הבנתי שאפשר להתקשר ל-104 ולומר את סיבת הנסיעה, אם הם טוענים שמוצדקת - הם מזינים אישור למערכת על הת.ז. ואין צורך באישור כתוב
לא ניסיתי אישית
ניסיתי אישית.הבנתי שאפשר להתקשר ל-104 ולומר את סיבת הנסיעה, אם הם טוענים שמוצדקת - הם מזינים אישור למערכת על הת.ז. ואין צורך באישור כתוב
לא ניסיתי אישית
99% שלא יבטלזה בסדר, אין למפגינים מה לדאוג בגץ יבטל את החוק מיידית..
בלת"קככה שמעתי אבל לא מצאתי מקור ולכן שאלתי פה אם למישהו יש ידע מוסמך
אם יציאת משפחה מדרגה ראשונה לאזכרה לחללי מלחמת יום הכיפורים מותרת, מה ההבדל?יש לי יא"צ של אמי ע"ה בחג ראשון בסוכות מחוץ לעיר. תמיד ארגנתי מניין לבית החיים בערב יו"ט. הפעם ירדתי מהרעיון של מניין, אבל האם מישהו יודע אם יאפשרו לרכב ובו זוג ובלי מלווים לנסוע למטרה זו בלבד? מפגש עם מצבות אינו אמור לסכן אף אחד...
אני אמרתי שאני בדרך לבדיקת קורונה במודיעין.....השוטר ברח......אבל מהעיר הכי קל לצאת
צריך למלא דלק
מה הבעיה?
יש דרך לאדם מבוגר (אלמן) להגיע מב"ב לק"ס בערב החג או ביום חמישי ברכב פרטי?
תור לרופא אוזנים בעיר אחרת אפשרי?אתמול בערב היתה חסימה של משטרה במחלף חמד שעשתה שם פקק רציני אבל היה אפשר לעקוף דרך אבו גוש.....
בכל מקרה המשטרה הגיונית אם אומרים סיבה הגיונית הם יתנו לעבור
תור לרופא אוזנים בעיר אחרת אפשרי?
יש לי אישוראפשר !
השאלה איך מוכיחים את זה לשוטר
כרגע אין צורך באישור "עובד חיוני".ואת אחי עצרו בבוקר במחסום ליד פתח תקווה וביקשו לראות אישור עובד חיוני, עצרו רכב רכב.
יש לי אישור
זה לא בדיחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים