מה עם לימודים מחר יום שלישי בירושלים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1150105:
בגן חובה פה העבירו קשר בעשר וחצי שהיום אין גן
על זה שירדנו בעשר לא נדבר..
חבל שלא ניתקת את הטלפון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;1150099:
מזתומרת?
הודעה רישמית לצאת מהעבודה ולקחת את הילדים?
אני לא חושבת שזה נכון - דיברתי עכשיו עם המשנה לראש העיר

היזהרנה לא להיות פראייריות של הגננות, בזמנים כאלו נמדדת ההגינות והאנושיות של בעלי תפקידים כגון אלו... (ולצערנו לא כולם עומדים במבחן...)

אוי כמה שזה צודק ועצוב
מה רע בחופש:) נכון זה קשה אבל...מסירות מעל הכל

• הוסף לסימניות
מה דעתכן?

אני שולחת לגן פרטי בירושלים (רשמתי אומנם למעון אבל כיתת הבוגרים לא נפתחה...)
משלמת טבין ותקילין כל חודש (וכל דקת איחור מעבר ל-3:30 כרוכה בתשלום)
בתחילת השנה סוכם שהחופשות בגן הפרטי תהיינה על פי לוח החופשות במעונות
ביום חמישי בעלי הביא לגן את הילד והגננת לא הסכימה לקבל (הילד: "אמא, הגננת אמרה שהיא לא רוצה שאני יבוא אליה היום..." "אשת חינוך").
שישי-ראשון-שני היא חפשה-נפשה
לגבי היום רצתה לפתוח ב-10 כמו במעון
הסברתי לה חזור והסבר, הבהרתי לה חזור והבהר כי הסיבה לפתיחת הלימודים המאוחרת היא ע"מ שתתחיל התח"צ וע"מ שיימס הקרח בחצרות של מוסדות הלימוד (וזאת לאחר שערכתי בירור עם בכירים בעיריה) - ולבסוף היא נאותה לפתוח את "שערי" הגן (דלת העץ החורקת) בשעה 8:00 לפנות בוקר
אני שכירה והבוס מצפה לראות אותי על הבוקר במשרד

האם הגיוני שהגננת תיצמד גם לחופשים שאינם מופיעים בלוח החופשות ?
האם הוגן שנשלם על כל הימים הללו בהם אני כשכירה לא קיבלתי משכורת?
הרי ביטול הלימודים בעיר היה מכיוון שלגננת ולילדים לא היתה אפשרות להגיע למבנה הגן - כאן זהו גן בביתה וביום חמישי לדוגמא הילדים כבר הגיעו עד למפתן דלתה
(במקביל נשאל רב מה הדין)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;1150124:
מה דעתכן?

ביום חמישי בעלי הביא לגן את הילד והגננת לא הסכימה לקבל (הילד: "אמא, הגננת אמרה שהיא לא רוצה שאני יבוא אליה היום..." "אשת חינוך").
הסברתי לה חזור והסבר, הבהרתי לה חזור והבהר כי הסיבה לפתיחת הלימודים המאוחרת היא ע"מ שתתחיל התח"צ וע"מ שיימס הקרח בחצרות של מוסדות הלימוד (וזאת לאחר שערכתי בירור עם בכירים בעיריה) - ולבסוף היא נאותה לפתוח את "שערי" הגן (דלת העץ החורקת) בשעה 8:00 לפנות בוקר

הרי ביטול הלימודים בעיר היה מכיוון שלגננת ולילדים לא היתה אפשרות להגיע למבנה הגן - כאן זהו גן בביתה וביום חמישי לדוגמא הילדים כבר הגיעו עד למפתן דלתה
(במקביל נשאל רב מה הדין)
גם אני באותה סירה....
נראה שהגננות האלו ישלימו את ימי הלימודים בסוף השנה יחד עם גני בית יעקב....:confused::confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
מה דעתכן?

(במקביל נשאל רב מה הדין)
ממש חצופה!!

• הוסף לסימניות
לדעתי זו לא חוצפה,
אז מה אם היא בבית?
אבל הילדים שלה בבית ולא במוסדות הלימוד שלהם,
כל הסדר יום שלה גם בבלאגן.. חשמל... אוכל- אספקה במכולת... ילדים משועממים בבית...
לכן היא מדגישה בתחילת השנה שהיא מצמידה את לוח החופשות שלה למעון.
מי ששולחת למעון רישמי, תקבל החזר על הימים האלו? לא. אז גם היא לא צריכה להחזיר.
[כמובן שאני לא שוללת שאלת רב]

וכן, גם אני שכירה, יום מס' 5 בבית, והבוס...

• הוסף לסימניות
מה דעתכן?

(במקביל נשאל רב מה הדין)

אצלי אותו הדבר
מטפלת ילדים שרוצה חופשות כמו בית יעקב
והיום בבוקר שהבאתי לי לה את הילד שלי ב8:20
כמעט בלעה אותי... בקושי קמה ... איך הלכת היא שואלת אותי? הכניסה הראשית לבית שלה
מלא שלג אין בכלל מצב לעבור.... אולי תפני את השלג שיוכלו ב10 לעבור ....
זה הורג אותי .... איפה המסירות
עם הכבוד כל טיפונת חופש תופסים אותה עד הסוף
אנחנו זוג עובדים ובעלי עובד במרכז ביום ראשון נשאר בבית
כדי לשמור על הילדים
שבעלה אולי יום אחד ישאר לעזור לה ....
אני עובדת מהבית ואין לי תרוצים

איך אומרים בחירה שלנו, אבל יש מצב להתמסר מעבר
מחוסר ברירה שאין לנו מעונות באזור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1150171:
כמעט בלעה אותי... בקושי קמה ... איך הלכת היא שואלת אותי? הכניסה הראשית לבית שלה
מלא שלג אין בכלל מצב לעבור.... אולי תפני את השלג שיוכלו ב10 לעבור ....
אתמול כשהגננת אמרה שהיא לא יודעת אם יהיה גן כי כל השביל בכניסה קרח, 2 מההורים הלכו ופינו את השביל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1150171:
זה הורג אותי .... איפה המסירות

פרנסה זו פרנסה!
את גם נותנת 20 שעות במקום 8 שעות ביום?
לא,
אז גם היא לא חייבת לתת מעל ומעבר.

את המסירות היא משקיעה בילד שלך כשהוא נמצא אצלה, לא בימים שנופלים לה כימי חופשה והיא לא חייבת לעבוד בהם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1150203:
פרנסה זו פרנסה!
לא,

את המסירות היא משקיעה בילד שלך כשהוא נמצא אצלה, לא בימים שנופלים לה כימי חופשה והיא לא חייבת לעבוד בהם...

כן אני לפעמים נותנת 20 שעות במקום 8! (לא פעם) בזמנים דחופים
חופשה רגילה אני מבינה שזה כבר עובר את הזמן הנורמלי
5 ימים ואפשר לעבור את השלג ברגל בלי מכונית
אני מצפה שכן....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1150212:
כן אני לפעמים נותנת 20 שעות במקום 8! (לא פעם) בזמנים דחופים
חופשה רגילה אני מבינה שזה כבר עובר את הזמן הנורמלי
5 ימים ואפשר לעבור את השלג ברגל בלי מכונית
אני מצפה שכן....

אז למה בתי הספר לא פעילים?
אז למה גני בית יעקב לא פעילים?

גם הם נהנים מהחופש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1150218:

גם הם נהנים מהחופש.

זה הרבה בעיה של תחבורה ונגישות

• הוסף לסימניות
עזבו,
אני כבר מכינה את הלב שגם מחר מחרתים חופש
מקסימום נופתע לטובה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1150218:

גם הם נהנים מהחופש.

1.
תשאלו רב,
יתכן מאד שאתם לא צריכים לשלם לה על הימים האלו.
(מברור הפוך של מורה פרטית שהתלמידות שלה לא הגיעו אליה)

2.
בתי הספר לא פעילים כי זה חסר בטיחות לחלוטין לגרום לאלפי תלמידים ותלמידות לסכן את אבריהם וחייהם למען מטרה לא מספיק נעלה עם כל הקושי.

מה שקרה היום כשחלק מהמוסדות רק החלו לפעול זה עירבוביית תלמידים וקרח יחד עם מכוניות, מפלסות, גזעי עצים כרותים ושאר "משפרי בטיחות" הרווחים בדרכים היום.
חוץ ממה שיש אזורים שעדיין מכוסים שכבה עבה של קרח שהעירייה טרם התפנתה לפלס בהם דרך...

• הוסף לסימניות
תגידו, מה עם לימודים מחר (יום ד') ? יש? אין?
תעדכנו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1150203:
פרנסה זו פרנסה!
לא,

נראה לי שממש ממש לא הבנת את הנקודה!
זו היא שנותנת 8 שעות במקום 20!!!! ודורשת תשלום על 20+...

כשאני מאחרת בגלל תח"צ יש לנו הסכם שאני משלמת על כל דקה!!!
זה גן שעולה 900 ש"ח לא 400!!! ואני לא מרויחה משכורות כ"כ גבוהות
המטפלת של הקטנה גם היא פרטית, אני אמנם משלמת לה 1300-1400 ש"ח חודשי קבוע
אבל היא פשוט בנ"א - היא לא הרגישה בנוח לומר לי לא להביא את הילדה - כי הרי אני משלמת לה על כל החודש!

לדעתי גם כשקובעים ימי חופשה לפי לוח התמת - מדובר בלוח הכתוב ולא בימים אחרים

רק כדי לסבר את האוזן על החוצפה שלה - בבחירות לעיריה היה אמור להיות קלפי במבנה של המעון ולכן, המעון לא היה אמור לפעול באותו יום למרות שזהו יום לימודים ועבודה לכל דבר- היא רצתה ג"כ לקחת חופש ביום זה. ה' ריחם עלינו ובסופו של דבר הקלפי הועבר לבי"ס לבנות - זו שיטה אצלה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1150218:

גם הם נהנים מהחופש.

בתי ספר וגנים הם באחריות העיריה וע"כ היא לוקחת עליהם חסות ומחליטה שלא לקיים בהם לימודים. הגן המדובר הוא פרטי ופיראטי... על כל המשתמע מכך!

את יודעת מה?
תאמת, שזו זכותה לא לרצות לקחת אחריות על הילדים בימים כאלו - אבל במצב כזה אין זכות לדרוש תשלום מלא מההורים.
זה כמו שאני אודיע לבוס שלי שמכיון שהמדרכות עדיין מלאות בקרח - אינני רוצה לקחת אחריות שאולי אפול - וע"כ לא אגיע לעבודה - אבל הוא מצידו שישלם לי משכורת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;1150249:
את יודעת מה?
תאמת, שזו זכותה לא לרצות לקחת אחריות על הילדים בימים כאלו - אבל במצב כזה אין זכות לדרוש תשלום מלא מההורים.
זה כמו שאני אודיע לבוס שלי שמכיון שהמדרכות עדיין מלאות בקרח - אינני רוצה לקחת אחריות שאולי אפול - וע"כ לא אגיע לעבודה - אבל הוא מצידו שישלם לי משכורת...

אכן אם בדרך אליה או בדרך לעבודה קורה לתלמיד/ לשכיר ניתן לתבוע אותם!
זו חלק מהסיבה להשבתה הגדולה - אף אחד לא רוצה לקחת על עצמו אחריות.

• הוסף לסימניות
זו חוצפה וקרטל של גננות פרטיות ובדיוק רציתי לפתוח על זה אשכול זעקה!!

מוסדות החינוך הם מערכת ממשלתית, שניתנת חינם עקרונית להורים. הם יכולים להחליט שמסיבות ואילוצים לא מקיימים לימודים אבל זו לא חגיגה שמזמינה את כולם להשתתף בה. אנחנו משלמים לגנים הפרטיים בכסף מלא! זה גזל גמור לדעתי! יום חמישי אצלנו לא נפס גרגר אחד של שלג, ילדים שני שנתיים שכולם גרים שתי דקות מהגן. למה היא צריכה חופש? כי הילדים שלה בבית? זה ממש לא צריך להיות השיקול. אם זה יום עבודה, ואין לה סיבה לבטל- אז היא צריכה לעבוד כמו בכל משרד או חנות וכל נותני השירות. חמישי שישי ראשון שני!! למה? כי בכניסות למוסדות יש שלג אז היא צריכה לחפוש??? זה לא נורמלי לחלוטין, ובגלל שהן לא רישמיות אין עליהן פיקוח והן עושות מה שבא להן. חוצפה. אין מוסר עבודה ואין הגינות לדעתי.

בכלל, אני עומדת לשאול רב פוסק על הענין ולהוציא את זה לציבור. נמאס.
קרובתי עם כמה פצפונים נאלצה בין יוה"כ לסוכות לשבת עם כולם בבית כי הגננת החליטה לחפוש. אמנם היא התחילה בר"ח אלול כי רצתה לקבל עוד חודש מלא, אבל את ימי החופשה שבית יעקב לקחו בתשרי על הקדמת הלימודים בשבוע- היא גם לקחה חופש. למה?? כובע. כי זו הפקרות שהורים מפחדים להתלונן כי הילד הוא זה שיסבול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה