- הוסף לסימניות
בזמן האחרון בני לא גומר לחפש אחרי אבק ולאכול אותו, מישהו נתקל בכזה דבר?
מה אפשר לעשות בשביל שזה יפסק?
תודה לכול העונים
תודה לכול העונים
חשוב שתכתוב מה הגיל שלו..בזמן האחרון בני לא גומר לחפש אחרי אבק ולאכול אותו, מישהו נתקל בכזה דבר?
תודה לכול העונים
הוא בן שנתיים וחציחשוב שתכתוב מה הגיל שלו..
אם הוא בן...18 זה דורש טיפול![]()
לא נראה לי?![]()
תסמונת פיקה – ויקיפדיה
he.wikipedia.org
רק בשביל שלא תיבהלו צריך הרבה נאים כדי שזה יכנס לכלל ההגדרה הנ"ל?![]()
תסמונת פיקה – ויקיפדיה
he.wikipedia.org
הוא בן שנתיים וחצי, יכו להיות שיש באבק איזה ויטמין?בן כמה הוא?
יותר הגיוני שזו תסמונת פיקה וחסר לו ברזל. בדקת?הוא בן שנתיים וחצי, יכו להיות שיש באבק איזה ויטמין?
מגרד את הקירות, וכן ברצפה לפעמים ובספריה בסלון, ככה מחייב אותי לנקות כול יוםאיפה הוא מצא אבק כל כך הרבה, לדעתי גיל זה מתחיל להיות מוזר, אולי הוא רעב? הוא מדבר ואומר שזה טעים לו?
מגרד את הקירות
אכילת סיד, מקירות למשל, הוא אחד הסימנים לחוסר ברזל.
צודקת, אני ממליצה לך ללכת לרופאנכון גם אני שמעתי שזה יכול להיות חוסר בסידן לכי לרופא.
אחד המאפיינים של הגיל, אפשר להירגע, זה לא משהו נדיר, אבל מצריך בדיקה וטיפול!!מגרד את הקירות
הצבעים של ימינו אינם סיד.זה יכול להראות גם על חוסר סידן.
והתינוקות מעודכנים??הצבעים של ימינו אינם סיד.
תודה על העדכוןתודה לכולם על התגובות היה לו חוסר ברזל קיצוני
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים