עזרה מה עושים כשרעבים בדיאטה

• הוסף לסימניות
השאלה שגויה מעיקרה
את לא בדיאטה, את בתענית!
כל העניין בדיאטה, זה לאכול בריא, ולהרגיש טוב עם זה.
אם זו ההרגשה, אין לך סיכוי לשרוד.
כל הנושא הוא לקבל תפריט משביע ומאוזן, שיספק לך את צרכך....

את מלווה בתזונאית????
ועוד משהו קטן,
אם זה היה כזה ורוד, לא היו שמנים בעולם,
כולם היו עושים דיאטה ומרגישים טוב עם זה.
:eek::eek::eek::eek:
:(

• הוסף לסימניות
אם זה היה כזה ורוד - אף אחד לא היה עושה דיאטה, כי הוא היה מגיע לרצון לאכול מלכתחילה.

יישר כח!!!

למרות שאת רעבה, את ממשיכה בדיאטה.

רק אולי תחליפי את המנה הבשרית לשעה אחרת, כדי שתוכלי לשתות קפה ולאכול יוגורט.

בהצלחה !!!!!!!!

• הוסף לסימניות
השעות האלו הכי קשות בדיאטה! איך להתגבר? סוכריות מאסט, בחורף תה מומתק, בקיץ קרטיבים לייט יש של 10-20קל' ובעקרון מותר 4 כאלה ביום. לחתוך ירקות ולנשנש. לשתות הרבה מים (אפשר להוסיף פלחי לימון שיהיה יותר קל לשתות) לפעמים קולה זירו ממלא ומרגיע.

• הוסף לסימניות
השעות האלו הכי קשות בדיאטה! איך להתגבר? סוכריות מאסט, בחורף תה מומתק, בקיץ קרטיבים לייט יש של 10-20קל' ובעקרון מותר 4 כאלה ביום. לחתוך ירקות ולנשנש. לשתות הרבה מים (אפשר להוסיף פלחי לימון שיהיה יותר קל לשתות) לפעמים קולה זירו ממלא ומרגיע.
רק לא קולהההההההההה!!
הגזים מנפחים את הקיבה
זה הורס דיאטה ברגע
מניסיון!

• הוסף לסימניות
פירות יש בהם סוכר ועוצר ירידה במשקל
ירקות גם גורמות לתחושה של נפיחות עד יומיים
מים בשפע
קפה תה בלי/מעט סוכר
אבל מאד עוזר זה פריכיות
לשים לב כל פריחיה 30 קלוריות( לא קצת ) אבל אם אוכלים 3/4 זה משביע,
בכ 100 קלוריות אכלתם ושבעתם

• הוסף לסימניות
לא קראתי את כל הנאמר בתגובות,
אך עצם השאלה מפריעה לי...

בצעירותי הייתי בחור מלא מלא [כן ממש מלא] ניסתי את כל סוגי הדיאטות, והיו פעמים שאפילו ירדתי עשרות קילוגרמים....
אבל - לאחר תקופה הכל שוב בחזרה, כי אי אפשר לחיות חיים שלמים בדיאטה, זה לא באמת עובד.

ולפני כ8 שנים, עשיתי שינוי בתפריט, ומאז.. ועד היום ברוך השם טפו טפו חמשה חמשה, אני רזה לגמרי, אוכל לא מעט, לעולם לא רעב, לא עושה הרבה ספורט [כי אין זמן] אבל אוכל אוכל בריא, ואיכותי.

לדעתי אחרי עשרות שנות ניסיון, זו הדרך היחידה.

ואם את/ה רעב/ה באמצע היום - אז התוכנית אכילה לא נכונה עבורך.

בהצלחה רבה רבה.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תעסוקה, כדי לא לחשוב על אוכל,
להתרגל לאכול כל דבר עם הרבה ירקות, מרק ירקות, ירקות חיים בשפע ובלי הגבלה, עוף עם הרבה ירקות (לא תפו"א ובטטה), ולהתרגל לזה, כי אם עושים דיאטה ורעבים כל הזמן, או שקונים לייט כל הזמן ועל זה מתבסס הדיאטה, כשתחזרו לשיגרה תעלו את הכל בחזרה וחבל.

• הוסף לסימניות

בצעירותי הייתי בחור מלא מלא [כן ממש מלא] ניסתי את כל סוגי הדיאטות, והיו פעמים שאפילו ירדתי עשרות קילוגרמים....
אבל - לאחר תקופה הכל שוב בחזרה, כי אי אפשר לחיות חיים שלמים בדיאטה, זה לא באמת עובד.

ולפני כ8 שנים, עשיתי שינוי בתפריט, ומאז.. ועד היום ברוך השם טפו טפו חמשה חמשה, אני רזה לגמרי, אוכל לא מעט, לעולם לא רעב, לא עושה הרבה ספורט [כי אין זמן] אבל אוכל אוכל בריא, ואיכותי.

בהצלחה רבה רבה.
אשמח אם תוכל לשתף מה ואיך עשית...

• הוסף לסימניות

בהצלחה רבה רבה.
גמני רוצה לדעת! מאוד!!

• הוסף לסימניות
גמני רוצה לדעת! מאוד!!
אז חיפשתי את הלינק של הבלוג [שאני לא כותב בו כבר המוןןןןן זמן]
והנה הלינק, ולהתחיל לקרוא מפרק א, [תחת התווית בריאות בצד שמאל של המסך]
מה שלא ברור, אפשר לשאול שם :)

https://choshv.blogspot.com/search/label/בריאות

מי שירצה מסמך וורד, עם קיצור הנכתב שם [שישלח כתובת מייל בפרטי]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה