- הוסף לסימניות
חבל שלא ניתקת את הטלפון...נכתב ע"י start;1150105:בגן חובה פה העבירו קשר בעשר וחצי שהיום אין גן
על זה שירדנו בעשר לא נדבר..
חבל שלא ניתקת את הטלפון...נכתב ע"י start;1150105:בגן חובה פה העבירו קשר בעשר וחצי שהיום אין גן
על זה שירדנו בעשר לא נדבר..
נכתב ע"י סטאזרית;1150099:מזתומרת?
הודעה רישמית לצאת מהעבודה ולקחת את הילדים?
אני לא חושבת שזה נכון - דיברתי עכשיו עם המשנה לראש העיר
היזהרנה לא להיות פראייריות של הגננות, בזמנים כאלו נמדדת ההגינות והאנושיות של בעלי תפקידים כגון אלו... (ולצערנו לא כולם עומדים במבחן...)
גם אני באותה סירה....נכתב ע"י סטאזרית;1150124:מה דעתכן?
אני שולחת לגן פרטי בירושלים (רשמתי אומנם למעון אבל כיתת הבוגרים לא נפתחה...)
משלמת טבין ותקילין כל חודש (וכל דקת איחור מעבר ל-3:30 כרוכה בתשלום)
בתחילת השנה סוכם שהחופשות בגן הפרטי תהיינה על פי לוח החופשות במעונות
ביום חמישי בעלי הביא לגן את הילד והגננת לא הסכימה לקבל (הילד: "אמא, הגננת אמרה שהיא לא רוצה שאני יבוא אליה היום..." "אשת חינוך").
שישי-ראשון-שני היא חפשה-נפשה
לגבי היום רצתה לפתוח ב-10 כמו במעון
הסברתי לה חזור והסבר, הבהרתי לה חזור והבהר כי הסיבה לפתיחת הלימודים המאוחרת היא ע"מ שתתחיל התח"צ וע"מ שיימס הקרח בחצרות של מוסדות הלימוד (וזאת לאחר שערכתי בירור עם בכירים בעיריה) - ולבסוף היא נאותה לפתוח את "שערי" הגן (דלת העץ החורקת) בשעה 8:00 לפנות בוקר
אני שכירה והבוס מצפה לראות אותי על הבוקר במשרד
האם הגיוני שהגננת תיצמד גם לחופשים שאינם מופיעים בלוח החופשות ?
האם הוגן שנשלם על כל הימים הללו בהם אני כשכירה לא קיבלתי משכורת?
הרי ביטול הלימודים בעיר היה מכיוון שלגננת ולילדים לא היתה אפשרות להגיע למבנה הגן - כאן זהו גן בביתה וביום חמישי לדוגמא הילדים כבר הגיעו עד למפתן דלתה
(במקביל נשאל רב מה הדין)
ממש חצופה!!נכתב ע"י סטאזרית;1150124:מה דעתכן?
ביום חמישי בעלי הביא לגן את הילד והגננת לא הסכימה לקבל (הילד: "אמא, הגננת אמרה שהיא לא רוצה שאני יבוא אליה היום..." "אשת חינוך").
הסברתי לה חזור והסבר, הבהרתי לה חזור והבהר כי הסיבה לפתיחת הלימודים המאוחרת היא ע"מ שתתחיל התח"צ וע"מ שיימס הקרח בחצרות של מוסדות הלימוד (וזאת לאחר שערכתי בירור עם בכירים בעיריה) - ולבסוף היא נאותה לפתוח את "שערי" הגן (דלת העץ החורקת) בשעה 8:00 לפנות בוקר
הרי ביטול הלימודים בעיר היה מכיוון שלגננת ולילדים לא היתה אפשרות להגיע למבנה הגן - כאן זהו גן בביתה וביום חמישי לדוגמא הילדים כבר הגיעו עד למפתן דלתה
(במקביל נשאל רב מה הדין)
נכתב ע"י סטאזרית;1150124:מה דעתכן?
(במקביל נשאל רב מה הדין)
אתמול כשהגננת אמרה שהיא לא יודעת אם יהיה גן כי כל השביל בכניסה קרח, 2 מההורים הלכו ופינו את השביל...נכתב ע"י סתם;1150171:כמעט בלעה אותי... בקושי קמה ... איך הלכת היא שואלת אותי? הכניסה הראשית לבית שלה
מלא שלג אין בכלל מצב לעבור.... אולי תפני את השלג שיוכלו ב10 לעבור ....
נכתב ע"י סתם;1150171:זה הורג אותי .... איפה המסירות
נכתב ע"י sh12;1150203:פרנסה זו פרנסה!
את גם נותנת 20 שעות במקום 8 שעות ביום?
לא,
אז גם היא לא חייבת לתת מעל ומעבר.
את המסירות היא משקיעה בילד שלך כשהוא נמצא אצלה, לא בימים שנופלים לה כימי חופשה והיא לא חייבת לעבוד בהם...
נכתב ע"י סתם;1150212:כן אני לפעמים נותנת 20 שעות במקום 8! (לא פעם) בזמנים דחופים
חופשה רגילה אני מבינה שזה כבר עובר את הזמן הנורמלי
5 ימים ואפשר לעבור את השלג ברגל בלי מכונית
אני מצפה שכן....
נכתב ע"י sh12;1150218:אז למה בתי הספר לא פעילים?
אז למה גני בית יעקב לא פעילים?
גם הם נהנים מהחופש.
נכתב ע"י sh12;1150203:פרנסה זו פרנסה!
את גם נותנת 20 שעות במקום 8 שעות ביום?
לא,
אז גם היא לא חייבת לתת מעל ומעבר.
את המסירות היא משקיעה בילד שלך כשהוא נמצא אצלה, לא בימים שנופלים לה כימי חופשה והיא לא חייבת לעבוד בהם...
נכתב ע"י sh12;1150218:אז למה בתי הספר לא פעילים?
אז למה גני בית יעקב לא פעילים?
גם הם נהנים מהחופש.
נכתב ע"י סטאזרית;1150249:את יודעת מה?
תאמת, שזו זכותה לא לרצות לקחת אחריות על הילדים בימים כאלו - אבל במצב כזה אין זכות לדרוש תשלום מלא מההורים.
זה כמו שאני אודיע לבוס שלי שמכיון שהמדרכות עדיין מלאות בקרח - אינני רוצה לקחת אחריות שאולי אפול - וע"כ לא אגיע לעבודה - אבל הוא מצידו שישלם לי משכורת...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים