דרוש מידע מה עם הגננות והמורות החרדיות?

• הוסף לסימניות
אז אתמול משרד החינוך ומשרד האוצר הגיעו להסכמים בנוגע לגובה שכר הגננות והמורות בבתי הספר היסודיים ובתמורה לכך יהיו פחות חופשים במהלך השנה.
ההסכם יצא לאור.
עד כאן הכל טוב ויפה.
ומה קורה בציבור החרדי? לפי מה שנראה החופשים יתנהלו לפי הדרישות החדשות של משרד החינוך ,והכסף?
הכסף יגיע אחר כבוד לכיס של מנהלי הרשתות.
אין לי הסבר אחר.
על מה מנהל רשת צריך להתלבט?
זה לא תלוי בו אם זה יקרה או לא. זה קרה ומציאות שמנהלי הרשתות החרדיות מעדכנים תאריכי חופשים מחדש (לימודים בחנוכה, באסרו חג וכו') , ולגבי הכסף הם צריכים אולי להתלבט ולבדוק אם מישהו יעלה עליהם שהם לוקחים את הכסף לעצמם.
אחרת אין לי שום הסבר הגיוני לשערוריה הזאת שקוראת כאן!

• הוסף לסימניות
אז אתמול משרד החינוך ומשרד האוצר הגיעו להסכמים בנוגע לגובה שכר הגננות והמורות בבתי הספר היסודיים ובתמורה לכך יהיו פחות חופשים במהלך השנה.
ההסכם יצא לאור.
עד כאן הכל טוב ויפה.
ומה קורה בציבור החרדי? לפי מה שנראה החופשים יתנהלו לפי הדרישות החדשות של משרד החינוך ,והכסף?
אין לי הסבר אחר.
זה לא תלוי בו אם זה יקרה או לא. זה קרה ומציאות שמנהלי הרשתות החרדיות מעדכנים תאריכי חופשים מחדש (לימודים בחנוכה, באסרו חג וכו') , ולגבי הכסף הם צריכים אולי להתלבט ולבדוק אם מישהו יעלה עליהם שהם לוקחים את הכסף לעצמם.
רק דיוק,
זה לא שיהיו פחות חופשים,
אלא שהחליפו את ימי החופשים,
במקום : אסור חג סוכות, אסור חג פסח, אסור חג שבועות, לג בעומר, ועוד יום נדמה ליתענית אסתר)
בימים האלו ילמדו,
ותמורתם - יהיה גשק= חופש נוסף!
בין יום כיפור לסוכות.... - 4ימים
+ 2ימי בחירה חופש נוספים במהלך השנה....

זאת אומרת: במשרד החינוך:
המורים מחליפים ימי חופש! (ומקבלים עוד יום חופש נוסף.. - עם מילוי מקום)
וחלילה לא נוגעים בחופשה הקדושה....

סהכ הילדים ילמדו יום אחד בלבד!!!
יותר מאשר לפני ההסכם....

ולגבי הציבור החרדי של נושא ההוראה והגננות זקוק בדחיפות לריסטארט.....

• הוסף לסימניות
אין לי הסבר אחר.
אל דאגה!
חברי הכנסת שלנו בוודאי יטפלו בזה בחומרה.
בפרט עכשיו אחרי הריענון הגדול בראשות אגודת ישראל...

• הוסף לסימניות
רק דיוק,
זה לא שיהיו פחות חופשים,
במקום : אסור חג סוכות, אסור חג פסח, אסור חג שבועות, לג בעומר, ועוד יום נדמה ליתענית אסתר)
בימים האלו ילמדו,

יותר מאשר לפני ההסכם....

בין יו"כ לסוכות זה רק 3 ימים
( אף פעם לא עבדו בערב חג ) כך שאין תוספת ימי חופשה רק החלפה

• הוסף לסימניות
ההסכם יצא לאור.
עד כאן הכל טוב ויפה.
אין לי הסבר אחר.
איזה כסף ?
החינוך החרדי לא מקבל שקל יותר כך שאין מה לקחת

• הוסף לסימניות
4 ימים,
השנה זה נופל שיום אחד מתוכם הוא שבת...
(וגם איבור חג יכול ליפול בשבת)

עריכה: כמה שידוע לי בערב סוכות כן עבדו במשרד החינוך..- אבל אולי אני טועה...

• הוסף לסימניות
4 ימים,
השנה זה נופל שיום אחד מתוכם הוא שבת...
(וגם איבור חג יכול ליפול בשבת)

עריכה: כמה שידוע לי בערב סוכות כן עבדו במשרד החינוך..- אבל אולי אני טועה...
3 ימי עבודה
ובערב חג עצמו הכוונה יום י"ד תשרי מעולם לא עבדו כך שלכל היותר יש רק 3 ימי עבוד ואין תוספת ימי חופשה

• הוסף לסימניות
3 ימי עבודה
ובערב חג עצמו הכוונה יום י"ד תשרי מעולם לא עבדו כך שלכל היותר יש רק 3 ימי עבוד ואין תוספת ימי חופשה
או קי,
אז עדיין לא נגעו בחופש ההקדוש של המורות....
ואגב הבנתי שלא בטוח אם המתווה של החופשות יכנס השנה או רק בשנה הבאה...

• הוסף לסימניות
הכסף לא מגיע לחינוך העצמאי.
במקרה (הזה) העוולה לא בחינוך העצמאי, אלא במשרדי האוצר והחינוך (מישהו מופתע?)

• הוסף לסימניות
בלת"ק
אין מקום לחשש
במידה ויש העלאה בשכר ובתקציבים, הכיסים של המנהלים למעלה מספיק רחבים כדי להכיל גם את זה, יחד עם עוד כל המענקים שמידי פעם מקבלים ולא זוכים להגיע לאדם הפשוט ברצפת הפירמידה.

• הוסף לסימניות
בלת"ק
אין מקום לחשש
במידה ויש העלאה בשכר ובתקציבים, הכיסים של המנהלים למעלה מספיק רחבים כדי להכיל גם את זה, יחד עם עוד כל המענקים שמידי פעם מקבלים ולא זוכים להגיע לאדם הפשוט ברצפת הפירמידה.
כל מילה....

• הוסף לסימניות
הקייטנה של החגים תימשך עד סוף יולי?
אם כן זה כבר משתלם...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ההסכם יצא לאור.
עד כאן הכל טוב ויפה.
אין לי הסבר אחר.

רק דיוק,
זה לא שיהיו פחות חופשים,
בימים האלו ילמדו,

יותר מאשר לפני ההסכם....

בלת"ק
אין מקום לחשש
די די שיש בעיות אני מסכים אבל אם צועקים סתם זה מזיק לצועקים כי מוכיחים שהם סתם צועקים פעם הבאה כבר לא יאמינו להם וכמובן מזיק לכלל הציבור כי אם רוצים שיהא העלאת שכר גם בחינוך העצמאי וגם בתתים זה צריך להיות מאבק של כולם.
ולעצם הענין בכמה מילים כל המאבק הוא רק למען המורים שמאוגדים בהסתדרות המורים שכולם נמצאים באופק חדש להם יש כרגע הסכם חדש עם הטבות שכר וכל הנלווה.
ב. החינוך העצמאי ומעיין החינוך בתחילה חששו להיכנס לאופק חדש מה גם שבהתחלה לא היו פערי שכר גדולים ומשמעותים כבר כמה שנים שהם רוצים גם להצטרף לאופק חדש ומשרד האוצר לא מסכים.
ג.גם התתים מקבלים 55 אחוז לפי העולם הישן ורק מהבסיס כך שלאחר ההסכם עכשיו למעשה ילד בתת מקבל פחות מ25 אחוז מתקציב לילד אחר במקום 55.
ד השאלה שלי האם לא ניתן לפנות לבגצ לא בהכרח שהצדק יעשה אולי רק שיראה שקוף מקום המשפט וכו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה