נכתב ע"י אברהמי גרינשטיין;948334:שום דבר! מורחים לילדים על הסנדביץ' ומה שנשאר לארוחת ערב מחר, מנסיון זה מחזיק מעמד הרבה מעבר לתאריך במיוחד בחורף...
אפשר לתאם לך פגישה עם אמא שלי?נכתב ע"י mig;948371:אני בכלל לא מסתכלת בדברים האלו על התאריך,
אם זה טוב, טוב.
אם לא, לא.......
נכתב ע"י bekki;948384:אפשר לתאם לך פגישה עם אמא שלי?
אשרייך !
ב-ר-ו-ררררררררררר!נכתב ע"י mig;948396:בשום מקום לא מופיע לזרוק בתאריך התפוגה,
הוא המלצה בלבד
וכן מודיע על אחריות החברה על טיב המוצר עד לתאריך.
רוב רובם של המוצרים - מעולים!! - גם אחרי התאריך.
נכתב ע"י mig;948396:בשום מקום לא מופיע לזרוק בתאריך התפוגה,
הוא המלצה בלבד
וכן מודיע על אחריות החברה על טיב המוצר עד לתאריך.
רוב רובם של המוצרים - מעולים!! - גם אחרי התאריך.
נכתב ע"י אברהמי גרינשטיין;948334:שום דבר! מורחים לילדים על הסנדביץ' ומה שנשאר לארוחת ערב מחר, מנסיון זה מחזיק מעמד הרבה מעבר לתאריך במיוחד בחורף...
נכתב ע"י bekki;948340:עוד אחת גבינה אבל לא כמו עוד אחת
לערבב בקערה:
קופסת גבינה 750 גר'[השאר תכריחי את הילדים בסנדוויץ']
7 חלמונים
5 כפות אינסטנט פודינג וניל
5 כפות קורנפלור
שלא יווצרו גושים
להקציף:
7 חלבונים
2 כוסות סוכר
לאחד תערובות.
לשים בתבנית בינונית חד פעמי[לא ענק]
לחמם תנור ל200 מע'
להכניס לאפייה 10 ד' על 200
ושארית הזמן עד להזהבה [תלוי תנור] על 150-160 מעלות.
כשמוכן לכבות תנור לפתוח דלת ולצנן בפנים.
טעים להוסיף שני שמנת חמוצה +2 סוכר וניל +5 כפיות סוכר.-ערבוב.
להכניס לעוד 10ד'
בתאבון ושתתפטרי כבר מהלבן הזה![]()
שלא תעזי להסיק מכך שאני עצלנית...נכתב ע"י bhj;948855:תודה!
הכנתי את העוגה הזו ויצא טעים במיוחד!!
מומלץ לכל העצלנים שלא מוותרים על עוגת גבינה....
(:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים