- הוסף לסימניות
אז אתמול משרד החינוך ומשרד האוצר הגיעו להסכמים בנוגע לגובה שכר הגננות והמורות בבתי הספר היסודיים ובתמורה לכך יהיו פחות חופשים במהלך השנה.
ההסכם יצא לאור.
עד כאן הכל טוב ויפה.
ומה קורה בציבור החרדי? לפי מה שנראה החופשים יתנהלו לפי הדרישות החדשות של משרד החינוך ,והכסף?
הכסף יגיע אחר כבוד לכיס של מנהלי הרשתות.
אין לי הסבר אחר.
על מה מנהל רשת צריך להתלבט?
זה לא תלוי בו אם זה יקרה או לא. זה קרה ומציאות שמנהלי הרשתות החרדיות מעדכנים תאריכי חופשים מחדש (לימודים בחנוכה, באסרו חג וכו') , ולגבי הכסף הם צריכים אולי להתלבט ולבדוק אם מישהו יעלה עליהם שהם לוקחים את הכסף לעצמם.
אחרת אין לי שום הסבר הגיוני לשערוריה הזאת שקוראת כאן!
hm-news.co.il
hm-news.co.il
ההסכם יצא לאור.
עד כאן הכל טוב ויפה.
ומה קורה בציבור החרדי? לפי מה שנראה החופשים יתנהלו לפי הדרישות החדשות של משרד החינוך ,והכסף?
הכסף יגיע אחר כבוד לכיס של מנהלי הרשתות.
אין לי הסבר אחר.
על מה מנהל רשת צריך להתלבט?
זה לא תלוי בו אם זה יקרה או לא. זה קרה ומציאות שמנהלי הרשתות החרדיות מעדכנים תאריכי חופשים מחדש (לימודים בחנוכה, באסרו חג וכו') , ולגבי הכסף הם צריכים אולי להתלבט ולבדוק אם מישהו יעלה עליהם שהם לוקחים את הכסף לעצמם.
אחרת אין לי שום הסבר הגיוני לשערוריה הזאת שקוראת כאן!
> הושג הסכם: ילדי הגנים ותלמידי כיתות א' ב' ילמדו בחנוכה | המחדש | כל החדשות והעדכונים
הושג הסכם לאחר התנגדות ארגון המורים: גני הילדים וכיתות א'-ב' יפעלו בחנוכה; צוותים של הרשויות המקומיות יחליפו את המורים, לפני שלושה ימים הסתדרות המורים פרסמה הודעה שלפיה תתנגד לקיום לימודים בחנוכה
hm-news.co.il
נמנעה השביתה: הושגו הסכמות לפתיחת שנת הלימודים מחר | המחדש
לאחר מו"מ קשוח בין הצדדים, הגיעו הבוקר (רביעי) הממונה על השכר במשרד האוצר קובי בר נתן, ומזכ"לית הסתדרות המורים הגב' יפה בן דויד להסכמים. שכר המורים המתחילים יזנק משמעותית, לימודים באיסרו חג ותענית אסתר, שנת הלימודים תפתח
hm-news.co.il
הנושאים החמים