יענקי יעקבוביץ
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
תודה רבה
מה זה משנה כמה כסף? איך זה עובד?צריך להבחין גם בדו'ח הקרוב כמה % מזומן יהיה באינפינטי וכמה יהיה במיטב
יש לזה השפעה חזקה על התשואה לטווח ארוך
למה כזה פסקני?על כסף שיושב בע'ש לא מקבלים ריבית.!!
איפה?אני מקבל כמה גרושים על העו"ש...
למעבר מאינפינטי למיטב צריך לפנות לחברה המקבלת .
זה המסלול המדובר? בS&P500?לא לשכוח לבחור במסלול הלכה
כן .מסלול הלכה במיטב בחיסכון לכל ילד היחיד ש100% מדד s&p500זה המסלול המדובר? בS&P500?
אאל"ט רוב הבנקים.איפה?
מצטרף לשאלה למה אין ממליצים על מור שזה 100 אחוז מניותהכותרת של הפורום שואלת מה עדיף אינפיניטי או מיטב, לי יש חברה נוספת ששמעתי עליה רבות, מה עם מור?
יש לי שלושה ילדים שהגדול בן 5 (טווח ארוך), כרגע כולם באינפיניטי, רוצה מסלול עם סיכון גבוה כשר ואמין - מה היית עושה במקומי, משאיר/ה או מעביר/ה?
אשמח מאד מאד לכמה שיותר תגובות.
לא הייתי קורא לזה אקטיבי.רוב חברי הקבוצה מקצוענים שמאמינים בעיקר בהשקעה פסיבי .ואת זה יש רק במיטב ואינפינטי הלכה....
מור זה 100% מניות אבל אקטיבי..
מור הלכה הוא בכשרות הרב אריה דביר, הוא יותר מקל ביחס לשאר ההכשרים.הכותרת של הפורום שואלת מה עדיף אינפיניטי או מיטב, לי יש חברה נוספת ששמעתי עליה רבות, מה עם מור?
או מור@השקעות R הון שלום וברכה!
אני צריך עכשיו לבחור,
במצב השוק העכשווי. מה עדיף אינפיניטי הלכה או מיטב הלכה ?
תודה מראש!
@השקעות R הון שלום וברכה!
אני צריך עכשיו לבחור,
במצב השוק העכשווי. מה עדיף אינפיניטי הלכה או מיטב הלכה ?
תודה מראש!
כולם 100% מניות.או מור

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: השקעות R הון1 //