יוסייוסייוס
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
קצת סבלנות ...
גמילה לוקחת זמן...
בהצלחה!
גמילה לוקחת זמן...
בהצלחה!
אז אני מבין שהציבור מנצל את החופשה הכפויה לגמילה...אני עם אותה שאלה
ילד בן שנתיים ושמונה
הולך יפה לשרותים קלט את הקטע לא מפספס בכלל רטוב
יודע לשמור על עצמו אולי אפילו מידי חזק
הבעיה היא שבמלוכלך הוא אומר שהוא צריך ואז נכנס לסוג של פחד ובורח מהשרותיים " אני לא צריך "וכו
ואחרי התאפקות של 3 ימים ובכיות הוא כן מוציא (ניסנו להחזיר טיטול רק למלוכלך וגם בטיטול הוא לא מוציא )
ועוד בעיה הוא לא כ"כ מסכים לעשות במקומות אחרים כמו בגן קיטנה וכדו
אם למישהי יש רעיון איך להסביר לו להוציא אני אשמח
עד כמה שאני שם לב שתים מהפניות היו על פחדקצת סבלנות ...
גמילה לוקחת זמן...
בהצלחה!
תלוי למיזמן גרוע לגמילה
במשך שבועיים הוא הרטיב בקושי פעמייםמתי זה השתנה?
כמה זמן הוא היה 'גמול' (זה לא ממש גמול אבל ניחא) וכשהוא היה גמול הוא הלך תמיד לבד והסתדר מצוין?
אני התחלתי לפני הבלאגן הבטחוניזמן גרוע לגמילה
אם הוא עוד לא חודש בגמילה אז זה נורמלי נסיגה, במיוחד שיש עכשיו מלחמה שזה לכשעצמו גורם לנסיגה גם אצל כאלה שגמולים שנה.במשך שבועיים הוא הרטיב בקושי פעמיים
ופתאום הוא מרטיב לפחות פעמיים ביום
כל היום בוכה שאין לו כח ללכת לשירותים
ואין על מה לדבר על יציאות מלוכלכות הוא חרד מזה ברמות
ממש לאילד בן שנתיים שעקב לידת האח חזר לפספס.
להחזיר טיטול????
לאאאא!ילד בן שנתיים שעקב לידת האח חזר לפספס.
להחזיר טיטול????
קונים לו סיר. יש ילדים שמפחדים ליפול בחור של האסלה.מה עושים עם ילד שמפחד לשבת בשרותים?
תסבירי לו מאוד ברוראני עם אותה שאלה
ילד בן שנתיים ושמונה
הולך יפה לשרותים קלט את הקטע לא מפספס בכלל רטוב
יודע לשמור על עצמו אולי אפילו מידי חזק
הבעיה היא שבמלוכלך הוא אומר שהוא צריך ואז נכנס לסוג של פחד ובורח מהשרותיים " אני לא צריך "וכו
ואחרי התאפקות של 3 ימים ובכיות הוא כן מוציא (ניסנו להחזיר טיטול רק למלוכלך וגם בטיטול הוא לא מוציא )
ועוד בעיה הוא לא כ"כ מסכים לעשות במקומות אחרים כמו בגן קיטנה וכדו
אם למישהי יש רעיון איך להסביר לו להוציא אני אשמח
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים