מה עושים עם תינוקת בת 11 חודש שיוצאת מהמיטה/עריסה בכוחות עצמה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ari;1303507:
אולי כדאי להחליף ללול קמפינג - שאז אין על מה לטפס

לשובבים זה לא עוזר

אצלי לפחות הם צ'יק צאק למדו לתלות את עצמם עם הידיים למעלה, ומשכו את עצמם כמו במכון כושר ישר החוצה.

• הוסף לסימניות
אני הייתי מנסה ללמד אותה לצאת בצורה מסודרת, ככה עשיתי לגבי ירידה במדרגות וירידה ממיטה/ספה גבוהה, הילד קולט ואת פחות בלחץ

• הוסף לסימניות
וואהוו, איזה הענות! תודה על כל עצה, עידוד, אזהרה והבהרה! טוב ללמוד מנסיון של אחרים.
אז ככה, לגבי המיטה שלה: עוד לא החלטתי איזה פתרון הכי ישים ומתאים בשבילה, אבל יש כמה אפשריים מתוך השלל שנכתב כאן...
ועם כל השאר, נראה לי אין מה לעשות... חוץ מלהתפלל, ולהשתדל לא להשאיר אותה בחוץ בלי השגחה!
כל יום היא מגיעה למקום חדש:rolleyes:
בשבת היא טיפסה לעגלת תאומים ודילגה בקלילות מצד הגברים [קרי, המושב של אח שלה;)] לצד הנשים...
היום היא טיפסה על ספרית הקודש שבסלון (המקום הזה למטה, הפתוח שמיועד לשים מערכת סטריאו, למשל...) שזה כבר באמת עץ חלק לגמרי, בלי שום בליטות ושקעים, ולנגד עיני היא הצליחה לטפס ולהתיישב שם!

באמת תודה לכל המזכירים שב"ה שאני עסוקה סביב ילד בריא!!!!!!!!!! לפעמים במרוץ הזה, שוכחים לשים לב... אז: תודה לך ה'! ושמור נא עלינו ועל ילדינו!

בשבת החלטתי שעם המרץ שלה היא צריכה כל יום איזה חצי שעה-שעה ג'ימבורי [זה אחרי שהיא עלתה על הספה והפכה אותה לטרמפולינה:D) ולכן אני מקוה להצליח לתת לה כל יום פסק זמן שהיא תטפס לאיזה מקום ואני אשגיח עליה קרוב ואתן לה להשתולל ולהוציא את המרץ. מקווה שאעמוד בזה:eek:

וגם, נראה לי כמו שנאמר פה, להתחיל ללמד אותה לרדת נכון ממקומות גבוהים.

הלוו, מישהי באה לקפל את הכביסות במקומי?????
[יש גם כלים, כן אני אשמח! תודה שהצעת!:p]

• הוסף לסימניות
לא קראתי את כל ההודעות מקוצר הזמן,
אבל פעם שמעתי על תינוק שיצא, והוסיפו לו בתוך המיטת תינוק עריסה קטנה יותר, כך שזה יצר מין כלוב גבוה יותר...בהצלחה.
ואת הבת שלי הייתי צריכה ללמד בגיל שנתיים וחצי איך יוצאים מהמיטה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה