התייעצות מה עושים עם שכנים שפותחים ולוקחים דברי דואר חשובים וחסויים

מצב
הנושא נעול.
אפשר אולי לבוא אליו בהפוכה
לספר לו שאתם סובלים מבעיה שמישהו פותח לכם מכתבים
ותבקשו ממנו שאם הוא רואה מי זה שיספר לכם
ואולי גם תנסו לשאול אותו לדעתו מה יכול לגרום לאותו 'אלמוני' לעשות את המעשה הלז...
ואם תדעו מה הגורם למעשה יהיה גם יותר קל לפתור את הבעיה
אולי קצת נסחפתי ואולי הרבה, אבל בעיקרון אפשר לנסות לעשות זאת.

יש לי רעיון, דווקא של ילדיי החמודים, באחת החתונות שהיינו, הם לקחו מעטפה ומילאו בנצנצים, סגרו והכניסו לתיבה שיועדה לחתן ולכלה.
אז אני נורא מתנצלת אם החתן\כלה הנ"ל קוראים את זה והתאכזבו...

או אפשר גם להכניס מעטפה של וועד הרבנים ולמלא ב"מרשרשים" כלומר עלים יבשים....

לעניננו, לא חושבת שהייתי עוברת ע"כ בשתיקה, אני מקבלת מסמכים מבט"ל בשביל הילד שלי, לא מעונינת שאף שכן ידע מה בדיוק יש לו ומה גובה הנכות שאנחנו מקבלים.
וכן לא איזה קניות ביצעתי בחודש האחרון, ובאיזה מכון לייזר אני מטופלת...
לא אצל איזה רופאים ביקרנו ברבעון הזה, ולא באיזה ביטוח אנחנו נמצאים.

לחמי היה סיפור כזה, שכן שהיה לוקח בכל בוקר את העיתון והיה מחזיר לתיבה ב-10-11 בבוקר,
פשוט חמי התקין תיבה גדולה, רחבה ועמוקה מאוד בעלת מפתח, וכתב עליה "נא להקפיד להכניס את העיתון פנימה"

יש לי רעיון, דווקא של ילדיי החמודים, באחת החתונות שהיינו, הם לקחו מעטפה ומילאו בנצנצים, סגרו והכניסו לתיבה שיועדה לחתן ולכלה.
אז אני נורא מתנצלת אם החתן\כלה הנ"ל קוראים את זה והתאכזבו...

או אפשר גם להכניס מעטפה של וועד הרבנים ולמלא ב"מרשרשים" כלומר עלים יבשים....

לעניננו, לא חושבת שהייתי עוברת ע"כ בשתיקה, אני מקבלת מסמכים מבט"ל בשביל הילד שלי, לא מעונינת שאף שכן ידע מה בדיוק יש לו ומה גובה הנכות שאנחנו מקבלים.
וכן לא איזה קניות ביצעתי בחודש האחרון, ובאיזה מכון לייזר אני מטופלת...
לא אצל איזה רופאים ביקרנו ברבעון הזה, ולא באיזה ביטוח אנחנו נמצאים.

לחמי היה סיפור כזה, שכן שהיה לוקח בכל בוקר את העיתון והיה מחזיר לתיבה ב-10-11 בבוקר,
פשוט חמי התקין תיבה גדולה, רחבה ועמוקה מאוד בעלת מפתח, וכתב עליה "נא להקפיד להכניס את העיתון פנימה"
טוב אולי את לא רוצה שהשכן ידע את כל הדברים אבל ב,מ אנחנו כבר יודעים;)

טוב אולי את לא רוצה שהשכן ידע את כל הדברים אבל ב,מ אנחנו כבר יודעים;)

מה יש לו-אף אחד פה לא יודע, זה שהוא שונה גם בבנין שלי יודעים, זה לא סוד... ואנחנו ממש לא מחביאים...

אם ילד בן שנתיים+עדיין לא הולך, או היום כשבן 4 ועדיין לא מדבר, זה לא משהו שאפשר להסתיר.
אבל זה לא נושא האשכול, ובואו לא נסיט אותו.

זה אכן נשמע כמו בעיה נפשית.
הכי טוב לפנות בדיסקרטיות לרב השכונה או דמות אחרת הקרובה לשכן שיכנסו לעובי הקורה.
יש סיכוי שהדבר משפיע על עוד תחומים בחיים.
אני מעריכה את האיפוק ואת הרצון לא לבייש!!

@מונופול
אפשר לשפר את הרעיון של המכתב מעו"ד.
תשלחו לעצמכם מכתב מעו"ד/חוקר פרטי פיקטיבי בו הוא כותב על סיכום ומסקנות בסגנון הבא:
לאור בקשת הלקוח, נערך מעקב ברח' *** מס' *** בעיר *** בימים *** עד **** זאת לאור החשש של הלקוח כי מאן דהו פותח ולוקח מכתבים מתיבת הדואר הפרטית שלו דבר שמהווה חדירה לפרטיות ועונשו מאסר עד 3 שנים לפי חוק הגנב השלימזל תש"פ 2020 ,
במעקב נראה בבירור כי בימים אלו נצפה אדם עומד ליד התיבה ועושה בה כרצונו, .....
את שאר הפרטים כולל מקום מגוריו של האדם יהיה ניתן לקבל אצלנו לאחר פגישת סיכום ותשלום סופי כמקובל.
נא להתקשר ל 03-***** לתיאום פגישה.

בברכה
משה מושקוביץ עו"ד/ חוקר פרטי

זה מכתב שנשלח אליכם ולא אליו ואין בעיה של התחזות.
הוא כבר יברח לבד.
זה לא רעיון שלי, אלא רעיון שנשא פירות בעבר לאור מקרה דומה.

בס"ד

כבר במשך תקופה ארוכה ששכנינו מוציאים לנו את דברי הדואר שאנו מקבלים,
פותחים, פעמים מחזירים ופעמים לוקחים ולא מחזירים...( פירוט חשבון בנק, פירוטי אשראי.. וכדו'.)

העניין הוא שאינם מתביישים בזה, ומשאירים את המעטפות בצורה שרואים כי מישהו פתח אותם...

עד לפני תקופה לא עקבנו כ"כ ולא חשבנו שזה משהו מכוון.
לאחרונה, חזרנו מחוץ לבית, ואנו רואים את השכן עומד ליד תיבת הדואר שלנו ומעיין בריכוז רב במסמכים...

האם יש למישהו מידע מה יכול לעזור בעניין?
האם זה פלילי?

נשמח לכל עזרה וייעוץ.

בתודה
בבנין שלנו זה היה מזמן תלית שלט על הקיר המקום מצולם הפעם הבא שהשכנים יראו שנעלם להם דברים מהתיבות דואר נדביק תמונות על הקירות של אנשים האלו (אע''פ של היה שום מצלמות) זה נפסק מיד כל המערכת הגניבות האלו

כאחד שסבל בעבר מגניבת דברים מהדואר - לא ברמה הכרונית שמצוירת כאן.............
נעזרתי במצלמה קטנה ופשוטה שמתעדת שעות ניסנו לעקוב אחרי השעות שבהם מתרחש האירוע עקבנו במצלמה
ולאחר הזהוי התברר שזה ילד משעומם, פנינו להוריו והכל בא על מקומו, כאן זה נשמע אחרת לגמרי
אבל בכל מקרה לדעתי אם יש לכם תיעוד כל מילה שתגידו אחרי זה הוא יתייחס אליכם אחרת, בפרט שאתם אומרים שהוא הסמיק שראיתם אותו
המון הצלחה

יש לנו בעיה דומה, אני גם חוששת שמדובר בילדים של שכנים, איזה מצלמה השתמשתם?

יש כהיום מצלמה שעובד על בטריות עם כרטיס זיכרון ומצלם רק לפי חיישן תנועות ולא סתם וזה מתמלא בערך כל חודש וזה עולה סביבת ה 300 ש''ח

יש כהיום מצלמה שעובד על בטריות עם כרטיס זיכרון ומצלם רק לפי חיישן תנועות ולא סתם וזה מתמלא בערך כל חודש וזה עולה סביבת ה 300 ש''ח
וואו, דחוווווף - איפה משיגים?

פרוגים!!!!
אתם מדהימים!!
הקונספירציות שלכם עולים על כל דמיון!!!
מי אמר שאנחנו החרדים אין לנו ספרות משובחת????

האקרים!
חולה שברח מגהה!
נדיב שרוצה לשלם חשבונות חשמל!
שכן עם בעיות בְּשְׁלוֹמְבַּיִת!
גנבי תרומות!
מס הכנסה!

והפתרונות - אוּאַה!
מקקים,
מילכוד התיבה,
מכתבים מעורכי דינים,
טיפול אישי,
החלפת מכתבים...

אוי זה טוב!

פשוט לכתוב על התיבה חרם דרבינו גרשום לקרוא מכתבים ללא רשות
אם תשאלו לא תגנוב לא מפחיד אותו אז זה יפחיד אז כנראה שזה קורה לנו בהרבה דברים כגון אנשים שמאוד מקפידים לא לדבר לשון הרע ויוצאים מהבית עם תסמינים קלים או כאלה שמאוד מקפידים על תפילה בציבור ולגבי גזל הם מלאים היתרים והרשימה ארוכה כן אם נבדוק את עצמינו ונערוך חשבון נפש נגלה שיש מה לתקן

מצלמה שחור הצילום שלה הוא בגודל של כפתור חליפה/סוודר - ויוצא ממנה חוט שמחובר למכשיר צילום עצמו שיש בו כרטיס זיכרון
יש עוד דרך להגדיר או לעזור?
בשמחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה