מה בצל טרי שיש אפשרות טובה יותרמעניין אותי מה עם בצל טרי ניסיתם לפזר לידה?
אם לאחר כל הנסיונות הנ"ל לא עזרו, הבצל כן יעזור???מעניין אותי מה עם בצל טרי ניסיתם לפזר לידה?
מה רע בלנסותאם לאחר כל הנסיונות הנ"ל לא עזרו, הבצל כן יעזור???
כנראה יש לה שם גורים.. תראו אם היא אחרי לידה/ המלטה!אני מפחדת לצאת מהבית!!!!
לפעמים הדברים הפשוטים בסוף עושה את העבודה אחרונהאם לאחר כל הנסיונות הנ"ל לא עזרו, הבצל כן יעזור???
הוטרינר אמר שהיא בחורה והיא לא בהריון.כנראה יש לה שם גורים.. תראו אם היא אחרי לידה/ המלטה!
אפשר לשלוח לה איזה עכברון שיגרה אותה או אפי' מקק הם אוהבות לשחק איתם.
כשהיא יורדת א"א לנעול לה את הזולה????
נשמע מסקרן ומלחיץץץץ זיקוקים כמה סלט מטבוחה עשיתם לה שם והיא לא מתגרית?
אולי היא מתימן וצריכה ג'חנון מלאווח..
מקסימום תזמינו משועפט איזה מחבלון שיפוצץ לה את הדירה.
או את לפיד/בנט שיפנו אותה.. הם אלופים!
תעדכנו מה קורה. אנו במתח פה...!
אבל מהר תכף הבחורים חוזרים לישיבה ועד פסח זה המוווון זמן להישאר במתח!
השכנים סירבו לשלם 351 ש"ח ללוכד פרטי.קישור למכשיר קצת יקר אבל זה השיטה הנפוצה היום (אתם יכולים אחרי זה לפתוח גמ"ח עם המכשיר)
תבקשו אחזר מעירייההשכנים סירבו לשלם 351 ש"ח ללוכד פרטי.
מכספי מעשרות (אם תעשו גמ"ח)השכנים סירבו לשלם 351 ש"ח ללוכד פרטי.
לא נראה לי שיש כזה דבר.תבקשו אחזר מעירייה
אנסה לבדוק עם מישהו מב"בהוטרינר אמר שהיא בחורה והיא לא בהריון.
חלק מהשכנים לא משלמים וועד בית.מכספי מעשרות (אם תעשו גמ"ח)
אם עירייה לא מצליחה לטפל זה בעיתהלא נראה לי שיש כזה דבר.
העיריה תפקידה - ע"פ החוק בכ"א - לסדר ולמנוע מכשול לתקן וכדו' בתחום השיפוט שלה ולא בשטח פרטי.אם עירייה לא מצליחה לטפל זה בעיתה
ואת יכולה לתבוע אותם כי התפקיד של עירייה זה לעשות את זה
ולגרום לנוחות התושבים!![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים