קורונה מה מצב המחסומים? זה רציני?

• הוסף לסימניות
מחלף חמד בכיוון ירושלים - נראה שבודקים שם רציני, יש פקק ארוך מאוד (אני בקצה הרחוק של טלסטון ורואים את הפקק עד לאופק שלנו... כלומר מגיע לפחות עד מחלף שורש)

פקק זה לא ראיה

לפעמים סתם חוסמים נתיבים ולא בודקים כלום

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיודע מנסיון מה המצב מבני ברק למודיעין עילית בתח"צ?

• הוסף לסימניות
מחלף חמד בכיוון ירושלים - נראה שבודקים שם רציני, יש פקק ארוך מאוד (אני בקצה הרחוק של טלסטון ורואים את הפקק עד לאופק שלנו... כלומר מגיע לפחות עד מחלף שורש)
יש מחסום בכביש 1 ואכן פקוק, אבל יש שם גם הפגנה (לא ברור על מה)
שכנראה גורמת ללא מעט עיכובים...

• הוסף לסימניות
ואם יש 'טיפול רפואי' (תרגום:תור לרופא בעיר אחרת) צריך להוכיח את זה איכשהוא ?
לא יודעת בדיוק
אבל כנראה שגם לזה צריך אישור לא כל אחד שיגיד יש לי רופא יתנו לו לעבור

• הוסף לסימניות
אתמול בכביש 1 (בתוך ירושלים)
היה מחסום שעשה פקק גדול כי חסמו 3 נתיבים ונתנו רק נתיב 1 שהוא גם ישר וגם שמאלה,
אנחנו נסענו ולא פתחנו את החלון, השוטר לא שאל אותנו כלום,
אבל נראה לי שמי שכן פתח הם כן שאלו.

• הוסף לסימניות
ואם יש 'טיפול רפואי' (תרגום:תור לרופא בעיר אחרת) צריך להוכיח את זה איכשהוא ?
תבקשו מהמרפאה שישלחו לכם זימון תור בפקס או במייל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עפ"י חוק אם יש ילד מיוחד באוטו, מותר לנסוע חופשי ??
אני מוכנה להתנדב כדי לקבל אישור מעבר, רק שאין לי ווצאפ, יש לכם רעיון לארגון שזקוק?

ועוד שאלה, מה מדיניות המשלוחנים בסגר? (לא למזון ותרופות)

• הוסף לסימניות
הקנס הוא 500 לכל אדם באוטו? ואם נותנים קנס מחזירים הביתה או שאפשר להמשיך בנסיעה?
ואם תופסים פעם שניה בחזור שוב 500 לכל אחד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה