- הוסף לסימניות
תכנית ב14X5=70 לחודשתכפילי במספר ילדים
זה יוצא די יקר
ופלא' 5X120=600 ח"פ
בזמן שהלמידה מרחוק לא התחילה היום
אני חושב שבשנה רגילה אנחנו משקיעים בלמידה קצת יותר מהסכום הנ"ל.
תכנית ב14X5=70 לחודשתכפילי במספר ילדים
זה יוצא די יקר
הכיתה שלה היתה בבידוד.מתי המורה גוערת? בסגר שמתחיל היום? כיתות א' - ד' למדו בחדשיים האחרונים.
הקלטה של כמה דקות היא עבודה של כמה שעות רוצה להחליף אותי ערב אחד?וספגנו הפסדים כלכליים במשכורת , כי לעובדים האחרים במדינה לא שילמו משכורות מלאות על ישיבה בבית, והקלטה של כמה דקות בשעות הערב.
אני אף פעם לא מקריאה ממחברת של שנה שעברה...בטח!!!
אני אקריא בקול משועמם כמה דקות ממחברת של תלמידה משנה שעברה,
ואת תשבי במקומי 7 שעות למחרת במשרד.
מבלי ללזל לרגע בעבודת המורות-זה משהו שאתן עושות גם בלמידה רגילה.אני אף פעם לא מקריאה ממחברת של שנה שעברה...
תכיני שיעור בנושא שילוח המרגלים , מעניין , מובן , מרתק
אח"כ על פרק כ"א בשופטים - את יכולה להיעזר במעם לועז וכו'...
על זה המשכורתמבלי ללזל לרגע בעבודת המורות-זה משהו שאתן עושות גם בלמידה רגילה.
תיקחי בחשבון שמורה שכ"כ משעממת את הבנות סובלת מאד בכיתה מבעיות משמעת בד"כ...בטח!!!
אני אקריא בקול משועמם כמה דקות ממחברת של תלמידה משנה שעברה,
ואת תשבי במקומי 7 שעות למחרת במשרד.
יש לי בת דודה שמשתלמת ברפואה בקנדה. היא ספרה לי שילדיה הקטנים לומדים בלי רחמים 8 ש' ביום צמוד לזום...רק שאלה-
ואם לא תהיה למידה מרחוק, אכיפת הקשבה ו'איום' של מבחן על החומר...
'מה תעשה הבת ולא תחטא'...?
כדי לשמור מעט על קשר, סדר יום, שיכות ועינין חיבים לאכוף ולקבע את הלמידה הזו
אחרת נמצא את תלמידותינו פגועות נפשית ורוחנית והכאב יהיה גדול ועמוק יותר...
מנהלת ומורה שדורשת עושות זאת מתוך שיקול מערכתי חינוכי ולא מהסתכלות של כאן ועכשיו- בא לנו לבחון אותן כרגיל...
ואגב, אני מכינה למבחני חוץ והמרב"ד שלנו [החרדי] לא יודע שיש קורונה בעולם... אין שינויים והקלות, הכל כרגיל ודרישות ל100 אחוזי הצלחה, אז שלא נלמד , נדרוש ונבחן?
מסייגת את דברי שמדובר בלימודי התיכון ויתכן שכלפי תלמידות היסודי, החשיבה צריכה להיות שונה, אם כי גם הן בכל גיל צריכות מסגרת, דרישות וכללים על מנת לשמור ולשמר אותן איתנו...
נכון, אבל יותר קל להסביר בכיתה מלדבר אל עצמנו דרך הטלפון , זו הכנה אחרת לגמרי...מבלי ללזל לרגע בעבודת המורות-זה משהו שאתן עושות גם בלמידה רגילה.
הצילו... מי מקנא???גם בבית הספר כאן של הממד.
מ9:00-14:00 זומים ללא רחמים.
ובדקתם איך הן לומדות שם?גם בבית הספר כאן של הממד.
מ9:00-14:00 זומים ללא רחמים.
נכון מאודוכמו שכתבו כאן לפני- מורה שירגיש את הזלזול והדרישות האין סופיות של הורים בלי הערכה בקשיים שלו- לא יתאמץ יותר ובטח לא יתן את הלב
והילד שלכם- יפסיד הראשון!!
מצפים מהמורה לא לצפות מהתלמידות שלה, מה שהיא לא מצפה מעצמה....אולי אי אפשר להיות רציניים? איך אפשר להיות רציניים?
איך מצפים ממורה למסור שיעור חי בשעות הבוקר, כשכל הילדים שלה בבית בעקבות הסגר? איפה ההגיון?
אולי אני לא מעודכנת וכל המורות לא מטופלות בילדים
כל מילה!מצפים מהמורה לא לצפות מהתלמידות שלה, מה שהיא לא מצפה מעצמה....
אם שני הצדדים יודעים ומבינים את המצב, הכל טוב.
קשה לי להאמין שיש מורה שאין לה ציפיות גבוהות מעצמה ומהשיעורים שלה , ולעומת זאת יש לה ציפיות גבוהות ודרישות מהתלמידות.מצפים מהמורה לא לצפות מהתלמידות שלה, מה שהיא לא מצפה מעצמה....
אם שני הצדדים יודעים ומבינים את המצב, הכל טוב.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים