מה עושים עם סלקום?

• פותח הנושא N.O
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היה לי סים עם חבילת גלישה בסלקום. כשהתחברתי אליהם זה היה ב- 8 לחודש, ולכן כל פעם החבילה הייתה מתחדשת ב - 8 לחודש.
ב - 6 לחודש שעבר שלחתי להם בקשת ניתוק ע"י אתר "נתק", יום למחרת חזרו אלי ווידאו שאכן אני רוצה להתנתק, ושלום.
שאלתי אותם האם חודש הבא אני ישלם, אז אמרו לי מכיון שזה לפני ה - 8 לחודש, אז אני לא ישלם.
בחשבונית של האשראי של החודש ה 12 אני רואה שיש לי חיוב שלהם.
מה זה אמור להיות? אולי זה של לפני חודשיים? ואיך אני מדבר איתם? נסיתי 1800052052 ולא עונים ! (40 דק')
אשמח לשמוע אם מישהו נתקל בסיטואציה כזו.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
כל חודש שאתה רואה באשראי זה על החודש הקודם, כך שעל החיוב ההוא שאמרת אין בעיה,
אם גם בחודש שאחר"ז תהיה שוב גבייה, אז אתה בבעיה.

• הוסף לסימניות
החשבונית שנסגרה ב-8.11- תרד מהאשראי רק 12 יום אח"כ,
ז"א שהחיוב יראה מבחינתך רק בחודש ה-12 באשראי.
לא הבנתי בדיוק באיזה תאריך ניתקת, אוכל לעזור לך במדויק אם אדע את
התאריך שבו בדיוק ניתקת, ואת התאריך שבו יורד האשראי שלך.

עבדתי בסלקום:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל+;1164458:
עבדתי בסלקום:rolleyes:

למה הרגשון?
אני מתחילה לעבוד עכשיו.

אפשר לנסות לצלצל ל123* לשרות לקוחות ולנסות.

• הוסף לסימניות
*123 זה רק מסלקום...
את הולכת לעבוד בשירות לקוחות שלהם?

• הוסף לסימניות
אני ניתקתי ב 6.12, והחיוב היה אמור להיות ב 8.12.
החיוב של האשראי ירד לי ב 2.1.14
החיוב ששלימתי הוא על חודש 11?

• הוסף לסימניות
אוקיי.
ב-6.12 ניתקת את הקו.
ב-8.12- נסגרה החשבונית שלך בסלקום על תקופת השירות 8.11.13-6.12.13 (חודש פחות יומיים)
בחשבונית הזו יופיע חיוב יחסי כי לא היה פה חודש מלא.
החשבונית נסגרה ב8.12 אך היא מחוייבת רק לאחר 12-14 יום (במקרה שלך: 20-22.12.13)
מה שאומר שאתה, מבחינתך- רואה את החיוב הזה רק ב2.1.14- בחיוב האשראי.
בחודש הבא לא תראה חיוב כיון שהקו היה מבוטל במועד פתיחת החשבונית האחרונה (8.12.13)

מקווה שהובנתי.... :)

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אז בעצם הם לא חייבו אותי חודש נוסף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה