עזרה מה עושים לסוודר פרווה שמפזר הרבה שערות סביבו??

• הוסף לסימניות
והוא בצבע לבן.
והבגדים כהים.
וזה נוראי נוראי.
הבנתי שאחרי כיבוס זה מוריד מעט מהסיבים
אבל זה בקושי הוריד.:(

יש למישהו עיצה, מניסיון.
אולי באיזה אופן לכבס?
האם כדאי לייבש אפילו שכתוב שאסור?

(קניתי כבר את הגלגלת המדבקה, הבעיה היא שלא נראה תקין באמצע העבודה לעמוד ולהתגלגל איתה. לא נראה טוב.)

פשוט מתסכל.

אשמח לכל חוות דעת.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אם הוא לא נראה מאוד עדין, הייתי מנסה להכניס למייבש.
מאוד עוזר!
קרה לי עם שמיכה בהירה לתינוק שכמות הסיבים שהוציאה היתה קטסטרופלית,
ואחרי כביסה וייבוש במייבש הכל נגמר ב"ה.

• הוסף לסימניות
אמנם אני שמה הכל במייבש, אבל סוודר לא הייתי ממליצה לך
תבדקי טוב ברכיבי הבד ממה הוא עשוי, אם יש בו צמר - הוא יכול להתכווץ, ואז תפסידי לגמרי את הסוודר

אגב, לפעמים השיערות שאת רואה - רואים רק מלמעלה, כלומר: רק מי שלובש את הבגד שם לב לזה
ואלה שעומדים מולו - לא רואים את זה/זה לא בולט לעין כמו שאת רואה את זה

• הוסף לסימניות
אמנם אני שמה הכל במייבש, אבל סוודר לא הייתי ממליצה לך
תבדקי טוב ברכיבי הבד ממה הוא עשוי, אם יש בו צמר - הוא יכול להתכווץ, ואז תפסידי לגמרי את הסוודר
מעולם לא נתקלתי בכזו בעיה,
וגם רכיבי הבד לא ברורים לי דיים.

100% פוליאסטר
ביטנה ברדס:
72% פוליאסטר
28% כותנה
ריב:
99% פוליאסטר
1% אלסטן

ג'יבריש.

אגב, לפעמים השיערות שאת רואה - רואים רק מלמעלה, כלומר: רק מי שלובש את הבגד שם לב לזה
ואלה שעומדים מולו - לא רואים את זה/זה לא בולט לעין כמו שאת רואה את זה
זהו, שזה בולט.
מאוד.
ואני שומעת לא פעם קריאות מאחורי 'הי, התלכלכת בסיד..'

זה לא סיד! זה לא!!
אנשים, זה סוודר!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה