עזרה מה עושים שנגמר המקום במייל?

• הוסף לסימניות
מחקתי מלא דברים וזה לא עוזר

• הוסף לסימניות
למחוק גם מגוגל דרייב, שם זה תופס את רוב המקום בדר"כ

• הוסף לסימניות
מחקת גם מהאשפה?

• הוסף לסימניות
לשלם כדי שיהיה 100 גיגה סה"כ 8 שח בחודש....

• הוסף לסימניות
למחוק מהאשפה
זה לא עוזר אם מוחקים והכל עובר לאשפה
ואפשר גם להגדיל את נפח האיחסון ל100GB עולה 8 ש”ח לחודש

• הוסף לסימניות
מחקתי מלא דברים וזה לא עוזר
תפתחי מייל חדש ותעבירי את כל הקבצים מהמייל הישן לחדש. וככה תוכלי לחוזר להשתמש במייל הישן.
(את גם יכולה להעביר את כל הקבצים מדרייב לדרייב במקום להעביר את כל המיילים.)

• הוסף לסימניות
חתונה קתולית עם גוגל
8 שח בחודש ושקט לכל החיים.

• הוסף לסימניות
שיש דברים שלוקח למחיקה זמן להתעדכן ויש פעמים שצריך רק לפתוח תמייל מחדש...

• הוסף לסימניות
לכתוב בשורת החיפוש במייל: size:10000000
או size:20000000
size:30000000
וכד'
תוצאות החיפוש יהיו מיילים שמכילים קבצים כבדים בהתאם.
תוכלו לברור מתוכם מה ניתן למחיקה, למחוק, לרוקן אשפה ולרענן. מתעדכן מיידית.
וכמובן, כפי שכבר אמרו, לרוקן את הדרייב.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
זה הכוונה
ו-8 שקל כל חודש זה לא חתונה קתולית?...
- חתונה קתולית זה 8 שקל בלי תאריך תפוגה (ואם אני אפסיק לשלם? ימחקו לי?)
במשך שנה הייתי מוחקת פעם בחודש וחצי עד שנמאס לי (שולחת קבצים כבדים על בסיס קבוע ללקוחות)

• הוסף לסימניות
z
לכתוב בשורת החיפוש במייל: size:10000000
או size:20000000
size:30000000
וכד'
תוצאות החיפוש יהיו מיילים שמכילים קבצים כבדים בהתאם.
תוכלו לברור מתוכם מה ניתן למחיקה, למחוק, לרוקן אשפה ולרענן. מתעדכן מיידית.
וכמובן, כפי שכבר אמרו, לרוקן את הדרייב.
זה עובד...עלו לי מלא מיילים מפעם- פשוט מחקתי וניקה לי 7%
וכמובן גם את האשפה צריך לרוקן ולי זה מתעדכן מהר תוך שניות- ברענון

• הוסף לסימניות
זה הכוונה

- חתונה קתולית זה 8 שקל בלי תאריך תפוגה (ואם אני אפסיק לשלם? ימחקו לי?)
במשך שנה הייתי מוחקת פעם בחודש וחצי עד שנמאס לי (שולחת קבצים כבדים על בסיס קבוע ללקוחות)
אם זה משהו עסקי לא הייתי חושבת פעמיים
אבל סתם לשלם כל חודש קבוע- לא בא לי...

• הוסף לסימניות
יש לי עוד טיפ למעוניינים. יש מיילים שאנחנו רוצים לראות אבל באופן קבוע לא צריכים לשמור
כמו פרסומות ודיוורים שונים, דברי תורה, פרשת השבוע עלונים וכו'
להקפיד שהם קבוע יהיו בקידומי מכירות וכך פעם בתקופה מוחקים את כל הקידומי מכירות בלי למיין. מאד נח.
כמו כן לי עזר הפתרון של להעביר את הכללל למייל חדש. יש תהליך בתוך ההגדרות של ג'י מייל שמבצע את ההעברה הזו. ואז מתרוקן כל המייל ואפשר להמשיך את החיים בכתובת הרגילה ובמידת הצורך לשלוף מהמייל השני את מה שצריך...\
וכמובן קבוע אם מקבלים מייל , רואים את הסרטון/ התמונה. מורידים או שלא- ויאלא- למחוק במקום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה