אולי לקשור לה אותו עם סליל חמוד לקלמר? אולי עפרון שפיצים או רגיל מושקע ומיוחד יגרום לה לשמור עליו יותר?היא טיפוס מפוזר. אבל בגלל שהיא נולדה לאמא כמוני(...) היא למדה להיות מסודרת ועל זה באמת מגיע לה צל"ש! הרבה פעמים אני עדיין מעלימה עין. אבל בנושא הזה אני לא יכולה! לשלוח אותה לביה"ס בלי מכשירי כתובה בסיסיים? מילא צבעים ולורדים, אבל עיפרון ומחק? את המחדד אני שומרת אצלי והיא אמורה כל ערב לחדד את העפרון בבית- אבל הבעיה שאין עיפרון...
חשבתי על כיוון של קשב וריכוז, המורה צחקה עלי... היא מוכשרת קראת בלי סוף וקשובה לגמרי. זה נראה לי סוג של אופי. אבל מה עושים???
שמא על זה נאמר 'פרופסור מפוזר'?הבת שלי הייתה ככה. זה לא קשב וריכוז הילדים הכי גאונים יכולים ליהות מפוזרים המורה אמרה שהיא סוג של פרופסר מפוזר.
היום היא בת 10 והרבה יותר מסודרת ואחראית ומכשירי הכתיבה הפסיקו להתאדה בקצב יומי.
בקיצור עובר עם הזמן.
ממש לא ידעתי אם לצחוק או לבכות.הבת שלי הייתה ככה. זה לא קשב וריכוז הילדים הכי גאונים יכולים ליהות מפוזרים המורה אמרה שהיא סוג של פרופסר מפוזר.
היום היא בת 10 והרבה יותר מסודרת ואחראית ומכשירי הכתיבה הפסיקו להתאדה בקצב יומי.
בקיצור עובר עם הזמן.
כל פעם שאני קוראת את התגובה שלך אני צוחקתאיזה כיף.
גם הבת שלי ככה.
בואו נפתח קבוצת תמיכה
מה זה הציטוט שלך למטה???ממש לא ידעתי אם לצחוק או לבכות.
היום יודעים לומר שהפרופסור המפוזר של אמצע המאה הקודמת, הוא בעצם בוגר עם הפרעת קשב.
לא שאני קובעת שהבת של פותחת האשכול היא מופרעת קשב, אבל הדברים שלך הם ייצוג של טעות ציבורית בתפיסה של הפרעת קשב, ועל כך נזעקתי ומהרתי להקליד תגובה.
היה לי כזאת תלמידה, כל יום מגלים מכשיר כתיבה אחר שלה ברחבי הכיתה אם ראיתי משהו על הרצפה דבר ראשון הייתי שואלת אם זה שלה, בד"כ התשובה היתה חיובית.בעיקר מכשירי כתיבה. כבר איבדה לפחות 8 מחקים ו10 עפרונות וכו' וכו'...
לא הנושא הכספי מענין אותי אלא הפרקטי- אין לה מכשירי כתיבה הקלמר כי עד שהיא נזכרת שנאבד לה... וכן הנושא החינוכי.
אשמח עזרה מבעלות נסיון אישי כי אני -ממש לא.
זה חתימה, לא ציטוט.מה זה הציטוט שלך למטה???
בית מרקחת וכו.
הזו).
מצטרפת גם.איזה כיף.
גם הבת שלי ככה.
בואו נפתח קבוצת תמיכה
פשוט היה נראה לי שזה משפט שהמצאתי. באמת.זה חתימה, לא ציטוט.
מין עדות אילמת לאימפולסיביות.
ראיתי - אהבתי - הכנסתי לחתימה ומאז זה כאן
כבר די הרבה זמן.
אגב, זה רק הוכחה לכאן שחתימות בפורומים הן דבר (כמעט) בלתי נראה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים