- הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי קלאר;1640428:רשיון לבד 7000 ש"ח..... (אחרי 6 טסטים....)
ורכב לבד המ...... 350,000 ש"ח.... אז מצלמה יותר זול...
מחיר הטסטים ירד היום מ-500 ש"ח ל-260. אגב.
נכתב ע"י צבי קלאר;1640428:רשיון לבד 7000 ש"ח..... (אחרי 6 טסטים....)
ורכב לבד המ...... 350,000 ש"ח.... אז מצלמה יותר זול...
מניסיון - זה לא נכון.נכתב ע"י נחמי052;1640454:רכב ב-5000 שח
עדיף להשאר באוטבוסים ובמוניות
מאשר להיות במוסך פעם בשבוע![]()
נכתב ע"י קקטוס;1640521:מניסיון - זה לא נכון.
זה נכון גם לגבי רכב ב50000 ש"חנכתב ע"י נחמי052;1640530:לא נתווכח, אבל מניסיון זה נכון וחצי.....
נכתב ע"י קקטוס;1640532:זה נכון גם לגבי רכב ב50000 ש"ח
השאלה על מה בדיוק נופלים..
נכתב ע"י קקטוס;1640532:זה נכון גם לגבי רכב ב50000 ש"ח
השאלה על מה בדיוק נופלים..
לכי על מזדה לנטיס 99 זה קצת יותר אמין.נכתב ע"י נחמי052;1640908:רכב ב-5000 ש"ח זה או פיאט פונטו שנת 96
או עוד איזה דגם חדיש ואמין....
אבל בכיף, נסחפנו לפורום רכב...
בהצלחה לכולם
נכתב ע"י sarit_f;1640486:מחיר הטסטים ירד היום מ-500 ש"ח ל-260. אגב.
אל תגעו בלנטיס, זולל דלק חבל"ז.נכתב ע"י קקטוס;1640929:לכי על מזדה לנטיס 99 זה קצת יותר אמין.
פיאט פונטו זה רכב שמלכתחילה יוצר בשביל מוסכים, אם אתה לא מגיע איתו למוסך כל שבוע, המוסכניק מתחיל לדאוג שקרה לך משהו..
נכתב ע"י לנדא;1643837:ואגב, אם התקציב הוא 10-15,000 ניתן למצא בזה רכבים מעולים!
נכתב ע"י צבי קלאר;1643730:אל תגעו בלנטיס, זולל דלק חבל"ז.
אני קניתי יונדאי אלנטרה 99' לפני שנתיים גיר ידני, ב 7000 ש"ח ולא אכחיש, היו לי בעיות באוטו, עשיתי שיפוץ רדיאטור, ראש מנוע, מתלים, ויש לי תחושה שאני צריך כבר להחליף פלאגים, אה.. גם אלטרנטור שפצתי והחלפתי,, גם 2 ג'אנטים הלכו לי (אבל זה כי סתם לא הייתי מרוכז ופגעתי במדרכה...) מה עוד... אה.. גם ווישרים... אבל בגדול.. אחלה אוטו... (טוב.. אבל לא לכולם יש שכנים טובים כמו שיש לנו בחוסאן...)
נכתב ע"י יצירתית;1643880:רכב ב7000 זה לקנות רבכ ב30000 בתשלומים למוסך....
קנה רכב ב30 ותרויח רכב טוב יותר, שקט נפשי והמון זמן מוסך
קני מצלמה מרק 3 + עדשה אחת (איך הגעת לכמה עדשות ב15?) תעשי מלא כסף ותוך שנה תוכלי לקנות רכב ב100000![]()
ממש לא !!נכתב ע"י הגלים;1643994:בקיצור - שילמת הרבה הרבה הרבה יותר מאשר היית משלם על ירידת ערך של רכב חדש ויקר יותר.
לא תמיד יש את האפשרות לקנות רכב יקר יותר- ויש כמובן שיקולים נוספים אבל להביא את הסיפור שלך ל"אפשר לקנות רכב זול" זהו ראיה לסתור.
החלפתי רכב לפני כמעט שנה ובכמעט 35000 ק"מ שנסעתי בו היו 2 טיפולי 15000 שגרתיים ללא עלויות מיוחדות (גם זה מגיע עובר את ה2000 אבל עדיין רחוק מרשימת הקניות שלך).
בנוסף צריכת הדלק היא סעיף משמעותי מאוד מאוד מאוד. וכדאי בהחלט לקנות רכב יקר יותר ולשלם פחות פעמיים בשבוע.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים