מה עושים עם הילדים??

• הוסף לסימניות
מה אתן עושות עם הילדים בשעות של הבית?
כמה אפשר לשחק במשחק זיכרון/רביעיות/פאזל/לגו.....??
אנחנו גם גוזרים לפעמים, מדביקים, עושים פלסטלינה, גואש, ועוד..

יש לכם רעיונות מה אפשר לשחק עם הילדים ?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1301941:
מה אתן עושות עם הילדים בשעות של הבית?
כמה אפשר לשחק במשחק זיכרון/רביעיות/פאזל/לגו.....??
אנחנו גם גוזרים לפעמים, מדביקים, עושים פלסטלינה, גואש, ועוד..

אבל לפעמים זה כבר נמאס :eek:...לי יותר מלהם.
יש לכם רעיונות מה אפשר לשחק עם הילדים ?
גילאי 5 , 3 , וחודשיים:p

גינה
חברים
"חוג בישול" ביתי- מבשלים עם אמא
מוזיקה וריקודים
משחקי קופסה מתקדמים יותר - לדוג' מה במשבצת
חוברות עבודה
משחקי דמיון

• הוסף לסימניות
תני להם גם להעסיק את עצמם. גילאי 3 ו5 בהחלט יכולים לשחק ביחד.
משחקי דמיון - אבא אמא, רופא וכו.....

• הוסף לסימניות
קליקס בלי סוף. הרעיונות מפתיעים אותנו בכל פעם מחדש.
אמא מספרת סיפור.
חתונה (מישהי כתבה על זה בנושא קייטנות, אני לא מדברת על כזה אירוע אלגנטי, אלא פשוט יותר, תחליף למשחק המסורתי של אבא ואמא).

• הוסף לסימניות
בונים גשר מקפלה שמים מכוניות, אנשים, חיות, ממש לבנות עולם שלם.
עד שגומרים לבנות כבר עבר מלא זמן וצריך להשאיר את כל זה בנוי למחר כדי לשחק עם זה ושהתינוק לא ישבור חס וחלילה..............

את כל זה עושים הילדים לבד ואמא עסוקה בדברים של עצמה:)

• הוסף לסימניות
ד"א מי שמעונינת לקנות קליקס,באי המטמון קליקס של 600 חלקים עולה 250 ש"ח (המחיר הכי זול כיום)

• הוסף לסימניות
אני קניתי באי המטמון סוג של פלסטלינה חדשה שלא מתייבשת (רב פעמי אם מתייבשת שמים מים) ונוחה לעבודה לא מלכלכת ,+ חלקים של אנשים (10 ש"ח חבילת חלקים) (כמו מיס פוטיטו) שאפשר להרכיב וזה מאד חמוד,

ו...קפלה מקורית איפה הכי זול
ואם לא מקורי איזה הכי כדאי ואיפה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1302165:
זאת אומרת שאני לא אמא רעה כשאני לפעמים שוטפת כלים של ארוחת צהריים והם משחקים לבד ואני לא מתייחסת אליהם ???
:confused::confused:

אני לא מצליחה תמיד להשאיר הכל עד שהם ילכו לישון.. הכל מצטבר ואז נהיה לי עומס לסדר בבית.. ועם תינוקת זה לא קל.

בואדי שזה חוקי וגם מומלץ!
את יכולה לשטוף כלים ולפטפט איתם, לשמוע חויות מהגן ושירים וספורים ולחוד חידות ולהושיב אותם בשלחן לידך עם צבעים משחק וכד' ולהיות בשטח ולעשות עוד משהו..
זה הרגל לא טוב שילדים מתרגלים שאמא חיבת להיות דבוקה אליהם ולשחק איתם אם לא הם פשוט לא מסתדרים.
את יכולה לקפל כביסה, לסדר חדר ולהיות בשטח לפקח ולכוון
אך כמובן לא לפספס וגם לשבת לשחק איתם יחד משחק קצר, לרדת איתם לחצר ולגינה ולספר ספור..
הרבה נחת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1302165:
זאת אומרת שאני לא אמא רעה כשאני לפעמים שוטפת כלים של ארוחת צהריים והם משחקים לבד ואני לא מתייחסת אליהם ???
:confused::confused:

אני לא מצליחה תמיד להשאיר הכל עד שהם ילכו לישון.. הכל מצטבר ואז נהיה לי עומס לסדר בבית.. ועם תינוקת זה לא קל.

הגזמת!
סליחה מה ילדים לא יכולים להעסיק ת'צמם לבד? מה רע?
אצלי אולי הם הרעים... :p
הם משחקים אבאמא וסוגרים ת'דלת ולא נותנים לי להכנס לראות.
(ועל הדרך שומרים על הקטן -הוא התינוק שלהם)
גם ילדים צריכים עצמאות וחופש מרחב לפעולה.
אני לא אומרת צריך גם לשלב לספר סיפור ולשחק משחקים ביחד
אבל ככה ביומיום העיקר שאני בשטח הם מבסוטים אם לא ברחתי למיטה...
אולי הם לא רגילים אצלך למשחקים עצמאים, אבל תנסי,
תזרקי להם כמה רעיונות (מסיבה בגן, יומולדת, רופא, חנות,)
ותראי איך שיעסיקו ת'צמם.
אני גם משתדלת לתת חופש פעולה רחב ושחרור (אחכ מסדרים. -או שכן או שלא..;))
למשל יש לי בבית במשחקים מקלדת + מסך ישן, תיקים ישנים, נעלי עקב, בקבוקי תרופות
ועוד ועוד.

אגב, ראיתי שכתבת לגבי יצירות יותר,
אם כבר אצלי.
שמה על השולחן כמה ידיעונים/ מגזינים
דפי מדבקות בגדלים שונים. דבק סטיק. דבק נייר.
דפים. מספרים.
ושלום! -מה אני קשורה?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1302169:
איפה זה אי המטמון?
שאני ידע אם שייך להפליג לשם?
;)

במגדלי שקל ז'יבוטינסקי פינת השומר (איפה שפרוג)

• הוסף לסימניות
אצלי בגילאים האלה יש להם כלי מטבח ומטבח וזה מעסיק אותם הרבה יחסית לכל המשחקים (קליקס זה לא יותר מידי זמן) ויש משחקים קבועים בערך כל שבוע פעם אחת: קליקס, לגו, צינורות, לקטנים יותר אני מוציאה משחקים לגיל המתאים (דוד משה היתה פרה, הך פטיש, אדון תפוח אדמה, קוביות) יום אחד בשבוע מוקדש לספרים (שיש לי כח) יושבים איתי או לבד עם הרבה ספרים ונהנים. כמו שכתבו פה לפעמים רוקדים (יש "בקצב הילדים" ועושים תנועות לפי המילים, בכלל מוזיקה מרגיעה ומומלצת) לאחרונה התחלתי לשים להם קלטות עם סיפורים בזמן שהם צובעים ואז יש לי שקט (גילי עושה קיטנה, הבלון האדום הלו מי שם מתאים לגיל הזה) פעם ב--- עושים עבודות, כשיש לי כח ומצברוח עושים אהל או בית רציני....
זה היום יום שלנו....

• הוסף לסימניות
כשאני רוצה להספיק משהו איתם אני אומרת להם: " בואו נשחק שאני בכאילו העוזרת ועכשיו אני מנקה את המטבח..." זה עובד מצוין, ככה אני גם משחקת איתם, וגם מספיקה. לפעמים אני בכאילו התינוקת שהולכת לישון, או בכאילו האמא שמכינה להם אוכל וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1302246:
במגדלי שקל ז'יבוטינסקי פינת השומר (איפה שפרוג)

לאי המטמון יש סניף נוסף ברח' אדמו"ר מגור פינת חזו"א

• הוסף לסימניות
תעסוקה של שעה וחצי: אמבטיה

• הוסף לסימניות
ואיך משלבים תעסוקה לילד בן 3 ושנה?
כל מה שבונה הגדול מחריב הקטן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירי12;1303501:
ואיך משלבים תעסוקה לילד בן 3 ושנה?
כל מה שבונה הגדול מחריב הקטן...
אני אומרת להם לבנות על השולחן או על מיטה גבוהה כדי שהקטן (בן שנה) לא יפרק להם,
ואגב, ילדים צריכים לדעת להעסיק את עצמם, בהתחלה נותנים להם רעיונות ואח"כ לא תאמינו איזה יצרתיים הם יכולים להיות!!

• הוסף לסימניות
פתחתי את האשכול הזה כי הוא מעסיק גם אותי לגבי בת ה3 שלי.
אבל אם כבר, אפשר לקפוץ ולשאול עוד שאלה שקצת קשורה:
הקטן שלי בן שנה ורבע שובב המדינה ועם קפיץ ברגליים. איזה תעסוקה יכולה להתאים לגיל שלו. הוא מסיע מכונית במשך 2 דקות והולך הלאה. לוקח את הבימבה לסיבוב בבית, (על הדרך רב עם אחותו בת ה3)
וחוזר מהסיבוב, ומה עכשיו...

מגה בלוקס הוא עדיין לא מצליח להרכיב. כל משחק הרכבה הוא שופך והולך. כדור דווקא כן מעניין אותו (רק שכאן האמא צריכה כבר להיות פעילה במשחק;))

אופציה נוספת שהוא מוכן ספר או עיתון (דפדוף הלוך חזור)
אשמח אם תוכלנה לשתף מינסיוכן עם ילדודים חמודים ופעילים בגיל כזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צ פומרנץ;1304185:
פתחתי את האשכול הזה כי הוא מעסיק גם אותי לגבי בת ה3 שלי.
אבל אם כבר, אפשר לקפוץ ולשאול עוד שאלה שקצת קשורה:
הקטן שלי בן שנה ורבע שובב המדינה ועם קפיץ ברגליים. איזה תעסוקה יכולה להתאים לגיל שלו. הוא מסיע מכונית במשך 2 דקות והולך הלאה. לוקח את הבימבה לסיבוב בבית, (על הדרך רב עם אחותו בת ה3)
וחוזר מהסיבוב, ומה עכשיו...

מגה בלוקס הוא עדיין לא מצליח להרכיב. כל משחק הרכבה הוא שופך והולך. כדור דווקא כן מעניין אותו (רק שכאן האמא צריכה כבר להיות פעילה במשחק;))

אופציה נוספת שהוא מוכן ספר או עיתון (דפדוף הלוך חזור)
אשמח אם תוכלנה לשתף מינסיוכן עם ילדודים חמודים ופעילים בגיל כזה.

אני מגיל שנה נותנת צבעים עבים ומדבקות גדולות הילדים מאד מהר לומדים לקשקש ולהדביק, ומאד נהנים.

• הוסף לסימניות
יש ילדים שיודעים להעסיק את עצמם, ויש כאלו שלא.
אני רואה את ההבדל בין שתי הבנות שלי.
הראשונה צריכה תעסוקה נון סטופ. והקטנה יכולה לצייר שעות...

אני חושבת שכל מי שכתבה כאן שילדים יכולים להעסיק את עצמם, הילדים שלה שייכים לזן של השניה שלי.

לראשונה אני דואגת כל יום לתעסוקה. או לחברה, או שהולכים לאיזה מקום, כל יום כל יום.
אחרת זה צער בעלי חיים...

הבשורה הטובה היא שבאיזה שהוא גיל, בבית הספר, הן כבר יודעות להעסיק את עצמן עם החברות, ואלו ילדות חברותיות ב"ה.

• הוסף לסימניות
לאסוף אצטרובלים ולצבוע בגואש, לחבר בתחתית פעמונים ולתלות במרפסת מעל הדלת- מנגן כשנכנסים ויוצאים...

והעיקר: הרבה עבודה "בהמשכים" ושדרוגים בלי סוף...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת