מה עדיף שיא או עדיף???

• הוסף לסימניות
לבדוק טוב טוב אני משלמת על שיא ועכשיו משעגים אותי על סיעודי כבר לא יודעת מה טוב

• הוסף לסימניות
סיעודי בשבילך, זה מיותר, את נראית לי צעירה, והסיכוי שתצטרכי את זה נמוך, מה גם שזה יבוא על חשבון הזכויות מהביטוח לאומי וזה נראה לי סתם עוקץ, על הילדים אין לך מה להפסיד כי זה ממילא בחינם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ASUS;1269545:
כמו כן אם גמרתם את ה24 טיפולים, אפשר להוציא קבלה על הבן דוד... ולקבל החזר... כי גם לבן דוד מגיע 24 טיפולים...
רק לי נראה שזה גזל?

• הוסף לסימניות
אגב, רבים אומרים שהם לא צריכים ביטוח משלים כלל. אני ממליץ על שיא, כי אין אדם יודע מה ילד יום, ומתי חלילה הוא יזדקק לרופא פרטי או לביקור בית, ו'שיא' מכסה את זה ברמה המקסימלית. אמנם, לא 10 ביקורים פרטיים בשנה, אבל מכסה ברמה הכי גבוהה שיכולה להיות.

• הוסף לסימניות
רכיבה טיפולית- השתתפות הקופה רק עד גיל 12

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קרייזי גרף;1269709:
רק לי נראה שזה גזל?
אני לא פוסק, ברור שצריך שאלת רב, וגם אם רב יאסור, אפשר לשאול בעדינות את המנהלת סניף הקרוב אליכם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1269091:
גבינה, אני חולקת עליך
לגין 12-18 אין השתתפות בכלל בטיפולי שיניים
צריך לשלם על כל טיפול
ואם יש לי שיא, הטיפול חינם. גם משקפיים בהוזלה משמעותית.
וכשיוצא ש4 ילדים הולכים לחוג התעמלות, ו2 אחרים צריכים משקפיים, ו3 כבר מעל גיל 12- זה משמעותי מאד ושווה בהחלט לשלם על שיא, במיוחד מהסיבה שתקרת התשלום היא על 4 ילדים. וכל השאר בונוס :)

צודקת.
לגבי ילדים יתכן שזה משתלם,
אני כרגע משלמת על מבוגרים ותינוק, כך שהעדיף מספיק בהחלט.
(וכשהיה לי צורך ספציפי בשיא כמו לידה וכד' עשיתי שיא בדיוק לחודשיים בלבד)

• הוסף לסימניות
כמה משלמים על מאוחדת שיא \ עדיף לחודש?

• הוסף לסימניות
אצל איזה רופא קיבלתם הפניה להידרותרפיה (החזר ללימוד שחיה)?
כי אני ביקשתי מרופא, והוא לא הסכים לתת:(
אשמח לשם של רופא בירושלים

• הוסף לסימניות
רופאי הילדים במאוחדת רמות א' ורמות ד'

• הוסף לסימניות
הרופא משפחה בגבעת שאול, נותן מה שאת רוצה, מהפעם השנייה גם בלי לראות את הילד :) הוא
לא שואל יותר מדי...

• הוסף לסימניות
מישהו יודע לגבי ניתוח לייזר לאזור גיל 20-21 להסרת משקפיים אם יש שינוי בין 'עדיף' ל'שיא'?

• הוסף לסימניות
מציעה לבדוק טוב כמה משתמשים בשירותים שהביטוח מציע,
יש אנשים שמנצלים טוב את מה שהביטוח מציע ואז הביטוח שווה להם,
אני למשל לא משלמת על שום ביטוח,
עשיתי חשבון פשוט שכל ההחזרים שאני מקבלת מהקופה-
זה עדיין לא מכסה את התשלום החודשי שאני משלמת לקופה...
ולכן שווה לא שווה לי לשלם כל חודש ביטוח לקופה...
לפעמים אנשים רואים 50% או כל מיני כאלו הנחות ובטוחים שזה משתלם... אז סתם נקודה למחשבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה