוטובוסים בודקים?
צריך למלא דלק
מה הבעיה?
אבל מהעיר הכי קל לצאתואוטובוסים בודקים?
אתמול היה מחסום קשוח מאדביציאות מבני ברק מה המצב?
מענין. דווקא אתמול שמעתי על כמה שנסעו בקלותאתמול היה מחסום קשוח מאד
ביציאה מבני ברק לכיוון הצפון פקקים הזוייםביציאות מבני ברק מה המצב?
בוויז מופיע על מחסום ועומס כבד בכניסה לירושלים כנראה שבודקים אחד אחדהאם מישהו יודע על ירושלים היום?
כמה עצובים...בוויז מופיע על מחסום ועומס כבד בכניסה לירושלים כנראה שבודקים אחד אחד
וגם בתוך העיר מלא מחסומים
![]()
הוראות נסיעה למחלף חמד - Waze
הוראות ניווט בזמן אמת למחלף חמד, מבוססות על עדכוני תנועה חיים ותנאי הדרך - ממשתמשי Waze אחריםwww.waze.com
כן, לפי מה שידוע לי מהבוקר יש אכיפה רצינית גם בתח"צ.מישהו יודע אם יש בעיה באוטובוס בלי אישור?
גם ברכבת?כן, לפי מה שידוע לי מהבוקר יש אכיפה רצינית גם בתח"צ.
כפי שאומרים, הישארו בבית!
נסעתי הבוקר באוטובוס לא היתה שום אכיפהכן, לפי מה שידוע לי מהבוקר יש אכיפה רצינית גם בתח"צ.
כפי שאומרים, הישארו בבית!
אם אני צריכה לעשות קניות במ"ע ואני מהישובים הסמוכיםאבל מהעיר הכי קל לצאת
צריך למלא דלק
מה הבעיה?
מאיפה לאיפה?נסעתי הבוקר באוטובוס לא היתה שום אכיפה
האוטובוס היה מלא
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים