מה עושים שהשכנים למעלה חושבים שהם גרים בקומת קרקע???

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לא בטוחה שיש פתרון
מכירה משפחה שסובלת ממאפיינים שדומים לתיאורים שלך.
הם קוראים לדירה מעליהם - שדה תעופה
כל פעם שמגיעה מסת רעש הם צוחקים שעכשיו ההמראה מתחילה.

ולא, אין מה לעשות.
בתיקרה יש להם דפיקות שנעשו עם מטאטא בשעה של תסכול
אבל מדובר באנשים שחיים בלי שום סנטימנטים לסביבה. ואין למי לדבר
(כולל הורדת כביסה מחבלים חורקים נוראות ב3 לפנות בוקר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;2233307:
לא בטוחה שיש פתרון
מכירה משפחה שסובלת ממאפיינים שדומים לתיאורים שלך.
הם קוראים לדירה מעליהם - שדה תעופה
כל פעם שמגיעה מסת רעש הם צוחקים שעכשיו ההמראה מתחילה.

ולא, אין מה לעשות.
בתיקרה יש להם דפיקות שנעשו עם מטאטא בשעה של תסכול
אבל מדובר באנשים שחיים בלי שום סנטימנטים לסביבה. ואין למי לדבר
(כולל הורדת כביסה מחבלים חורקים נוראות ב3 לפנות בוקר)

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

• הוסף לסימניות
מנסיון האקוסטיקה בבנינים הישנים חיפה זוועתית. אני יכולה לשמוע את השכנה שלי מלמטה מדברת בטלפון, ומדברת עם הילדים גם לא בצעקות.
לא נראה לי שיש הרבה מה לעשות

• הוסף לסימניות
אז אני יסביר
אני גרה בבניין שכל חצי קומה יש דירה

יכול להיות שזה לא מעלי
אבל גם לידי אין שכנה....
אני לבד בקומה.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוי ג;2233321:
מנסיון האקוסטיקה בבנינים הישנים חיפה זוועתית. אני יכולה לשמוע את השכנה שלי מלמטה מדברת בטלפון, ומדברת עם הילדים גם לא בצעקות.
לא נראה לי שיש הרבה מה לעשות

מי אמר שאני גרה בחיפה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איטא;2233324:
אז אני יסביר
אני גרה בבניין שכל חצי קומה יש דירה

יכול להיות שזה לא מעלי
אבל גם לידי אין שכנה....
אני לבד בקומה.....

זה יכול להיות מאלו שחצי קומה מעליך, אפילו שהם בצד השני של הבנין,
וזה יכול להיות גם מאלו שחצי קומה תחתיך.
פעמים רבות הרעש נשמע מלמעלה, על אף שהוא מגיע מהכיוונים שונים לחלוטין, אפילו מלמטה.

• הוסף לסימניות
אולי לתלות מודעה בבניין בה תרשמו שלאחרונה יש רעשים מוגזמים, והנכם מבקשים לשמור על השקט במידה סבירה ולא לגרור כסאות וכו' בצורה מוגזמת?
כמובן שאין צורך להזדהות במודעה, ואם באמת האקוסטיקה בבניין גרועה, אז יתכן שאתם לא היחידים שסובלים מהרעשים של אותה משפחה.
לא בהכרח יעזור, אבל אולי יאיר את העיניים למי שצריך.. אפילו במידה מועטה.

• הוסף לסימניות
לנו היה מקרה (בו אנחנו היינו המרעישים:p) שהרעש נבע בעצם מקומה מתחתינו.
השכנים מהקומה האחרונה- קומה מעלינו התלוננו על הרעש שעשינו (פיצוח צנוברים בפטיש;) לא האמנו להם שהם שומעים את זה, אז הלכנו לבדוק ואכן כך. נשמע ממש כמו שמגיע מלמעלה, אבל זה הגיע מאיתנו.

• הוסף לסימניות
אצלנו פעם הניו רעשים הזויים של דפיקות חשבתי שזה מלמעלה אבל הם לא היו בסוף התברר לי מיציאה לבניין שזה שכנים מתחתינו!
שקפצו על הכסאות משום מה

• הוסף לסימניות
גם אצלינו יש שכנים למעלה:eek::eek::eek:
לפעמים זה נראה, כאילו הטלו עליהם עבודה להוזיז את הכיסאות בכל רגע נתון:p:p:p או שפשוט משעמם להם, אז הם משנים את צורת הבית בכל רבע שעה.....:D:D:D:D:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nesimov;2233473:
גם אצלינו יש שכנים למעלה:eek::eek::eek:
לפעמים זה נראה, כאילו הטלו עליהם עבודה להוזיז את הכיסאות בכל רגע נתון:p:p:p או שפשוט משעמם להם, אז הם משנים את צורת הבית בכל רבע שעה.....:D:D:D:D:D:D
כל מילה נכונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איטא;2233328:
מי אמר שאני גרה בחיפה?

ככה היה זכור לי שכתבת כמה פעמים. יתכן שטעיתי.
בכל מקרנ אקוסטיקה גרועה יכולה להיות בכל בנין ישן לא רק בחיפה

• הוסף לסימניות
מה הבעיה?
בפעם הבאה שיש רעש חזק,
פשוט צאי לחדר המדרגות
ותעלי/ תרדי עד שתגיעי לדלת המרעישה
כך תדעי למי לפנות בבקשה

• הוסף לסימניות
נשמע מאוד מוזר שאין שכן מלמעלה, וזה שמתחת הוא זקן, ועדיין יש רעשים נוראיים
אולי תבדקי אם אין עכברושים בבנין שלכם, שמעתי פעם שהם עושים ממש רעש של גרירות

• הוסף לסימניות
כשאין בידוד בבניין
שומעים את כל השכנים מכל הקומות
מנסיון בבניין שלנו
אנחנו קומה אחרונה ושומעים רעש מכל השכנים,

• הוסף לסימניות
אז לםי כל הדעות:
אני קומה אחרונה, והגג שלי, לילה אחד ב12+ בלילה מישהו דפק פטיש, זה היה נשמע שהולך לי משהו בגג ודופק שם משהו, בחיל ורעדה בדקתי, ואין, עד שהתברר שהשכנה מלמטה לא שמה לשעון....
אז הרעש יכול להיות מכל דירה.
ולעצה:
היתה לי שכנה שהייתי שולחת אותה לגור בוילה! כל היום התלוננה, שהמזגן, שהכסאות שהמשחקים ורק הערות.. בסופו של דבר הבאתי לה פעם אחת אטמי אזניים-שתישן בשקט. אני לא יכולה לישון בלי מזגן, ומדובר במזגן חדש לא משהו מקרטע! כיום ב"ה היא עברה דירה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;2233600:
אז לםי כל הדעות:
אני קומה אחרונה, והגג שלי, לילה אחד ב12+ בלילה מישהו דפק פטיש, זה היה נשמע שהולך לי משהו בגג ודופק שם משהו, בחיל ורעדה בדקתי, ואין, עד שהתברר שהשכנה מלמטה לא שמה לשעון....
אז הרעש יכול להיות מכל דירה.
ולעצה:
היתה לי שכנה שהייתי שולחת אותה לגור בוילה! כל היום התלוננה, שהמזגן, שהכסאות שהמשחקים ורק הערות.. בסופו של דבר הבאתי לה פעם אחת אטמי אזניים-שתישן בשקט. אני לא יכולה לישון בלי מזגן, ומדובר במזגן חדש לא משהו מקרטע! כיום ב"ה היא עברה דירה!

תודה על המחמאה :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה