דרוש מידע מה עושים אם צריכים לצאת מהבית באמצע הלילה?

• הוסף לסימניות
בת דודה שלי גרה באזור ישן בבית של סבא שלה בבית דו קומתי ואין לה שכנים נורמלים רק במרחק רחוב.ההורים שלה גרים מחוץ לעיר. וזה היה לפנות בוקר לא היה לה את מי להשאיר ...שישלח לה בעוד שעתיים את הילדים ללימודים. בעלה נשאר עם 3 ילדים והיא נסעה עם דולה ואחרי שעתיים וחצי שכל הילדים בלימודים הוא בא לבקר את היולדת הטרייה עם התינוק .ליולדת ולתינוק שלום!!!
ברור שכולם רוצים את הבעל אבל לפעמים יש רצוי ויש מצוי...

לי יש כבר בת 10 ויש לי תינוקת עכשיו אבל עד הפעם הבא אין לי כבר את הבעיה... בילד הראשון אין בעיה את השני אפשר תמיד עוד לקחת הוא לא מבין עדיין.אז הבעיה ביחד השלישי. רביעי. חמישי אולי שישי שביעי( תלוי בקצב)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי יש כבר בת 10 ויש לי תינוקת עכשיו אבל עד הפעם הבא אין לי כבר את הבעיה... בילד הראשון אין בעיה את השני אפשר תמיד עוד לקחת הוא לא מבין עדיין.אז הבעיה ביחד השלישי. רביעי. חמישי אולי שישי שביעי( תלוי בקצב)
לא מבין , אבל כן מפריע.
יולדת צריכה שלוות נפש מקסימלית, היא לא יכולה לדאוג מה להלביש לדודי , והיא בטח לא יכולה שדודי יסתובב באזור

• הוסף לסימניות
בשביל זה יש דולה.
יש בעלים שלא יודעים מושגים רפואיים, דרכים לזירוז לידה, דרכים להקלה על הכאב...
נכון שיש מיילדות לא נחמדות בלשון המעטה, אבל דולה תענה על הצורך של התווך בינך לבין הצוות יותר טוב מרוב הגברים שאני מכירה.
לא שאני משכנעת ללדת בלי הבעל, אני פשוט מנסה לאזן את הדעות כאן שללדת בלי הבעל לא בא בחשבון.
בעלי עזר לי מול הדולה, הוא ידע מראש שעליו להשתיק אותה אם תדבר יותר מהנחוץ. והיא דיברה יותר מן הנחוץ. ועוד כמה דברים. ורק בעלי מכיר אותי הכי בעולם , יודע מה מפריע לי ומזהה מיד כשאני מתחילה להתעצבן. והוא גם התכונן איתי קודם ושמע על הרצונות שלי וכו'.

את צודקת שאת מאזנת, חייבים איזון באשכולות כאלה... אז איזנתי עוד קצת :)

• הוסף לסימניות
טעות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
1. ואם אין שכנה ברמת קרבה שתעירי אותה? תסכימי איתי שיש יוצאי דופן.
2. הוא נותן תמיכה רגשית מבחוץ? מעניין לשמוע איך
1. לי לא נעים להעיר שכנות שאני בקשר איתן של "שלום שלום" בשביל זה אני מסכמת מראש עם כמה שכנות קרובות יותר,
בפועל לא יצא לי להשתמש בשירותיהן העמסנו את הילדים (שלושה) באוטו ונסענו לבי"ח בכניסה לבי"ח חיכה חמי שלקח את האוטו עם הילדים אליהם הביתה
2. ברגעי הלידה עצמה בעלי נמצא מחוץ לחדר כעקרון, אבל בכל התהליך שלוקח אצלי כמה שעות הוא לידי, צריכה אותו שם ולא לעזרה פיזית ממש לא, בשביל זה אני לוקחת אפידורל

• הוסף לסימניות
אני בדרך כלל לא מעירה על טעויות כתיב, אבל פה יצא לך משהו חמוד :)

הטעוית לא שלי המחשב מחליף לי לבד למילים במאגר זה מעצבן פתאום אני רואה מילים אחרות.
סידרתי את זה..
כנראה אין לו את המילה יולדת במאגר רק למולדת כנראה שהוא מחשב ציוני

• הוסף לסימניות
נראה לי שבעניין הזה (ובכל העניינים) צריך רק תפילות.
אני סיכמתי עם שכנות (אצלי שכנות זה גם במרחק של רחוב... כי בבניין שלי, למקרה שהתעניינתם, יש שכנה אחת עם חתולות ודירת סטודנטיות..)
הייתי צריכה ללכת ב12:00בלילה ביום חמישי. שכנה אחת בניין לידי כבר נסעה לשבת. אחת מרחוב לידי לא הרימה עוד כמה כנ"ל, אחיין מהישיבה ליד נסע למקומות הקדושים.
בזבזנו כמעט שעה על טלפונים בסוף הערתי משהי שגרה 10 דקות ממני ולקחנו מונית עם הילדים אליה. הסוף הפחות כיף שהייתי בביה"ח עד אחרי שבת והילדים היו שם!!! אבל לא ילדתי אז, העיקר שכל השכונה ידעה בגלל הטלפונים הרבים...
בזמן אמת שהיה גם בלילה, קראנו לאחיין שהגיע מיד (שעה אח"כ כבר הייתי עם ילדון ביד...)

• הוסף לסימניות
זה פשוט מצחיק איך כל אחת כותבת מהחרך הצר דרכו היא רואה את העולם.

כתבו כאן לידה היא תהליך - יש כאלו שאצלן התהליך לוקח פחות משעה.

אחת צריכה את הבעל יותר מחמצן שניה הכי רגועה שהוא עם הילדים ואצל השלישית מקפידים שהבעל לא מגיע ללידה (אמיתי!)
כשיש שלושה יהודים יש 4 דעות ככה זה לא ?!
העיקרון הוא שתנסו לעשות כמה שיותר סימולציות בהתאם לכם, לתנאי חייכם, לאזור מגוריכם, וליצור כמה שיותר תרחישים אפשריים ולסכם מה יקרה במקרה כזה.

והעיקר להתפלל לריבונו של עולם שהלידה תעבור בקלות לאמא ולילד ושיהיה בריא ושלם.
ותדעי שהדבריים הכי הזויים זה הסיפורים הכי מצחיקים שיהיה לך אח"כ לספר לילד שלך שאתה נולדת...

• הוסף לסימניות
חופרים להן.. כואב לי פה וכואב לי פה, ואני לא מרגישה תנועות מאתמול בלילה ואז הן לא זזות ממך...;););)

• הוסף לסימניות
חופרים להן.. כואב לי פה וכואב לי פה, ואני לא מרגישה תנועות מאתמול בלילה ואז הן לא זזות ממך...;););)
לשקר?
ובכלל עדיף שיזוזו ממני ויחזרו רק כשהתינוק כבר בחוץ...

• תודה
Reactions: bbr
  • הוסף לסימניות
בעלי עזר לי מול הדולה, הוא ידע מראש שעליו להשתיק אותה אם תדבר יותר מהנחוץ. והיא דיברה יותר מן הנחוץ. ועוד כמה דברים. ורק בעלי מכיר אותי הכי בעולם , יודע מה מפריע לי ומזהה מיד כשאני מתחילה להתעצבן. והוא גם התכונן איתי קודם ושמע על הרצונות שלי וכו'.

את צודקת שאת מאזנת, חייבים איזון באשכולות כאלה... אז איזנתי עוד קצת :)
לדעתי. תחליפי דולה...
את משלמת לה בדיוק כדי שתדע מתי לדבר ומתי לשתוק. מתי להתערב ומתי לזרום.
את משלמת לה שתשב אתך ותשמע מה הרצונות שלך. שתגלה אמפטיה וראש גדול, שתהיה רגישה להבין ממבט עינייך מה שטוב לך עכשיו.
היא לא אמורה להיות משהו מעיק.

• הוסף לסימניות
לדעתי. תחליפי דולה...
את משלמת לה בדיוק כדי שתדע מתי לדבר ומתי לשתוק. מתי להתערב ומתי לזרום.
את משלמת לה שתשב אתך ותשמע מה הרצונות שלך. שתגלה אמפטיה וראש גדול, שתהיה רגישה להבין ממבט עינייך מה שטוב לך עכשיו.
היא לא אמורה להיות משהו מעיק.

החלטתי פשוט לוותר על התענוג המעיק. לקחתי אותה רק כדי שהמשפחה תרד לי מהוריד ש'מה זה ללכת לבד לידה ראשונה' ואני מקווה שללידה שניה כבר יהיה מותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה