לקח לזה עד 24 שעות להתעדכןמחקתי מלא דברים וזה לא עוזר
לא נראה לילקח לזה עד 24 שעות להתעדכן
לפעמים לוקח כמה ימים עד שמתרענן,מחקתי מלא דברים וזה לא עוזר
תפתחי מייל חדש ותעבירי את כל הקבצים מהמייל הישן לחדש. וככה תוכלי לחוזר להשתמש במייל הישן.מחקתי מלא דברים וזה לא עוזר
*למחוק מהאשפה אחרי כמה שעות זה יתעדכןמחקתי מלא דברים וזה לא עוזר
ו-8 שקל כל חודש זה לא חתונה קתולית?...חתונה קתולית עם גוגל
8 שח בחודש ושקט לכל החיים.
- חתונה קתולית זה 8 שקל בלי תאריך תפוגה (ואם אני אפסיק לשלם? ימחקו לי?)ו-8 שקל כל חודש זה לא חתונה קתולית?...
זה עובד...עלו לי מלא מיילים מפעם- פשוט מחקתי וניקה לי 7%לכתוב בשורת החיפוש במייל: size:10000000
או size:20000000
size:30000000
וכד'
תוצאות החיפוש יהיו מיילים שמכילים קבצים כבדים בהתאם.
תוכלו לברור מתוכם מה ניתן למחיקה, למחוק, לרוקן אשפה ולרענן. מתעדכן מיידית.
וכמובן, כפי שכבר אמרו, לרוקן את הדרייב.
אם זה משהו עסקי לא הייתי חושבת פעמייםזה הכוונה
- חתונה קתולית זה 8 שקל בלי תאריך תפוגה (ואם אני אפסיק לשלם? ימחקו לי?)
במשך שנה הייתי מוחקת פעם בחודש וחצי עד שנמאס לי (שולחת קבצים כבדים על בסיס קבוע ללקוחות)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים