הוא אומר מפורשות 'תקחו לוכד פרטי' כלומר במשכורת שהוא מקבל מהעירייה הוא לא מתאמץ יותר מידי, שלמו לו פרטי והכל יסתדר.הצילו!!! ביום ראשון הושענא רבא , החתולה האיומה התמקמה לה בעלית הגג בחדר המדרגות, ואינו נגיש לשפיכת מים רותחים וכו'? אנחנו בטראומה!!!! הצילו!!! בני אדם במצוקה!!! הלוכד התייאש ואמר שננסה לוכד פרטי, אולי יש עוד פתרון?????? אני מפחדת לצאת מהבית!!!! דחוף עזרה!!!
הצילו!!! ביום ראשון הושענא רבא , החתולה האיומה התמקמה לה בעלית הגג בחדר המדרגות, ואינו נגיש לשפיכת מים רותחים וכו'? אנחנו בטראומה!!!! הצילו!!! בני אדם במצוקה!!! הלוכד התייאש ואמר שננסה לוכד פרטי, אולי יש עוד פתרון?????? אני מפחדת לצאת מהבית!!!! דחוף עזרה!!!
בני ברק, שמנו סמרטוט עם מלאאאא אקנומיקה ממש לידה, שפכנו הרבה פלפל שחור ולא עזר, וטרינר המחוז הגיע היום שוב עם מלכודת גדולה, אך לא עלה אליה, הוא אמר שאסור לו אין לו ביטוח, והתנצל שאין לו מה לעשות אלא רק השאיר לה עוד פחית אוכל של חתולים, לאחר שהאוכל בפחית מאתמול התייבש. הצילו!!! אני רצינית ביותר!!!באיזו עיר זה? אולי אוכל לעזור.
אם תתנו לה אוכל היא לא תזוז לעולם!!!! ואפילו תחזוררק אל תשכחו לתת אוכל שלא תמות שם ואז יהיה יותר גרוע...
צר לי, לא במסלול שליבני ברק
יש ילד שאני מכיר שהוא ממש "הלוחש לחתולים" הוא תוך רגע קט מתקשר איתם והם באות אליובני ברק,
אבן גבירול. תודה רבה על ההצעה אך לא הייתי מסכנת אותו, אם שני וטרינרים מהשרות הוטרינרי של גוש דן פחדו ואמרו שהחתולה נחשבת לחיה טורפת, יש לה שיניים וציפורניים וגם יתכן והיא חולה.יש ילד שאני מכיר שהוא ממש "הלוחש לחתולים" הוא תוך רגע קט מתקשר איתם והם באות אליו
באיזה אזור הבניין? (הוא גר באזור מכבי באש)
קצת רחוק עבורואבן גבירול.
בואי נגזיםתודה רבה על ההצעה אך לא הייתי מסכנת אותו, אם שני וטרינרים מהשרות הוטרינרי של גוש דן פחדו ואמרו שהחתולה נחשבת לחיה טורפת, יש לה שיניים וציפורניים וגם יתכן והיא חולה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים