מה עדיף - רשיון ורכב או 5D III + עדשות ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי קלאר;1640428:
רשיון לבד 7000 ש"ח..... (אחרי 6 טסטים....)
ורכב לבד המ...... 350,000 ש"ח.... אז מצלמה יותר זול...

מחיר הטסטים ירד היום מ-500 ש"ח ל-260. אגב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי052;1640454:
רכב ב-5000 שח
עדיף להשאר באוטבוסים ובמוניות
מאשר להיות במוסך פעם בשבוע:eek::eek:
מניסיון - זה לא נכון.

• הוסף לסימניות
רכב סביר ( לא מבינה בזה ) ב 15000 ורשיון +- 10000 הגעתי בעיגול ל25000 צודקת ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי052;1640530:
לא נתווכח, אבל מניסיון זה נכון וחצי.....
זה נכון גם לגבי רכב ב50000 ש"ח
השאלה על מה בדיוק נופלים..

• הוסף לסימניות
כשחושבים על קניית רכב, צריך לחשוב יותר על איך מחזיקים רכב, מאשר על איך קונים רכב.

• הוסף לסימניות
איך הגעת לרישיון ב10000??? צריך להיות מפגר בשביל זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1640532:

כמו הרבה דברים אחרים. אתה יכול לקנות רכב ב5000 ולנסוע איתו 3 שנים עם טיפול מינימלי. ואתה יכול לקנות ב70000 ולסבול מתקלות חוזרות.

אפשר גם לעשן, לשתות בירות ולאכול בשר שמן כל היום ולחיות עד 92- ואפשר לנהל אורח חיים בריא ולמות בגיל 28.
השאלה מה הסבירות בכל צד וכמה הקב"ה מפנק אותך בעולם הזה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1640532:

רכב ב-5000 ש"ח זה או פיאט פונטו שנת 96:eek::eek::eek:
או עוד איזה דגם חדיש ואמין....:eek::eek:
אבל בכיף, נסחפנו לפורום רכב...
בהצלחה לכולם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי052;1640908:
רכב ב-5000 ש"ח זה או פיאט פונטו שנת 96:eek::eek::eek:
או עוד איזה דגם חדיש ואמין....:eek::eek:
אבל בכיף, נסחפנו לפורום רכב...
בהצלחה לכולם
לכי על מזדה לנטיס 99 זה קצת יותר אמין.
פיאט פונטו זה רכב שמלכתחילה יוצר בשביל מוסכים, אם אתה לא מגיע איתו למוסך כל שבוע, המוסכניק מתחיל לדאוג שקרה לך משהו..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1640486:
מחיר הטסטים ירד היום מ-500 ש"ח ל-260. אגב.

ברצינות?! זה משמח מאוד. אני עומד בדיוק שני צעדים לפני השלב הזה.
מישהו יודע מתי זה קרה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1640929:
לכי על מזדה לנטיס 99 זה קצת יותר אמין.
פיאט פונטו זה רכב שמלכתחילה יוצר בשביל מוסכים, אם אתה לא מגיע איתו למוסך כל שבוע, המוסכניק מתחיל לדאוג שקרה לך משהו..
אל תגעו בלנטיס, זולל דלק חבל"ז.
אני קניתי יונדאי אלנטרה 99' לפני שנתיים גיר ידני, ב 7000 ש"ח ולא אכחיש, היו לי בעיות באוטו, עשיתי שיפוץ רדיאטור, ראש מנוע, מתלים, ויש לי תחושה שאני צריך כבר להחליף פלאגים, אה.. גם אלטרנטור שפצתי והחלפתי,, גם 2 ג'אנטים הלכו לי (אבל זה כי סתם לא הייתי מרוכז ופגעתי במדרכה...) מה עוד... אה.. גם ווישרים... אבל בגדול.. אחלה אוטו... (טוב.. אבל לא לכולם יש שכנים טובים כמו שיש לנו בחוסאן...)

למכירה.
מטופל בחברה.
(אצל החבר'ה..)

אגב זה הכל אמיתי.
תשאלו את ג'מאל...

• הוסף לסימניות
לא מבינה במצלמות, אבל ההשוואה לרכב היא מצחיקה,
כי ברכב העלות הראשונית היא זניחה בהחלט
אם את "הולכת", על הרכב, קחי בחשבון הוצאה נוספת של מינימום 1000 ש"ח בחודש,
(ביטוח ודלק, ובטח אם את נוסעת לאירועים "מחוץ לעייר" ולא רק נסיעות ערוניות קטנות...)
ורק אחרי שתשקלי את ההוצאה החודשית....תתחילי להתלבט...

ואגב, אם התקציב הוא 10-15,000 ניתן למצא בזה רכבים מעולים!

• הוסף לסימניות
רכב ב7000 זה לקנות רבכ ב30000 בתשלומים למוסך....
קנה רכב ב30 ותרויח רכב טוב יותר, שקט נפשי והמון זמן מוסך

קני מצלמה מרק 3 + עדשה אחת (איך הגעת לכמה עדשות ב15?) תעשי מלא כסף ותוך שנה תוכלי לקנות רכב ב100000:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי קלאר;1643730:
אל תגעו בלנטיס, זולל דלק חבל"ז.
אני קניתי יונדאי אלנטרה 99' לפני שנתיים גיר ידני, ב 7000 ש"ח ולא אכחיש, היו לי בעיות באוטו, עשיתי שיפוץ רדיאטור, ראש מנוע, מתלים, ויש לי תחושה שאני צריך כבר להחליף פלאגים, אה.. גם אלטרנטור שפצתי והחלפתי,, גם 2 ג'אנטים הלכו לי (אבל זה כי סתם לא הייתי מרוכז ופגעתי במדרכה...) מה עוד... אה.. גם ווישרים... אבל בגדול.. אחלה אוטו... (טוב.. אבל לא לכולם יש שכנים טובים כמו שיש לנו בחוסאן...)

בקיצור - שילמת הרבה הרבה הרבה יותר מאשר היית משלם על ירידת ערך של רכב חדש ויקר יותר.

לא תמיד יש את האפשרות לקנות רכב יקר יותר- ויש כמובן שיקולים נוספים אבל להביא את הסיפור שלך ל"אפשר לקנות רכב זול" זהו ראיה לסתור.

החלפתי רכב לפני כמעט שנה ובכמעט 35000 ק"מ שנסעתי בו היו 2 טיפולי 15000 שגרתיים ללא עלויות מיוחדות (גם זה מגיע עובר את ה2000 אבל עדיין רחוק מרשימת הקניות שלך).
בנוסף צריכת הדלק היא סעיף משמעותי מאוד מאוד מאוד. וכדאי בהחלט לקנות רכב יקר יותר ולשלם פחות פעמיים בשבוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1643880:
רכב ב7000 זה לקנות רבכ ב30000 בתשלומים למוסך....
קנה רכב ב30 ותרויח רכב טוב יותר, שקט נפשי והמון זמן מוסך

קני מצלמה מרק 3 + עדשה אחת (איך הגעת לכמה עדשות ב15?) תעשי מלא כסף ותוך שנה תוכלי לקנות רכב ב100000:D

מירלה, את צודקת זה מה שכתבתי כבר לפני 3 דפים...אבל יש שחושבים שאם יקנו רכב ב-7000 ש"ח ויהיה אמין רק:eek::eek: יחליפו מנוע,גיר,רדיאטור,ועוד מילים כאלה ואחרות:p:p

• הוסף לסימניות
אנחנו בדיוק במקום הזה עכשיו וכולם המליצו לנו ככה פה אחד
בשונה ממצלמה שגם אם תקנה מצלמה בכפול מחיר לא תרגיש את ההבדל בהכנסות כי בסופו של דבר הלקוח כמעט לא רואה את ההבדל
ברכב מרגישים מיד את ההבדל ומגיעים לאותו סכום בתווך הקרוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1643994:
בקיצור - שילמת הרבה הרבה הרבה יותר מאשר היית משלם על ירידת ערך של רכב חדש ויקר יותר.

לא תמיד יש את האפשרות לקנות רכב יקר יותר- ויש כמובן שיקולים נוספים אבל להביא את הסיפור שלך ל"אפשר לקנות רכב זול" זהו ראיה לסתור.

החלפתי רכב לפני כמעט שנה ובכמעט 35000 ק"מ שנסעתי בו היו 2 טיפולי 15000 שגרתיים ללא עלויות מיוחדות (גם זה מגיע עובר את ה2000 אבל עדיין רחוק מרשימת הקניות שלך).
בנוסף צריכת הדלק היא סעיף משמעותי מאוד מאוד מאוד. וכדאי בהחלט לקנות רכב יקר יותר ולשלם פחות פעמיים בשבוע.
ממש לא !!
כל מה ששילמתי הצטבר לכדי כ3000 ש"ח, שזה בסה"כ כ10,000 ש"ח לאוטו.
לא חושב שלקנות רכב ב100,000 ש"ח כדאי יותר, רק עצם זה שזה רשום על שימך, עוד לפני שיצאת ממגרש הקבלה והורדת ניילונים, הפסדת 20,000 ש"ח, יכולת לקנות בכסף הזה רכב לאישתך, ואז לא היה לה תירוצים למה דווקא אתה צריך להוציא את הילדים מהגן...

אבא שלי קנה לפני שנה וחצי רכב ב 160,000 ש"ח, היום המחירון שלו הוא 110,000 ש"ח, לא חראם?

• הוסף לסימניות
שיפוץ רדיאטור, ראש מנוע, מתלים, אלטרנטור וג'אנטים ב3000?

:eek::eek::eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה