עזרה מה עושים עם הודעה כזאת? חשבון גוגל מושבת

• הוסף לסימניות
הבוקר הגעתי לעבודה , מנסה לפתוח את המייל של העבודה { דומיין שלנו.. לא gmail.com }
וזה מה שקבלתי מה עושים?????????????????
1608112072203.png

• הוסף לסימניות
בואי נשאל דבר ראשון, האם אכן הפרתם את מדיניות השימוש המקובל?
(את לא חייבת לענות פה אם התשובה חיובית ;))

• הוסף לסימניות
מה זה נקרא להפר?
איך מפירים?

• הוסף לסימניות
מה זה נקרא להפר?
איך מפירים?
שולחים ספאמים, שולחים לרשימת תפוצה בעותק גלוי, שולחים מיילים פרסומיים שלא דרך מערכת דיוור ייעודית לכך, בקיצור - מעצבנים אנשים וגורמים להם ללחוץ על 'דווח על ספאם'.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואפשרות אחרת:
גוגל השתגע היום.
על רוב המיילים ששלחתי אתמול בערב הוא נזכר הבוקר להגיד לי ש:
הכתובת לא נמצאה
ההודעה שלך לא נמסרה ל------------ מפני שהכתובת לא נמצאה או אינה יכולה לקבל אימייל.
ומדובר בכתובות של חברות, אמא שלי, אחותי. כאלה שאני מתכתבת איתן קבוע.

• הוסף לסימניות
הסתדר..
כנראה באמת שגעון של גוגל.

• הוסף לסימניות
ואפשרות אחרת:
גוגל השתגע היום.
על רוב המיילים ששלחתי אתמול בערב הוא נזכר הבוקר להגיד לי ש:
הכתובת לא נמצאה
ההודעה שלך לא נמסרה ל------------ מפני שהכתובת לא נמצאה או אינה יכולה לקבל אימייל.
ומדובר בכתובות של חברות, אמא שלי, אחותי. כאלה שאני מתכתבת איתן קבוע.
ובמציאות הן קיבלו או לא?
כי גם לי זה קרה הרגע...

• הוסף לסימניות
ובמציאות הן קיבלו או לא?
כי גם לי זה קרה הרגע...
לדעתי לא.
כי אתמול חברה שלי שלחה לי ועד הרגע לא קיבלתי את המייל ההוא. ואצלה זה מופיע ברשימת הנשלחו.
לדעתי צריך לשלוח שוב.
לפני יומיים מישהו אמר לי שהשרתים של גוגל בקריסה.
לא מאמינה אבל באמת בשבוע האחרון יש מלא שיגועים.

• הוסף לסימניות
לדעתי לא.
כי אתמול חברה שלי שלחה לי ועד הרגע לא קיבלתי את המייל ההוא. ואצלה זה מופיע ברשימת הנשלחו.
לדעתי צריך לשלוח שוב.
לפני יומיים מישהו אמר לי שהשרתים של גוגל בקריסה.
לא מאמינה אבל באמת בשבוע האחרון יש מלא שיגועים.
אכן השרתים של גוגל קרסו

• הוסף לסימניות
שרתי גוגל קרסו; היועץ לביטחון לאומי חזר עקב מתקפת סייבר רוסית
בפעם השנייה בתוך יומיים משתמשים מדווחים על תקלה בשירותי גוגל - יוטיוב, ג'ימייל, גוגל דרייב ושירותים נוספים • שירותים אלה אינם זמינים וחלק מהאתרים לא עולים או נטענים • התקלה מתרחשת בעיקר בארה"ב, אוסטרליה ומערב אירופה
קובי בורנשטיין, א' טבת תשפ"א 16/12/2020 02:14

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה