נכתב ע"י 3012;1303241:אמהל'ה, הלב שלי עוד לא חזר לדופק הסדיר!
שמתי את שניהם לפני 10 דקות על הרצפה עם טונות משחקים! ואני נכנסת הרגע לבדוק שהכל בסדר, ומגלה את הגברת המדוברת בת ה-11 חודש על----------- מיטת הנוער שבחדר!!!! מקפצצת להנאתה....
איך היא הגיעה לשם? למען ה'???? זו מיטת היי רייזר חלקלקה וקשה לטיפוס!
נראה לי יש לה רגליים דביקיות כמו לג'וק (להבדיל!) שמצליחות לטפס גם על משטחים חלקים...
נשמתי כמעט פרחה!
כמובן שהורדתי אותה מיד ואמרתי לה לאאאאאאאאאאאא!!! לא עולים לפה! ותוך כדי שאני מדברת אליה היא מראה לי איך היא עולה עוד פעם! הורדתי, והיא מתעקשת לעלות! עד שנתתי לה פליק קטן (ש... אל תגלו לרווחה) ואז היא החלה לבכות והתחלתי לשחק איתה במשחק כדי להסיח את דעתה. עכשיו בעלי בתפקיד השומר, והוא מגלה אותה מטפסת שוב...
יום שישי היום, אני לא יכולה להרשות לעצמי לשבת ולהסתכל עליה כל הזמן.
אולי נרפד את כל החדר במזרון??? זה לא נראה לי מעשי...
מה אתם אומרים?
זה בטיחותי להשאיר אותה עשר דקות ללא השגחה, או שהיא תצטרך לשבת בכלוב בשמן שאנחנו לא יכולים להיות בחדר?
אין לה אחים או אחיות גדולים שיכולים להשגיח, הם ילדים ראשונים
הגעתי למסקנה, שמלאכים שומרים עליה, כי בינתיים מכל הטיפוסים שלה היא ב"ה לא נפלה אפילו פעם אחת!
נכתב ע"י 3012;1303241:
הגעתי למסקנה, שמלאכים שומרים עליה, כי בינתיים מכל הטיפוסים שלה היא ב"ה לא נפלה אפילו פעם אחת!
נכתב ע"י פוינט ק גת;1303419:לגבי ההירייזר- תהפכי אותו זמנית לכיוון הקיר.
נכתב ע"י פקאן;1303095:רשמתי באשכול הנוסף שבאותו נושא:
הוספנו חורים נמוכים יותר מהחורים הכי נמוכים שהמיטה באה איתם.
אם היא לא ילדה עוגית זה אמור לעזור לכמה חודשים טובים.
נכתב ע"י מירי456;1303569:שמעתי מאמא שהתינוק שלה היה בן עשרה חודשים שובב פחד ממש בלי שום שליטה, היה מטפס על כל דבר ונפל עשרות פעמים ביום גם לא מהמיטה
בלית ברירה היא לקחה רצועת בד וקשרה צד אחד למיטה וצד שני לרגל של הילד כמובן משוחרר כדי שיוכל להסתובב ורק באופן שלא יוכל להרים את הרגל ולטפס היא עשתה זאת כמה ימים עד שהתינוק הבין ולא טיפס יותר
וד"א לכל המזדעזעים, כשהיינו קטנים ולא היו כיסאות אוכל לתינוקות הרבה מהאימהות היו קושרות את התינוקות שלהם לכיסא רגיל עם בד במותניים.. (יש לי אפילו תמונה כזו...)
נכתב ע"י ari;1303574:אני לא הייתי מסוגלת להירדם בלילה רק מהמחשבה של אפשרות שהוא יכול להסתבך בזה וח"ו....
על מה מדובר?נכתב ע"י מירי456;1303569:שמעתי מאמא שהתינוק שלה היה בן עשרה חודשים שובב פחד ממש בלי שום שליטה, היה מטפס על כל דבר ונפל עשרות פעמים ביום גם לא מהמיטה
בלית ברירה היא לקחה רצועת בד וקשרה צד אחד למיטה וצד שני לרגל של הילד כמובן משוחרר כדי שיוכל להסתובב ורק באופן שלא יוכל להרים את הרגל ולטפס היא עשתה זאת כמה ימים עד שהתינוק הבין ולא טיפס יותר
ומה יקרה כשהוא הולך יותר מאורך הרצועה?
וד"א לכל המזדעזעים, כשהיינו קטנים ולא היו כיסאות אוכל לתינוקות הרבה מהאימהות היו קושרות את התינוקות שלהם לכיסא רגיל עם בד במותניים.. (יש לי אפילו תמונה כזו...)
נכתב ע"י יוסניו;1303599:על מה מדובר?
נכתב ע"י מירי456;1303582:את צודקת, אך לא נראה לי שמדובר על כל הלילה, אלא רק עד שירדם ובמשך היום.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים