- הוסף לסימניות
מה זה אומר ירידה במחירים? כמה ירידה? וכמה קשה להשכיר? היחידה שלך גם עמדה ריקה? מה הגודל שלה?אני משכיר יחידה בבני ברק, יש באמת ירידה במחירים וגם יותר קשה להשכיר אבל עדיין הרווח מיחידות יותר גדול מאשר דירה אחת
מה זה אומר ירידה במחירים? כמה ירידה? וכמה קשה להשכיר? היחידה שלך גם עמדה ריקה? מה הגודל שלה?אני משכיר יחידה בבני ברק, יש באמת ירידה במחירים וגם יותר קשה להשכיר אבל עדיין הרווח מיחידות יותר גדול מאשר דירה אחת
על פי המידות שרשמתכשפרסמו את הדירה היה כתוב כ35 מ"ר!!!!!
יום אחד (אחרי שכבר גרנו שם) בעלי מדד את הדירה
ואלו היו התוצאות!!
המיטות היו יחסית קצרות יותר מהסטנדרט.
ועכשיו מבירור נוסף-המרפסת הייתה 9 מ"ר
והיה שם חלק מקורה (3 מ"ר)
מעלה שרטוט מקווה שהוא מובן כי אני רחוקה מתחום האדריכלות......
אני גרתי ב25 מטרכנראה את גרה באחד כזה... כי אם זה הגיוני....
היחידה בגודל 33 מ"ר מתוכננת טוב מאוד ע"י אחת המעצבות הטובות בציבור, השכרנו אותה עד לפני כשנתיים וחצי במחיר של 2900, עמדה ריקה כחודשיים אז הורדנו מחיר בהדרגה עד ל 2600.מה זה אומר ירידה במחירים? כמה ירידה? וכמה קשה להשכיר? היחידה שלך גם עמדה ריקה? מה הגודל שלה?
לא נכוןתברר טוב טוב באזור שאתה גר
יש עכשיו יחסית הצפה של יחידות קטנות בחלק מהאזורים
והמחירים ירדו
ויחידה של 60 תושכר ביותר מ3200
ןקטנה בהרבה אזורים בפחות מ2800
זה כ24 מ"ר נטו, מה עם קירות חיצוניים? תוסיפו עוד 20 ס"מ היקף לכל הבית.על פי המידות שרשמת
נראה שיחידה, ללא המרפסת היתה כ24 מ"ר
שזה כבר סטנדרטי...
(מוזר שפורסמה כ35.. אלא אם חישבו גם את המרפסת)
אני ניסיתי להשכיר יחידה מקסימה בגודל 30 מ״ר (הייתי שוכרת, רציתי לעזוב לפני הזמן)למה לא?
השוק של חדרים בודדים עוד יותר קשה....איזה קומה?
יש גם אפשרות שלישית:
יחידה מרווחת יחסית (45 מ"ר)
ובנוסף חדר/משרד + שירותים להשכרה
מה פתאום 3200 לדירה של 60 מטר? מדובר על 3 חדרים!נגיד גדולה אתה יכול לבקש 3200- לא מרוהטת בכלל.
וקטנה- 2800- מרוהטת קומפלט.
עכשיו אם זה 2 קטנות תכפיל את ה2800 כפול 2.
שווה או לא?
מה פתאום 3200 לדירה של 60 מטר? מדובר על 3 חדרים!
תלוי באיזור, והאם יש מרפסת סוכה, והאם זה מחולק בצורה מוצלחת, וכו'...)
יכול להיות שלוקחים 200 ש"ח יותר, אבל שים לב שאחרי שנה, מקסימום שנתיים, זה כבר לא חדש מהניילונים. ואני מתארת לעצמי שהוא לא הולך לבנות יחידות בשביל שנה אחת....על יחידות חדשות מהניילון לא לוקחים יותר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים