עץ טבעי מסוג קרוליינה,ON CONTROL- איזה סוג דק יש לך? עץ או סינטטי? מאד חשוב לי לדעת!
ותודה על כל הייעוץ!
איפאהעץ טבעי יש 3 דרגות אורן-הכי זול ופחות טוב, סוג אמצעי מצטערת אבל ממש ברח לי השם מהראש-זה מה שלקחנו, עלה 500 ש"ח למ"ר וניפאה שהוא הכי יקר והכי איכותי.
מציעה לבקש שיעשו רווח כמה שיותר
אך היא נקראת?זה מכונה שממש נראית כמו מכסחת דשא ויש לה שואב ומברשות כאלו מתחת והן שואבות ומסרקות את ה דשא.
קניתי אותה במשתלת הגן הירוק בביתר. במחיר 990 ש"ח
כמה שנים יש לכם דק? לא צריך לצבוע אותו כי דוהה בשמש/גשם? או שהוא סינטטי..האמת שאני ממש חולקת כאן על קודמיי...לנו יש דק לאזור היציאה מהבית ולסוכה, השאר דשא סינטטי ומיסביב צימחיה ועצים, לדעתי זה מאסט גם כדי להכניס טבע אמיתי ובריא וגם לחלק הפסטורלי.
מהדק אני מאוד נהנת, הכי קל לנקות אותו- צינור וגמרנו. אם ילד נופל יש פחות נזק של חבורות וכאב מריצוף רגיל, המחיר נמוך ממרצפות כי לא עושים הכל יציקה רק ב4 אזורים, המראה יותר כפרי ונעים נותן תחושת צימר (גם לא רואים כל טיפטוף וכתם).
דשא סינטטי, חשוב סוג טוב
מבחינת נקיון נותנת לציפורים לעשות את רוב העבודה, ניתן להעביר טיאטוא עם רב מגב שעושה עבודה מעולה, שטיפה עם צינור ונראה כמו חדש.
ממליצה לבדוק ולראות תמונות של גינות כדי לקבל השראה ולהבין מה אתם הכי אוהבים ולפי הצרכים שלכם.
לא הייתי מוותרת על צמחיה מסביב, תתיעצו עם גנן איזה סוג צמחים יתאים, שימו לב כמה זמן ביום יש שמש.
ריצוף דמוי דקתודה לכולם!
התאכזבתי שכמעט אף אחד לא המליץ על דק, אני הכי רוצה דק!זה כ"כ לא פרקטי? שואלת גם על דק סינטטי, אולי עדיף? יש למישו? מרוצה?
ובחצרשיסגרו אותה..
ישדמוי פרקט את מתכוונת?
לא ידוע לי על ריצוף דמוי דק...
מניסיון מר, לא העיקר זה הזול העיקר זה האיכותמקפיצה, מחפשים המלצות על רצף זול לחצר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים