דרוש מידע מה עושים כשלוכד בע"ח מהשרות הוטרינרי המחוזי לא הצליח ללכוד את החתולה?

• הוסף לסימניות
הצילו!!! ביום ראשון הושענא רבא , החתולה האיומה התמקמה לה בעלית הגג בחדר המדרגות, ואינו נגיש לשפיכת מים רותחים וכו'? אנחנו בטראומה!!!! הצילו!!! בני אדם במצוקה!!! הלוכד התייאש ואמר שננסה לוכד פרטי, אולי יש עוד פתרון?????? אני מפחדת לצאת מהבית!!!! דחוף עזרה!!!

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה קרה

• הוסף לסימניות
אם היא לא תקועה אלא רק התבצרה שם-לפזר המון פלפל שחור על כל האזור.

• הוסף לסימניות
הצילו!!! ביום ראשון הושענא רבא , החתולה האיומה התמקמה לה בעלית הגג בחדר המדרגות, ואינו נגיש לשפיכת מים רותחים וכו'? אנחנו בטראומה!!!! הצילו!!! בני אדם במצוקה!!! הלוכד התייאש ואמר שננסה לוכד פרטי, אולי יש עוד פתרון?????? אני מפחדת לצאת מהבית!!!! דחוף עזרה!!!
הוא אומר מפורשות 'תקחו לוכד פרטי' כלומר במשכורת שהוא מקבל מהעירייה הוא לא מתאמץ יותר מידי, שלמו לו פרטי והכל יסתדר.

• הוסף לסימניות

העיריה לא מחויבת לפנות בע"ח מתוך הבנין

אם היא הייתה בשטח ציבורי מחוץ לשטח הבנין, או אז הם חייבים לפנות אותה.

לכן הציעו לכם לפנות ללוכד פרטי

מכל מקום, העיצה עם הפלפל שחור עבדה לי כבר כמה פעמים בכמה מקומות שונים
מומלץ בחום

• הוסף לסימניות
אקנומיקה מבריחה אותן, שימי סמרטוט ספוג על הריצפה לידה והיא תעוף משם.

• הוסף לסימניות
באיזו עיר זה? אולי אוכל לעזור.
בני ברק, שמנו סמרטוט עם מלאאאא אקנומיקה ממש לידה, שפכנו הרבה פלפל שחור ולא עזר, וטרינר המחוז הגיע היום שוב עם מלכודת גדולה, אך לא עלה אליה, הוא אמר שאסור לו אין לו ביטוח, והתנצל שאין לו מה לעשות אלא רק השאיר לה עוד פחית אוכל של חתולים, לאחר שהאוכל בפחית מאתמול התייבש. הצילו!!! אני רצינית ביותר!!!

• הוסף לסימניות
אין לכם אפי' איך לשפוך מים (צינור או בבקבוק) רק שתצא מהמקום ואח"כ תפזרו שם מלח גס עם פלפל שחור גרוסס.

• הוסף לסימניות
יש ילד שאני מכיר שהוא ממש "הלוחש לחתולים" הוא תוך רגע קט מתקשר איתם והם באות אליו
באיזה אזור הבניין? (הוא גר באזור מכבי באש)
אבן גבירול. תודה רבה על ההצעה אך לא הייתי מסכנת אותו, אם שני וטרינרים מהשרות הוטרינרי של גוש דן פחדו ואמרו שהחתולה נחשבת לחיה טורפת, יש לה שיניים וציפורניים וגם יתכן והיא חולה.

• הוסף לסימניות
מנסיון להתלונן למחלקה הרלוונטית בעירייה
שישלחו צוות גדול עם מוט לכידה
אין מצב שהם לא מצליחים

• הוסף לסימניות
אבן גבירול.
קצת רחוק עבורו
תודה רבה על ההצעה אך לא הייתי מסכנת אותו, אם שני וטרינרים מהשרות הוטרינרי של גוש דן פחדו ואמרו שהחתולה נחשבת לחיה טורפת, יש לה שיניים וציפורניים וגם יתכן והיא חולה.
בואי נגזים
הרבה זמן שחתולה לא טרפה אדם... (יש לה בני דודים שטורפים, היא פחות)
לגבי מחלות זה סיפור אחר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה