רק לי נראה שזה גזל?נכתב ע"י ASUS;1269545:כמו כן אם גמרתם את ה24 טיפולים, אפשר להוציא קבלה על הבן דוד... ולקבל החזר... כי גם לבן דוד מגיע 24 טיפולים...
אני לא פוסק, ברור שצריך שאלת רב, וגם אם רב יאסור, אפשר לשאול בעדינות את המנהלת סניף הקרוב אליכםנכתב ע"י קרייזי גרף;1269709:רק לי נראה שזה גזל?
נכתב ע"י yosher2005;1269113:שכחתם את הבית החלמה? נדמה לי שרק בשיא מקבלים החזר על בית החלמה
נכתב ע"י ניקול;1269091:גבינה, אני חולקת עליך
לגין 12-18 אין השתתפות בכלל בטיפולי שיניים
צריך לשלם על כל טיפול
ואם יש לי שיא, הטיפול חינם. גם משקפיים בהוזלה משמעותית.
וכשיוצא ש4 ילדים הולכים לחוג התעמלות, ו2 אחרים צריכים משקפיים, ו3 כבר מעל גיל 12- זה משמעותי מאד ושווה בהחלט לשלם על שיא, במיוחד מהסיבה שתקרת התשלום היא על 4 ילדים. וכל השאר בונוס![]()
כן רק לחברי מאוחדת שיא את מקבלת הנחה של 50 אחוזמישהו יודע לגבי ניתוח לייזר לאזור גיל 20-21 להסרת משקפיים אם יש שינוי בין 'עדיף' ל'שיא'?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים