הונגרי אמיתי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
עוד מענק חדש?היה עדכון בתווי המזון?
עוד מענק חדש?היה עדכון בתווי המזון?
טרםהיה עדכון בתווי המזון?
משהו חדש?
למה משום מה קראתי, שהקריטריון של הנחת ארנונה התבטל?בשורה חשובה לביטחון התזונתי – כרטיסי המזון של ש״ס יחולקו ויורחבו לרבבות משפחות זכאיות מכל המגזרים. על פי החלטת בית המשפט מהיום, 300 מיליון ש”ח יוקצו ויחולקו בהתאם לקריטריונים הנהוגים כיום לזכאים להנחה של 70% ומעלה בארנונה. כמו כן, מיזם משרד הרווחה יורחב, ודרכו יחולקו 90 מיליון ש”ח נוספים.
חלוקת כרטיסי המזון - עמותת אשל חב״ד המפעילה את המיזם הלאומי לביטחון תזונתי: “העמותה מברכת על החלטת בג״ץ להרחבת המיזם, דווקא בעת קריטית זו, ומשבחת את יוזמתו ופעילותו של יו״ר ש״ס אריה דרעי. ההחלטה צפויה להגדיל את מספר המשפחות המשתתפות בתוכנית מ-26,000 ל-47,000 משפחות״.
אני העתקתי מתוך מבזקי כל רגעלמה משום מה קראתי, שהקריטריון של הנחת ארנונה התבטל?
מצטט מתוך מבזקי העדכונים.
בג״צ קבע: חלוקת תווי המזון תעבור למשרד הרווחה בשנת 2025 ותתבסס על קריטריונים מקצועיים. קריטריון ההנחה בארנונה יבוטל, והחלוקה תורחב בשנת 2024 לאימהות חד-הוריות, שורדי שואה ומקבלי הבטחת הכנסה.
ועיקר התוכן:יבוא השלישי ויכריע ביניהם -
בשורה לרבבות משפחות: בג"ץ הכריע - ותווי המזון יחולקו לציבור - ביזנעס
תם עידן אי-הוודאות סביב תווי המזון: ב-2024 יחולקו 300 מיליון שקל בקריטריון הארנונה הקיים, עם 90 מיליון שקל נוספים דרך משרד הרווחה | החל מ-2025 תעבור החלוקה כולה למשרד הרווחה עם קריטריונים חדשים שיבטיחו המשך הסיוע למשפחות ברוכות ילדים ובעלות הכנסה נמוכה | המשמעות: יותר משפחות יקבלו סיוע, כולל...bizzness.net
ם אין לי הנחה בארנונה אבל אני זכאי מבחינת הכנסתות מה אני יכול לעשות?לי יש 90% הנחה בארנונה, ואני לא מקבל כלום!
קבלתי בתחילת הפרויקט הזה כרטיס לשלושה חודשים ומאז כלום
האם אני אמור לקבל בכלל?
זה משרד הפנים,איך מעדכנים נפשות?
היום פורסם פסק בג"ץ, בימים הקרובים יפרסם משרד הפנים אמות מידה לחלוקה החדשה.
נא לא לזרוק את הכרטיסים הישנים.
מצורף בזה פסק הדין.
סך הכל יחולקו 300 מליון שקל באמצעות משרד הפנים.
90 מליון שקלים נוספים יחולקו באמצעות משרד הרווחה על ידי הגדלת המיזם הלאומי לביטחון תזונתי
לאחר פירסום אמות המידה.
לא מדובר בפעימה נוספת של הזכאות הקודמת.
מדובר על חלוקה חדשה.
מקבלי הבטחת הכנסה של הביטוח הלאומי, יקבלו זכאות מלאה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים