למסירה מה עושים עם כל המזונות(חטיפים, וופלים, בייגלעך....) לפני פסח?

• הוסף לסימניות
נשאר לי כמות של חמץ באריזות, סגור.
מה יש לעשות עם זה?
יש ארגון שמקבל את המצרכים?

נשמח לשמוע!

• הוסף לסימניות
ראיתי אתמול פרסם ארגון שמפעיל חדר הכנסת אורחים המעייני הישועה שהוא אוסף ממתקים, עוגיות תה וקפה.
שכחתי את שם הארגון.
אולי מישהו יוכל להעלות את המודעה

• הוסף לסימניות
יש המון אנשים שמוכרים חמץ גמור
תשאלו שכן שניים ותופתעו לגלות שקיימים אנשים כאלו והם ישמחו לקבל בייגלאך, כריות וחטיפים לאחרי החג.

• הוסף לסימניות
בדיוק בעלי אתמול שאל לאן נעלמו כל החטיפים של פורים...

• הוסף לסימניות
לא מבינה איך נשאר :rolleyes:
אני ניסיתי לאלתר באושר עד ושערי רווחה את "החמצים" האחרונים שנשארו להם כדי שיהיה לילדים שלי מה לאכול בביה"ס (הם לא אוכלים פרות וירקות)
וגם כך אין לי מספיק לעוד שבוע וחצי....

• הוסף לסימניות
מחפשת מישהו באשדוד שאוסף או שקרוב ואני יעביר לו...

• הוסף לסימניות
נשאר לי כמות של חמץ באריזות, סגור.
מה יש לעשות עם זה?
יש ארגון שמקבל את המצרכים?

נשמח לשמוע!

:rolleyes:
אני ניסיתי לאלתר באושר עד ושערי רווחה את "החמצים" האחרונים שנשארו להם כדי שיהיה לילדים שלי מה לאכול בביה"ס (הם לא אוכלים פרות וירקות)
וגם כך אין לי מספיק לעוד שבוע וחצי....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה