דרוש מידע מה עדיף בחצר: דשא סינטטי, דק או ריצוף?

• הוסף לסימניות
ON CONTROL- איזה סוג דק יש לך? עץ או סינטטי? מאד חשוב לי לדעת!
ותודה על כל הייעוץ!

• הוסף לסימניות
ותודה על כל הייעוץ!

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה לגבי דק: הבנתי שחייב להיות רווח בין הרצפה לדק, זה לא גורם לתהודה? האם כל אחד שהולך/ קופץ- לא מרעיש לכל הסביבה?

• הוסף לסימניות
ותודה על כל הייעוץ!
עץ טבעי מסוג קרוליינה,
מציעה לבקש שיעשו רווח כמה שיותר קטן כדי שלא יפלו דברים.
בעניין תהודה, לא יודעת, כמו כל משטח עץ שעולים עליו קופצים ומשחקים. עד כה לא ספגנו תלונות משכנים...
אנחנו בעד טבעי;), הדשא כבר היה טו מאצ'.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עץ טבעי יש 3 דרגות אורן-הכי זול ופחות טוב, סוג אמצעי מצטערת אבל ממש ברח לי השם מהראש-זה מה שלקחנו, עלה 500 ש"ח למ"ר וניפאה שהוא הכי יקר והכי איכותי.
מציעה לבקש שיעשו רווח כמה שיותר
איפאה
עולה יותר מ800 למטר
תענוג לנקות אותו

• הוסף לסימניות
את מודעת לעלויות? יש לי חצר באותם מידות בדיוק וריצוף כולל היציקה עלה יותר מ15000.

• הוסף לסימניות
זה מכונה שממש נראית כמו מכסחת דשא ויש לה שואב ומברשות כאלו מתחת והן שואבות ומסרקות את ה דשא.
קניתי אותה במשתלת הגן הירוק בביתר. במחיר 990 ש"ח
אך היא נקראת?

• הוסף לסימניות
האמת שאני ממש חולקת כאן על קודמיי...לנו יש דק לאזור היציאה מהבית ולסוכה, השאר דשא סינטטי ומיסביב צימחיה ועצים, לדעתי זה מאסט גם כדי להכניס טבע אמיתי ובריא וגם לחלק הפסטורלי.
מהדק אני מאוד נהנת, הכי קל לנקות אותו- צינור וגמרנו. אם ילד נופל יש פחות נזק של חבורות וכאב מריצוף רגיל, המחיר נמוך ממרצפות כי לא עושים הכל יציקה רק ב4 אזורים, המראה יותר כפרי ונעים נותן תחושת צימר (גם לא רואים כל טיפטוף וכתם).
דשא סינטטי, חשוב סוג טוב
מבחינת נקיון נותנת לציפורים לעשות את רוב העבודה, ניתן להעביר טיאטוא עם רב מגב שעושה עבודה מעולה, שטיפה עם צינור ונראה כמו חדש.

ממליצה לבדוק ולראות תמונות של גינות כדי לקבל השראה ולהבין מה אתם הכי אוהבים ולפי הצרכים שלכם.
לא הייתי מוותרת על צמחיה מסביב, תתיעצו עם גנן איזה סוג צמחים יתאים, שימו לב כמה זמן ביום יש שמש.
כמה שנים יש לכם דק? לא צריך לצבוע אותו כי דוהה בשמש/גשם? או שהוא סינטטי..

• הוסף לסימניות
דשא סינטטי זה מאוד יפה וכיף לשבת על זה אבל אם פעם אחד יסגרו את המרפסת או כשיושבים על כסאות יותר נוח ויותר טוב ריצוף

• הוסף לסימניות
שיסגרו אותה..
ובחצר
בחורף יום אחרי שיורד גשם הדשא סינטטי רטוב ונכנסים הבייתה כל הבית עם פסיעות [אם לא שמים שמרטוט]
אבל בכל מקרה אני הייתי עושה מה שהכי נוח לי נראה לי שיותר נוח זה ריצוף

• הוסף לסימניות
יש דמוי פרקט, ודק סינטטי...
דק סינטטי לא מצריך תחזוקה שוטפת בכלל, מאד נח ופרקטי, אך כמובן שאין כמו העץ האמיתי הנושם החי והתחושה שנותן.

• הוסף לסימניות
מקפיצה, מחפשים המלצות על רצף זול לחצר

• הוסף לסימניות
מקפיצה, מחפשים המלצות על רצף זול לחצר
מניסיון מר, לא העיקר זה הזול העיקר זה האיכות
לא רק איכות העבודה אלא גם חשוב להקפיד על איכות המרצפות.
אנחנו לקחנו מרצפות שהם על הפנים ואנחנו ממש מצטערים שלא מספיק התייעצנו.

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו בומנייט (בשילוב דשא)
ממש פרקטי, יפה ועמיד

• הוסף לסימניות
אני גם בעד שילוב של דשא וריצוף
אבל שהרוב יהיה מרוצף לכל הפחות 2/3 עד 3/4

• הוסף לסימניות
בימינו מוכרים שואבי אבק עם מפוח. זול בהרבה מהמכסחת דשא מעיף מהדשא את כל הלכלוכים אנחנו משתמשים בזה בקביעות מעיפים את כל הלכלוך למקום אחד ואז שואבים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה