עזרה מה עושים במדינה מתוקנת? - חידוש דרכון

• הוסף לסימניות
כשצריכים לחדש דרכון והתור הקרוב הוא רק בעוד חצי שנה?

• הוסף לסימניות
מגיעים לסניף ללא תור
ושם יש להם את האפשרות לקבוע לך לתור לשבוע אחרי
כך בכל אופן עזרו לאחותי בסניף בבני ברק

• הוסף לסימניות
כן, אחרי שנכנסים
פקידה אקראית(לא בעמדות קבלה)
סדרה לה תור לעוד שבוע

• הוסף לסימניות
טוב לדעת
זה היה חד פעמי או שקבוע הם מתנהלים ככה?
זה פשוט סיוט!
בשום מדינה מתוקנת אין המתנה של חצי שנה לחידוש דרכון

מה באמת כולם עושים?
(יש איזה פטנט או מה)

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש מהיר בגוגל פרוג דרכון משרד הפנים ותראי כמה אשכולות יש על הנושא הזה ותביני

• הוסף לסימניות
למה אתם חושבים שאם חיים במדינה מתוקנת??
הטעות היא שלכם:(

ואגב, מישהו יכול להסביר לי מה נהיה פתאום? למה א"א להזמין דרכונים?
אנשים בקורונה לא הזמינו דרכונים כי כמעט לא טסו ועכשיו יש עומס גדול של אנשים שצריכים לחדש

• הוסף לסימניות
התהליך לקביעת תורים למשרד הפנים:

1. מסמנים במעקב את כל האשכולות הרלוונטיים באיש את רעהו, כדי לקבל התראות כשמישהו מעדכן בהם על תורים מידיים.
אשכולות מומלצים:

2. מוסיפים בשולחן העבודה או בדפדפן קישור לאתר קביעת התורים, ונכנסים אליו בכל כמה דקות במשך היום, עד שכחלק משגרת העבודה היד עם העכבר לוחצת אוטומטית על כניסה לתורים ובדיקתם.
3. אפשר גם להירשם לאתר שמראה תורים פנויים ברחבי הארץ:
4. לא מתייאשים
5. לא מתייאשים
6. לא מתייאשים
7. משיגים סוף סוף תור ללשכה הרצויה. יצויין כי אין להתחיל לבדוק ולחשוב אם רוצים או לא, כי עד שתתחילו לחשוב, התור ייתפס. מצאתם תור בלשכה שלכם לימים הקרובים? מהרו ותיפסו אותו בלי לשאול שאלות.

אנחנו הצלחנו בסופם של כשבועיים מייגעים, לתפוס חמישה תורים רצופים לאחד מימי רביעי, שנפתח רק ברגע האחרון.
הם כנראה חשבו שאיש לא יבוא, כי השומר ראה אותי עם שיירת הדרדקים ושאל בהלם: 'מה, איך הצלחתם לקבוע תורים ליום הזה? היה לכם מזל!'

• הוסף לסימניות
אני כבר שלושה שבועות נכנסת כל כמה שעות ומנסה

זה נורמלי?

לא. כל כמה שעות זה ממש לא מספיק.
צריך כל חצי שעה לפחות + מעקב אחרי האשכולות שציינתי כאן.
בימי שני-שלישי כדאי להשקיע יותר, שמא ייפתח שוב יום רביעי שלם מלא בתורים טריים (שהבנתי שברגיל הוא סגור, או שיש בו פחות תורים?)

קחו את זה כחלק ממחיר הדרכון.

אגב, ראשית לכל המבצע - קבעתי תורים לכל הילדים למתי שהיו תורים פנויים (תחילת ספטמבר).
ואז אספתי מספרי זהות מכל מיני מכרים וידידים, כדי לתפוס תורים מוקדמים יותר על המספרים שלהם (למי שיש פלאפון כשר לא יכול לבטל תורים ולא לקבוע שני תורים לאותו מ"ז).

• הוסף לסימניות
הכי חשוב להיכנס בשעות המוקדמות של הבוקר, (אני חושבת 7.5-8)
אז תמיד יוצאים הרבה תורים פנויים לאותו יום!

• הוסף לסימניות
השעות המומלצות הן אכן משבע וחצי ואילך - יש תורים פנויים לאותו יום
ממה שזכור לי שראיתי פעם, שהבעיה היא בגלל התנהלות חלמאית של משרד הפנים, שאין להם מערכת תורים נורמלית אלא משחררים ידנית כל שבוע תורים, או משהו כזה... (תחקיר של שאול אמסטרדמסקי נראה לי)

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
ננסה אולי מחר מוקדם בתקווה שיהיה פנוי:oops:

• הוסף לסימניות
ואז אספתי מספרי זהות מכל מיני מכרים וידידים, כדי לתפוס תורים מוקדמים יותר על המספרים שלהם (למי שיש פלאפון כשר לא יכול לבטל תורים ולא לקבוע שני תורים לאותו מ"ז).
יאווו בדיוק עכשיו זה קרה לי יש לי תור לעוד כחודש ונכנסתי באתר וראיתי תור מוקדם יותר ולא נתן לי לקבוע כי כבר יש תור על שמי
רק מענין למה הוא נותן בכלל להכנס למערכת ולא מיד שיכתוב יש לך תור...

• הוסף לסימניות
אני כבר שבועים וחצי נכנסת כל רבע שעה בערך
יש רק ב 11
ופתאום התפנה משו לעוד יומיים תפסתי אבל לא נתן לי לקבוע
כתב שיש תקלה ולא ניתן לקבוע ונא לנסות שוב מאוחר יותר
חשוב לציין,
התור לא נתפס לפני
כי גם כשריעננתי אחרי שתי דקות הוא עדיין היה פנוי ושוב לא ניתן היה לקבוע כי יש תקלה

סיווווטטט

• הוסף לסימניות
במדינה מתוקנת זה לא קורה.
במדינה מתוקנת האזרח כותב לו ביומן מתי הוא צריך לחדש את הדרכון שלו..
מזמין לעצמו תור גם לעוד יותר מחצי שנה ומסדיר את ענייניו..
נכון שיש יוצאים מהכלל אבל להם יש גם פתרונות יוצאים מהכלל.

• הוסף לסימניות
אני כבר שבועים וחצי נכנסת כל רבע שעה בערך
יש רק ב 11
ופתאום התפנה משו לעוד יומיים תפסתי אבל לא נתן לי לקבוע
כתב שיש תקלה ולא ניתן לקבוע ונא לנסות שוב מאוחר יותר
חשוב לציין,
התור לא נתפס לפני
כי גם כשריעננתי אחרי שתי דקות הוא עדיין היה פנוי ושוב לא ניתן היה לקבוע כי יש תקלה

סיווווטטט
גם לי זה עושה כך עכשיו,
הצלחת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....