מעשים שהיו, התכוונתם.נכתב ע"י ציפיש;680933:מה שחשוב (מנסיון...) שאם בסופו של דבר נכנעתם ונתתם קובץ פתוח
זה להדגיש שאתם מבחינתכם סימתם עם העבודה ולא מחויבים לה יותר ומה שנתתם לא קשור אליכם יותר
פשוט מאוד אם לא אחרי זה מתקשרים העוסקים בדבר (ובדרך כלל לא יודעים מימינם ושמאלם) ומשתבש אצלם הפונטים או שאין להם את הגרסא המתאימה או שסתם מסתבכים
ואתם מוצאים את עצמכם מוסרים שיעור פרטי ומנסים להבין מה קורה שם רק כדי לגלות ששכחו להחליף את המקלדת לעברית
כך הלכה שעה וחצי שלא קיבלתם עליה אגו' ועוד מישהו שיתקשר אליכם בפעם הבאה שיסתבך
(עפ"י מעשה שהיה)
נכתב ע"י Shia;680896:מומלץ שבהסכם הסטנדרטי שהמעצב מחתים את הלקוח יהיה סעיף כגון:
העבודה שהוזמנה תוגש לידי המזמין כקובץ דיגיטלי בפורמט סגור המתאים למטרת ההזמנה.
חומרי גלם מתהליך ההפקה ישארו בחזקת המעצב.
כל בקשה להעברת חומרים גולמיים וקבצים פתוחים תהיה כרוכה בתשלום אשר ייקבע לגופו של עניין.
מבחינת עמידה מול הלקוח, עדיף להשתמש בביטויים כמו "אני לא יכול", "אין לי אפשרות" וכו' ולא "אני לא מסכים" "אני לא מוכן" הרבה הצלחה.
נכתב ע"י Shia;680896:חומרים אלו שייכים לך ובמקרים רבים הם אף כוללים חומרים קנויים (כמו פונטים ותמונות סטוק) שנרכשו ברשיון מוגבל ואין לך זכות חוקית להעביר אותם. לכן לא נהוג להעביר חומרים כאלו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים