התייעצות מה עושים עם שכנים שפותחים ולוקחים דברי דואר חשובים וחסויים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אנשים קצת רוצים לתת רעיונות יצירתיים..
אנשים בבידוד קצת הומור מה קרה?
אפי' לא בהכרח שהסיפור אמיתי..
סתם אנשים מתכתבים..
תעסוקה לשיעמום...
לפחות יצא מזה משהוא מעניין :p

• הוסף לסימניות
אולי להגביה את התיבה ואז הוא יצטרך לחשוב פעמיים ..
כי יש יותר סיכוי לתפוש אותו על חם..
או להנמיך אותה עד לרצפה. תחשבו על כאבי הגב.

לסיכום - הרעיון המוצלח ביותר היה - לקנות תיבה גדולה עם מנעול גדול.

• הוסף לסימניות
אולי להגביה את התיבה ואז הוא יצטרך לחשוב פעמיים ..
כי יש יותר סיכוי לתפוש אותו על חם..
להגביה את התיבה
ואז כשהוא ירצה לפתוח את המכתבים הוא מה זה יעמוד חסר אונים........

• הוסף לסימניות
זה הזוי נראה לי שיש פה מחלת נפש של חפירה [דומה למה שהיה לאשתו של בן -גריון ]
צריך להגיד להם שזה נגד ההלכה והעושה זאת נכנס לחרם ד"רבינו גרשם" ואם הם לא יגיבו אפשר להפליל אבל זה לא שווה [לכם בכל מקרה]

• הוסף לסימניות
לא כל התנהגות שלילית של אדם היא בעיה נפשית.
לפעמים זה סתם מציצנות ומידות רעות.

כנ"ל להיפך.
אם זה מציצנות ומידות רעות, הוא היה מפסיק אחרי שראו אותו פעם אחת. זה נשמע משהו לא כ"כ נשלט

• הוסף לסימניות
אני חושב שביימו מכתב מעורך דין שהתוכן שלו יהיה שהעורך דין יכתוב בקשר לפנייתכם על השכן פלוני ויכתוב שיש אפשרות לתביעה כספית על סכום כסף לא מבוטל לדוגמא 100000 או אפילו צו הרחקה מהבנין או מאסר וכו כיד הדמיון

• הוסף לסימניות
נו מה עושים?
נשמע כמו מחלת נפש.
כנראה כדי להתייעץ עם פסיכולוג, לפני שמדברים איתו ישירות...
כל העצות שהוזכרו לעיל, כמו לשים מכתבים עם תוכן מזעזע, לא יועילו.
כי אפילו אחרי שהוא ראה אותך , הוא מממשיך לחטט...
אולי הוא מתוסבך...
אולי הוא סובל מאובססיה...

• הוסף לסימניות
אם זה מציצנות ומידות רעות, הוא היה מפסיק אחרי שראו אותו פעם אחת. זה נשמע משהו לא כ"כ נשלט
אינני מבין כלל בתורת הנפש, אני לא פסיכיאטר ולא פסיכולוג גם לא בגרוש.
אבל - נראה לי שיש היום נטייה להפוך כל התנהגות בעייתית לבעיה נפשית אובייקטיבית. שזו בעיה בפני עצמה.

• הוסף לסימניות
ברצוני לשתף.עברתי דירה לפני תקופה.תוך כדי העברה נעלם לי קרטון עם דברים יקרים.ראיתי את הקרטון בבית ואז הוא נעלם.באותו יום גם היו אצלי פועלים ערבים,וראיתי את אחד מהם נוגע לי בקרטון אחד [מתוך שיעמום לא כצורת גניבה]כמובן שנפל חשדי עליהם .אחרי שחיפשתי המון התקשרתי למעסיק שלהם והערבים מאוד נפגעו וכעסו שהם לא נגעו בשום דבר.החלטתי לעצור ולשכוח מהסיפור כדי לא לגרום נזק ופיטורין על ספק. מה אומר ומה אדבר לפני שבוע אני פותח קרטון אחד ומגלה שאחד מבני הבית צמצם שתי קרטונים לאחד. פעם ראשונה שהרגשתי כ''כ רע על חשד שווא.לכן לפני כל פעולה פזיזה .תעצרו ותחשבו קצת מחוץ לקופסא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה