דרוש מידע מה עושים כשלוכד בע"ח מהשרות הוטרינרי המחוזי לא הצליח ללכוד את החתולה?

• הוסף לסימניות
נו מיום רביעי עד ראשון מה קורה?
ביום חמישי נעשו נסיונות של אקנומיקה, צינור מים, מטאטא וכו', אנדרלמוסיה מטורפת, צרחות, החתולה ירדה לקומה שניה ובמקום להמשיך לרדת, עלתה חזרה בין הרגליים של כל הילדים וחזרה למקומה בעלית הגג שלחדר המדרגות.
היום היא עדיין שם, כעת נעשה נסיון נוסף ואחרון!!!

• הוסף לסימניות
קחו 2 ערבוצ'ים מ"הכל לבנין" תשלמו לכל אחד 100 ש"ח שיוציאו אותה מהבנין.
בינתיים תחסמו את השטח עם רשת או משהו.

• הוסף לסימניות
קחו 2 ערבוצ'ים מ"הכל לבנין" תשלמו לכל אחד 100 ש"ח שיוציאו אותה מהבנין.
בינתיים תחסמו את השטח עם רשת או משהו.
זה המון 100 ש"ח X2
מספיק אחד ואפי' פחות ממאה ש"ח
אני הבאתי סודני שהתנדנד לי מעל הגג בין חיים למוות משך חצי שעה תמורת 80 ש"ח
אל תהיו פראיירים

• הוסף לסימניות
זה המון 100 ש"ח X2
מספיק אחד ואפי' פחות ממאה ש"ח
אני הבאתי סודני שהתנדנד לי מעל הגג בין חיים למוות משך חצי שעה תמורת 80 ש"ח
אל תהיו פראיירים
זמן וכח שוה כסף.
להתחיל לברור עובדים ולריב איתם זה לא בשביל כל אחד.
גם אם בסוף מרויחים כמה גרושים.

• הוסף לסימניות
זמן וכח שוה כסף.
להתחיל לברור עובדים ולריב איתם זה לא בשביל כל אחד.
גם אם בסוף מרויחים כמה גרושים.
לא צריך להתווכח
פשוט קובעים עובדה
הם לא יחלמו על 100 ש"ח לעבודה כזו קלה...
ובטח שלא צריך 2 פועלים
אתם מעלים את הרף
פעם הבאה הם לא ירצו לבא אליי ;)

• הוסף לסימניות
לא צריך להתווכח
פשוט קובעים עובדה
הם לא יחלמו על 100 ש"ח לעבודה כזו קלה...
ובטח שלא צריך 2 פועלים
אתם מעלים את הרף
פעם הבאה הם לא ירצו לבא אליי ;)
הערבים במקום המדובר לא יבואו בפחות.
סודנים -הטובים תפוסים לעבודות קבועות. והטיפשים לא יבינו מה לעשות.

• הוסף לסימניות
עכשיו אני חושב...
אולי ילד עם רחפן - מצלמה יוכל לעזור להטריף אותה עד שתעזוב
אפשרות נוספת זה להאיר עם לייזר (הם חושבות שזה עין של נחש)

• הוסף לסימניות
הצילו!!! ביום ראשון הושענא רבא , החתולה האיומה התמקמה לה בעלית הגג בחדר המדרגות, ואינו נגיש לשפיכת מים רותחים וכו'? אנחנו בטראומה!!!! הצילו!!! בני אדם במצוקה!!! הלוכד התייאש ואמר שננסה לוכד פרטי, אולי יש עוד פתרון?????? אני מפחדת לצאת מהבית!!!! דחוף עזרה!!!
ניסיתם להגיד "מחול לך"?

• הוסף לסימניות
שפכו עכשיו עוד כמויות אדירות של אקנומיקה ומים, היא קפצה לרגע לקומה 4 ולאחר רגע זינקה שוב למעלה. ניסו לשגר לה זיקוקים עבים של יום הולדת, אך זה נפל לקומה חזרה, זה לא הצליח. הלכו עכשיו לקנות את הזיקוקים הפשוטים בהכל בשקל, ואז ינסו להשחיל אותם מלמעלה.

• הוסף לסימניות
גובה של קומה זה לא הרבה, ויש לה גם סולם בכל מקרה.

• הוסף לסימניות
טוב ! לאחר זמן רב של כובד ראש ומחשבה עמוקה....... !!!

אני חושב שאין מנוס מלערב את צה''ל בתמונה ולצרף את היחידות המובחרות של צה''ל !!

ל''מבצע צבאי מיוחד'' [ משהו ברמה של פוטין ]- ללכידת החתולה הסוררת , החל מפלישה לאזור חצי האי של החתולה מיחידת הימ''ס שתשתלט במהרה על זורקי האבנים והאקנומקה !!! ועד יחידת הצנחנים שתפתח מצנח לחתולה המסכנה ... למקרה חירום ותצטרך לקפוץ מהקומה למעלה ללא פתח מילוט !

'''טובי המפקדים'' מנסיונם האישי [עם חתולים'' ממליצים לצרף כמה עכברים לחגיגה ... בכדי שיהיה יותר מעניין לכלל הצופים.....

מצפים לחדשות טובות במהרה ואגב נשמח לשמוע על הזכות שיש לכם או איזה סגולה יש בזה שחתונה נכנסת למרחב הפרטי, מאמין שיש איזה סגולה רק צריך למצוא .......

• הוסף לסימניות
שפכו עכשיו עוד כמויות אדירות של אקנומיקה ומים, היא קפצה לרגע לקומה 4 ולאחר רגע זינקה שוב למעלה. ניסו לשגר לה זיקוקים עבים של יום הולדת, אך זה נפל לקומה חזרה, זה לא הצליח. הלכו עכשיו לקנות את הזיקוקים הפשוטים בהכל בשקל, ואז ינסו להשחיל אותם מלמעלה.

וואו הגזמתם.., תנשמו תנשמו, כולה חתולה מסכנה ומבוהלת
היא לא תעשה לכם כלום...., היא עדינה יותר מבני אדם (אני הייתי מטפסת איתם על עצים כשהייתי קטנה )
בדקתם אם יש לה שם גור? כזה קנאות למקום מסוים...
בהחלט יכול להיות

מה שלא עושה החתולה עושה הבהלה, מסוכן להיות כל כך היסטריים מאשר להיות 20 קילומטר מחתולה מסכנה ועדינה יותר מהילד הכי חלשלוש בכיתה א'

תנשמו. היא לא מתכוונת לרשת אתכם בחייכם (למרות שהיא בעליית הגג, זה סתם צירוף מקרים לא מוצלח:sne:)

• הוסף לסימניות
וואו הגזמתם.., תנשמו תנשמו, כולה חתולה מסכנה ומבוהלת
היא לא תעשה לכם כלום...., היא עדינה יותר מבני אדם (אני הייתי מטפסת איתם על עצים כשהייתי קטנה )
מה שלא עושה החתולה עושה הבהלה, מסוכן להיות כל כך היסטריים מאשר להיות 20 קילומטר מחתולה מסכנה ועדינה יותר מהילד הכי חלשלוש בכיתה א'
אני שמעתי כבר כמה פעמים על חתולה שסרטה
ילדים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה