שולחים ספאמים, שולחים לרשימת תפוצה בעותק גלוי, שולחים מיילים פרסומיים שלא דרך מערכת דיוור ייעודית לכך, בקיצור - מעצבנים אנשים וגורמים להם ללחוץ על 'דווח על ספאם'.מה זה נקרא להפר?
איך מפירים?
אמן.הלוואי שזה קורה לכל המספימים הסדרתיים שאני מדווחת עליהם. הלוואי!
מה אמן?אמן.
מה אמן?
הלוואי שזה קורה לכל המספימים הסדרתיים שאני מדווחת עליהם. הלוואי!
| הכתובת לא נמצאה |
| ההודעה שלך לא נמסרה ל------------ מפני שהכתובת לא נמצאה או אינה יכולה לקבל אימייל. |
ובמציאות הן קיבלו או לא?ואפשרות אחרת:
גוגל השתגע היום.
על רוב המיילים ששלחתי אתמול בערב הוא נזכר הבוקר להגיד לי ש:
ומדובר בכתובות של חברות, אמא שלי, אחותי. כאלה שאני מתכתבת איתן קבוע.
הכתובת לא נמצאה ההודעה שלך לא נמסרה ל------------ מפני שהכתובת לא נמצאה או אינה יכולה לקבל אימייל.
שיגעון גגלותהסתדר..
כנראה באמת שגעון של גוגל.
לדעתי לא.ובמציאות הן קיבלו או לא?
כי גם לי זה קרה הרגע...
כחלק מהאיפריאליזם האינטרס שלהם הוא לשפר שירותים, לא לדפוק אותם....שיגעון גגלות
לאחרונה גוגל עושים מה שהם רוצים.
האימפריאליזם עלה להם למוח
עוד לא דיברתי עם כולן.ובמציאות הן קיבלו או לא?
כי גם לי זה קרה הרגע...
אכן השרתים של גוגל קרסולדעתי לא.
כי אתמול חברה שלי שלחה לי ועד הרגע לא קיבלתי את המייל ההוא. ואצלה זה מופיע ברשימת הנשלחו.
לדעתי צריך לשלוח שוב.
לפני יומיים מישהו אמר לי שהשרתים של גוגל בקריסה.
לא מאמינה אבל באמת בשבוע האחרון יש מלא שיגועים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים