מה עושים?

• הוסף לסימניות
פרסמתי פה בדרושים שאנחנו מחפשים עורכת וידאו, וב"ה מצאנו.

בערב אני מקבלת הודעה קולית מאולג'ובס שההודעה נכנסת חינם לאתר שלהם
ואם ברצוני שלא תופיע שאבקש.
כמובן שביקשתי להסיר את ההודעה משם כי הסתדרתי ובכלל לא מתאים לי לעבוד עם כל אחד.
וזהו, כמו לדבר לקיר
הם בכלל לא מחקו את זה וכמויות הטלפונים מעצבנות.

מה עושים?
או עד מתי הודעה כזו נשארת שם? שאדע לפחות מתי הסיוט המטריד הזה יסתיים?

• הוסף לסימניות
אין לי עצה לגבי מה עושים כעת, אבל עצה טובה לכל מי שמפרסם פה 'דרושים' ואינו מעוניין 'לעבוד עם כל אחד': לא לציין מס' טלפון אלא להציע לפנות בהודעה פרטית (לא מייל!).

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה ובאמת נתתי מייל והם ממש עצבנו אותי, הם שינו בכלל את הפרטים, למשל כתבו גם לגברים.. פרטים לא נכונים כלל.
אני חושבת שזו חוצפה מצדם לפרסם ואח"כ להודיע הם צריכים קודם לבקש...
אני פניתי אליהם מס' פניות חמורות במייל ולאחר כיומיים הסירו את ההודעה.
רק לידיעתך גם גלאט גו'בס עושים את זה...

• הוסף לסימניות
יש אפשרות נוספת, להעלות את המודעה כתמונה שאז רק מי שרשום כחבר בפרוג יכול לראות את המודעה.

זה מצמצם את החשופים למודעה.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני פעם פרסמתי מודעת דרושים באתר אחר לגמרי, וגלאט גובס ברוב חוצפתם פרסמו את המודעה בלי להתקשר אלי ולשאול את רשותי, אפ' לא ידעתי איך להוריד את זה משם.
הכי מעצבן שהם פרסמו את זה מלא זמן, אפילו כשזה היה לגמרי לא רלוונטי, (אולי זה עוד נמצא שם!)

עכשו אני מבינה למה הם מפרסמים כל יום שיש להם 5,000 משרות פנויות!!!

• הוסף לסימניות
חצופים קטן עליהם.

• הוסף לסימניות
לי גם קרה עם גלאט ג'ובס.
בלי ידיעתי פרסמו, וכמויות ההצעות במיילים כבר התחילו להרגיז,
במיוחד שזה לא היה רלוונטי כבר (במשך שבועיים).
אז בפעם הבאה תחשבו פעמיים לפני שמפרסמים.או שכמו שהציעו למעלה,
בתוך קובץ.

• הוסף לסימניות
כשמעלים מודעת דרושים, גם לעיתון, רצוי מאד לפתוח מייל בג'ימייל במיוחד לעבודה הזו.
אחרת זה לא נגמר.
לעולם.

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שהם לא רק מפרסמים באתר, אלא שולחים לרשימות תפוצה עצומות למנויים במייל / פקס.
האנשים מקבלים את המייל, ולא מעניין אותם שזה נמחק באתר וכדו', כך שיתכן עקרונית שתקבלו פניות על מודעה שפורסמה לפני חודשיים +

• הוסף לסימניות
לתשומת לב ההנהלה

גלאט ג'ובס זה בעיה קשה איתם, כי הם רשומים כאן כנראה.

כשהעליתי מודעת דרושים בקובץ (שפתוח רק למשתמשים מאושרים) הם גם הגיעו אליו.

מה ניתן לעשות ? זה פשוט פוגע במשתמשים הרשומים שלא יקבלו כאן עוד הצעות עבודה וחבל...

• הוסף לסימניות
למי שיש מייל של ג'לאט ג'ובוס שישלח להם קישור לאשכול פה,
ויודיע להם שאם הם לא נרגעים,
כולם ידעו מה שהם עושים ושלא כדי להיות מנוי שם, שזה עבודות לא רלוונטיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;843287:
למי שיש מייל של ג'לאט ג'ובוס שישלח להם קישור לאשכול פה,
ויודיע להם שאם הם לא נרגעים,
כולם ידעו מה שהם עושים ושלא כדי להיות מנוי שם, שזה עבודות לא רלוונטיות.

הייתי מנויה להם בחודשי תמוז-אב וכל מי שהתקשרתי לא היה רלוונטי.
פשוט להתריע שברוב המקרים חבל על הכסף.

(אולי בתור סגולה זה עובד- כי שמעתי על כמה שעשו מנוי משום חובת השתדלות, ונושעו ממקום אחר...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;843317:
הייתי מנויה להם בחודשי תמוז-אב וכל מי שהתקשרתי לא היה רלוונטי.
פשוט להתריע שברוב המקרים חבל על הכסף.

(אולי בתור סגולה זה עובד- כי שמעתי על כמה שעשו מנוי משום חובת השתדלות, ונושעו ממקום אחר...)

גם לי היה סיפור דומה לפני כמה שנים. ואכן באותה תקופה קיבלתי עבודה כאשר המעסיקה פנתה אלי ישירות!!! :)

• הוסף לסימניות
נחמד להם, להרוויח כסף טבין ותקילין על מודעות דרושים שהם אוספים לעצמם בלי רשות
ועל הדרך לגרום להטרדת מעסיקים עם עשרות פניות שוא

אין איזה חוק נגד דברים כאלה?
מכתב חביב מעו"ד מן הסתם יפתור את העניין

• הוסף לסימניות
אני מכיר אישית את היהודי היקר בעלי גלאט גו'בס,
שלחתי לו את הקישור לאשכול עם בקשה לטיפול ותגובה.
נראה.

• הוסף לסימניות
אני מביא את תגובת מנכ"ל גלאט גו'בס, כפי שנמסרה לי לפרסום.

להלן תגובת מנכ"ל גלאט גו'בס:

שלום לכל המגיבים והמשמיצים באשכול הזה שחוץ מלהיות בצד של המקטרים – לא חושבים יותר מדי על הזולת – השכן מהדלת ממול או מהקומה מעל שהגיע עד לפת לחם ונזקק לשירותי גלאט ג'ובס...

גלאט ג'ובס קמה מתוך כוונה טהורה לעזור לאנשים עניים לעמוד על הרגליים, ולכן, ב-4 שנים הראשונות היא תפקדה כגמ"ח שפעל לשם שמים לעזור לעניים במציאת עבודה ולא למטרות רווח (וגם אז ספגנו ביקורות כמו באשכול הזה גם כשהכל היה בחינם...). כל הניהול היה בהתנדבות מלאה וצוות המתנדבות קיבל שכר של חצי משכר המינימום !! אך לצערנו, התוצאות היו בהתאם. מעט מדי אנשים מצאו עבודה דרך הגמ"ח הזה עד שהחלטנו להפוך את הפעילות שלנו למשהו מקצועי ומתקדם. לשם כך השקענו משאבים רבים בבניית מערכות ממוחשבות ומתקדמות, בבניית ושכלול שיטות עבודה, ביצירת קשרים עם אלפי מעסיקים, בהגדלת צוות העובדים ועוד. דבר שדרש ועדיין דורש כמובן משאבים רבים מאוד. כיום התוצאות מדברות בעד עצמן. יותר מ- 60 אנשים מוצאים דרכנו עבודה מדי חודש, כ-720 אנשים בשנה וכ-3600 משפחות שנעמדו על הרגליים בזכותנו במהלך ה-5 שנים אחרונות!!! בשו"ע נכתב על החסד הזה שהוא הדרגה הגבוהה ביותר שיכולה להיות בין 8 דרגות של חסד המנויות שם - לעזור לעני לעמוד על רגליו ע"י מציאת מלאכה בשבילו (או על-ידי מתן הלוואה בשביל שיוכל לעסוק באיזו מלאכה). כל התענוג הזה עולה סכום מצחיק (בין 49 ₪ ל-59 ₪ לחודש בלבד בהתאם למסלול) בשביל שנוכל להחזיק את עצמנו ולעזור לאנשים נוספים. אם היינו מקשיבים לכל עצות האחיתופל שאנו שומעים מדי פעם, כולל אלו שמציעים לנו חלק מהכותבים באשכול הזה – ארגוני החסד השונים היו צריכים לטפל בעוד 720 משפחות מדי שנה ובעוד כ-3600 משפחות במצטבר ב-5 שנים אחרונות...
לסיום – אני מאחל לכולם – לא להזדקק לנו ... ואם בכל זאת תצטרכו אותנו – אנו בשבילכם בטלפון 073-70-55-666. כתובת האתר שלנו, שם תוכלו לצפות בכל המשרות שלנו: www.glatjobs.co.il

בברכה,
מנכ"ל גלאט ג'ובס
ל. זאב

• הוסף לסימניות
אני מביא את תגובת מנכ"ל גלאט גו'בס, כפי שנמסרה לי לפרסום.

להלן תגובת מנכ"ל גלאט גו'בס:

שלום לכל המגיבים והמשמיצים באשכול הזה שחוץ מלהיות בצד של המקטרים – לא חושבים יותר מדי על הזולת – השכן מהדלת ממול או מהקומה מעל שהגיע עד לפת לחם ונזקק לשירותי גלאט ג'ובס...

גלאט ג'ובס קמה מתוך כוונה טהורה לעזור לאנשים עניים לעמוד על הרגליים, ולכן, ב-4 שנים הראשונות היא תפקדה כגמ"ח שפעל לשם שמים לעזור לעניים במציאת עבודה ולא למטרות רווח (וגם אז ספגנו ביקורות כמו באשכול הזה גם כשהכל היה בחינם...). כל הניהול היה בהתנדבות מלאה וצוות המתנדבות קיבל שכר של חצי משכר המינימום !! אך לצערנו, התוצאות היו בהתאם. מעט מדי אנשים מצאו עבודה דרך הגמ"ח הזה עד שהחלטנו להפוך את הפעילות שלנו למשהו מקצועי ומתקדם. לשם כך השקענו משאבים רבים בבניית מערכות ממוחשבות ומתקדמות, בבניית ושכלול שיטות עבודה, ביצירת קשרים עם אלפי מעסיקים, בהגדלת צוות העובדים ועוד. דבר שדרש ועדיין דורש כמובן משאבים רבים מאוד. כיום התוצאות מדברות בעד עצמן. יותר מ- 60 אנשים מוצאים דרכנו עבודה מדי חודש, כ-720 אנשים בשנה וכ-3600 משפחות שנעמדו על הרגליים בזכותנו במהלך ה-5 שנים אחרונות!!! בשו"ע נכתב על החסד הזה שהוא הדרגה הגבוהה ביותר שיכולה להיות בין 8 דרגות של חסד המנויות שם - לעזור לעני לעמוד על רגליו ע"י מציאת מלאכה בשבילו (או על-ידי מתן הלוואה בשביל שיוכל לעסוק באיזו מלאכה). כל התענוג הזה עולה סכום מצחיק (בין 49 ₪ ל-59 ₪ לחודש בלבד בהתאם למסלול) בשביל שנוכל להחזיק את עצמנו ולעזור לאנשים נוספים. אם היינו מקשיבים לכל עצות האחיתופל שאנו שומעים מדי פעם, כולל אלו שמציעים לנו חלק מהכותבים באשכול הזה – ארגוני החסד השונים היו צריכים לטפל בעוד 720 משפחות מדי שנה ובעוד כ-3600 משפחות במצטבר ב-5 שנים אחרונות...
לסיום – אני מאחל לכולם – לא להזדקק לנו ... ואם בכל זאת תצטרכו אותנו – אנו בשבילכם בטלפון 073-70-55-666. כתובת האתר שלנו, שם תוכלו לצפות בכל המשרות שלנו: www.glatjobs.co.il

בברכה,
מנכ"ל גלאט ג'ובס
ל. זאב

• הוסף לסימניות
תשובה עניינית במיוחד...

• הוסף לסימניות
סליחה, אבל דברו פה בחיטים והוא משיב בשעורים...
לא שאלו למה הוקם גלאט גובס ומהו המחיר למנוי...
הנושא באשכול כאן אחר לגמרי...
אין זאת אלא התקפה לשם הגנה והתגוננות בדרך דיפלומטית...
אכן, אשריכם שאתם מעמידים בתים ועניים בישראל(כל מחפש עבודה הוא עני...?!)
אבל למה בדרך לא הוגנת כלפי אחרים???
זה הכל.

• הוסף לסימניות
השאלה שצריכה להישאל כאן היא האם חברת אולג'ובס הואילה להסיר את מירי מרשימת התפוצה שלה?
אם כן, הרי שזה ההישג הראשון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה