מה עושים עם תינוקת בת 11 חודש שיוצאת מהמיטה/עריסה בכוחות עצמה?

• הוסף לסימניות
אם כך, מה יותר פשוט מלשים על הרצפה דברים רכים שירככו את הנפילה?

• הוסף לסימניות
:eek:אמהל'ה, הלב שלי עוד לא חזר לדופק הסדיר!
שמתי את שניהם לפני 10 דקות על הרצפה עם טונות משחקים! ואני נכנסת הרגע לבדוק שהכל בסדר, ומגלה את הגברת המדוברת בת ה-11 חודש על----------- מיטת הנוער שבחדר!!!! מקפצצת להנאתה....
איך היא הגיעה לשם? למען ה'???? זו מיטת היי רייזר חלקלקה וקשה לטיפוס!
נראה לי יש לה רגליים דביקיות כמו לג'וק (להבדיל!) שמצליחות לטפס גם על משטחים חלקים...
נשמתי כמעט פרחה!
כמובן שהורדתי אותה מיד ואמרתי לה לאאאאאאאאאאאא!!! לא עולים לפה! ותוך כדי שאני מדברת אליה היא מראה לי איך היא עולה עוד פעם! הורדתי, והיא מתעקשת לעלות! עד שנתתי לה פליק קטן (ש... אל תגלו לרווחה:rolleyes:) ואז היא החלה לבכות והתחלתי לשחק איתה במשחק כדי להסיח את דעתה. עכשיו בעלי בתפקיד השומר, והוא מגלה אותה מטפסת שוב...
יום שישי היום, אני לא יכולה להרשות לעצמי לשבת ולהסתכל עליה כל הזמן.
אולי נרפד את כל החדר במזרון??? זה לא נראה לי מעשי...
מה אתם אומרים?
זה בטיחותי להשאיר אותה עשר דקות ללא השגחה, או שהיא תצטרך לשבת בכלוב בשמן שאנחנו לא יכולים להיות בחדר?
אין לה אחים או אחיות גדולים שיכולים להשגיח, הם ילדים ראשונים:)

הגעתי למסקנה, שמלאכים שומרים עליה, כי בינתיים מכל הטיפוסים שלה היא ב"ה לא נפלה אפילו פעם אחת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;1303241:
:eek:אמהל'ה, הלב שלי עוד לא חזר לדופק הסדיר!
שמתי את שניהם לפני 10 דקות על הרצפה עם טונות משחקים! ואני נכנסת הרגע לבדוק שהכל בסדר, ומגלה את הגברת המדוברת בת ה-11 חודש על----------- מיטת הנוער שבחדר!!!! מקפצצת להנאתה....
איך היא הגיעה לשם? למען ה'???? זו מיטת היי רייזר חלקלקה וקשה לטיפוס!
נראה לי יש לה רגליים דביקיות כמו לג'וק (להבדיל!) שמצליחות לטפס גם על משטחים חלקים...
נשמתי כמעט פרחה!
כמובן שהורדתי אותה מיד ואמרתי לה לאאאאאאאאאאאא!!! לא עולים לפה! ותוך כדי שאני מדברת אליה היא מראה לי איך היא עולה עוד פעם! הורדתי, והיא מתעקשת לעלות! עד שנתתי לה פליק קטן (ש... אל תגלו לרווחה:rolleyes:) ואז היא החלה לבכות והתחלתי לשחק איתה במשחק כדי להסיח את דעתה. עכשיו בעלי בתפקיד השומר, והוא מגלה אותה מטפסת שוב...
יום שישי היום, אני לא יכולה להרשות לעצמי לשבת ולהסתכל עליה כל הזמן.
אולי נרפד את כל החדר במזרון??? זה לא נראה לי מעשי...
מה אתם אומרים?
זה בטיחותי להשאיר אותה עשר דקות ללא השגחה, או שהיא תצטרך לשבת בכלוב בשמן שאנחנו לא יכולים להיות בחדר?
אין לה אחים או אחיות גדולים שיכולים להשגיח, הם ילדים ראשונים:)

הגעתי למסקנה, שמלאכים שומרים עליה, כי בינתיים מכל הטיפוסים שלה היא ב"ה לא נפלה אפילו פעם אחת!

בלי לקחת אחריות, אבל-
בד"כ הילדים השובבים הטפסנים והלוליינים הללו, יודעים איך לעשות את זה ולא מפספסים ונופלים.
דווקא הילדים הרגועים יותר, שלא מעיזים, פעם אחת מנסים לקפוץ 2 מדרגות ושוברים יד או רגל...

• הוסף לסימניות
לגבי ההירייזר- תהפכי אותו זמנית לכיוון הקיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;1303241:
:eek:

בלי עין רעה, טפו טפו טפו טפו

ולענין הלול, מה שהראת שם - אני לא יתפלא אם יום אחד תכתבי פה, "אמאל'ה מצאתי אותה יושבת למעלה..."

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוינט ק גת;1303419:
לגבי ההירייזר- תהפכי אותו זמנית לכיוון הקיר.

זה נשמע ברגע הראשון רעיון מצוין, יחד עם זאת, במחשבה שניה - איך זה בדיוק אמור לעזור? היא יכולה לטפס אותו הדבר גם על הצד השני....:confused:

• הוסף לסימניות
לי היתה תקופה שאכן פרסתי רוב היום שמיכת פוך סינטטי בין המיטות בחדר שינה כי הוא היה עולה ולא היה מספיק יציב לרדת לא לקחתי סיכון, אפשר גם שטיח
יש לי גם שובב כזה בן שנה וחודשים, תכיני הרבה כח ותודי לה' שאת חגה ונעה סביב ילדה בריאה, שמחה ושובבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;1303095:
רשמתי באשכול הנוסף שבאותו נושא:
הוספנו חורים נמוכים יותר מהחורים הכי נמוכים שהמיטה באה איתם.
אם היא לא ילדה עוגית זה אמור לעזור לכמה חודשים טובים.

נישמע רעיון מעשי ויעיל ביותר!

• הוסף לסימניות
חחח... זו תקופה מלאת פעילות ומרץ!
הבת שלי מה לעשות למדה לא לנסות לצאת לבד רק אחרי שהיא יצאה לבד נפלה ושברה את היד...
(פיספוס של שניה קריטית...)

המון הצלחה וכח! תתעודדי שאח"כ היא תפנה את המרץ הזה לעזור לך בעז"ה!

(בעלי ביקש לאחרונה מהבת שלי -בת 3 היום- עזרה בסידור הסלון 2 דקות ולא היה זכר לשום פריט על הריצפה! היא הרימה הכל! דפים וכד' לפח משחקים למקום וכו' עמדנו שתינו בהלם! היה שווה את ההשקעה (: )

• הוסף לסימניות
אנחנו הוספנו עוד דופן למיטה, פשוט מצאנו עוד דופן של החלק הרחב של מיטת תינוק וחיברנו אותה יותר גבוה מהדופן הקיימת ע"י חבקים- בוא נאמר - זה לא הכי יפה - אבל אין סיכוי שהיא יוצאת משם!!

• הוסף לסימניות
אולי כדאי להחליף ללול קמפינג - שאז אין על מה לטפס

• הוסף לסימניות
שמעתי מאמא שהתינוק שלה היה בן עשרה חודשים שובב פחד ממש בלי שום שליטה, היה מטפס על כל דבר ונפל עשרות פעמים ביום גם לא מהמיטה
בלית ברירה היא לקחה רצועת בד וקשרה צד אחד למיטה וצד שני לרגל של הילד כמובן משוחרר כדי שיוכל להסתובב ורק באופן שלא יוכל להרים את הרגל ולטפס היא עשתה זאת כמה ימים עד שהתינוק הבין ולא טיפס יותר

וד"א לכל המזדעזעים, כשהיינו קטנים ולא היו כיסאות אוכל לתינוקות הרבה מהאימהות היו קושרות את התינוקות שלהם לכיסא רגיל עם בד במותניים.. (יש לי אפילו תמונה כזו...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי456;1303569:
שמעתי מאמא שהתינוק שלה היה בן עשרה חודשים שובב פחד ממש בלי שום שליטה, היה מטפס על כל דבר ונפל עשרות פעמים ביום גם לא מהמיטה
בלית ברירה היא לקחה רצועת בד וקשרה צד אחד למיטה וצד שני לרגל של הילד כמובן משוחרר כדי שיוכל להסתובב ורק באופן שלא יוכל להרים את הרגל ולטפס היא עשתה זאת כמה ימים עד שהתינוק הבין ולא טיפס יותר

וד"א לכל המזדעזעים, כשהיינו קטנים ולא היו כיסאות אוכל לתינוקות הרבה מהאימהות היו קושרות את התינוקות שלהם לכיסא רגיל עם בד במותניים.. (יש לי אפילו תמונה כזו...)

אני לא הייתי מסוגלת להירדם בלילה רק מהמחשבה של אפשרות שהוא יכול להסתבך בזה וח"ו....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ari;1303574:
אני לא הייתי מסוגלת להירדם בלילה רק מהמחשבה של אפשרות שהוא יכול להסתבך בזה וח"ו....

את צודקת, אך לא נראה לי שמדובר על כל הלילה, אלא רק עד שירדם ובמשך היום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי456;1303569:
ומה יקרה כשהוא הולך יותר מאורך הרצועה?

על מה מדובר?

• הוסף לסימניות
למי יש פה תאומים בן ובת בני 11 חודש?
אולי נפגשנו בבית החולים?

מזדהה איתך לגבי הצורך לארגן את הבית בכמה דק' בלעדיהם- במיוחד ביום שישי, אמנם לא יכולה להזדהות עם השובבות, כי ה'שובב' אצלי (דוקא הבן ולא הבת) אוחז עדיין רק בלהעמד ולפתוח מגירות...

הרבה נחת, גידול קל, אפשר להעביר קצת חוויות...

• הוסף לסימניות
לדעתי אין הרבה מה לעשות הבן שלי יצא ושוב יצא ושוב יצא עד שלא היה לי כח להחזיר אותו למיטה אז הייתי נותנת לו איזה ממתק (שילכלך לי אחרי שניקיתי) או משחק וזהו...עכשיו הבן השני שלי יותר פחדן...פעמיים הוא נפל וקיבל מכה רצינית ועכשיו הוא לא מנסה יותר...תודה לקל! תתאזרי בסבלנות שתהיה יותר גדולה..זה מה שיש לי לומר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי456;1303582:
את צודקת, אך לא נראה לי שמדובר על כל הלילה, אלא רק עד שירדם ובמשך היום.

לא משנה, אם אני לא לידו - לא אעז

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה