- הוסף לסימניות
??.ולו רק מהסיבה שבמכבי יש רופא ילדים זמין כל יום אחרי צהרים ובכללית רק פעמים בשבוע....
יש לי כל יום! וכמה...
??.ולו רק מהסיבה שבמכבי יש רופא ילדים זמין כל יום אחרי צהרים ובכללית רק פעמים בשבוע....
מה הכוונה? אשמח לפירוט והסבר.מן הצד השני - מכבי קשוחה מאד עם רופאים פרטיים בהסדרים.
ולכן יש רופאים פרטיים טובים שלא בהסדר עם מכבי.
תלוי במרפאה ובאזור??.
יש לי כל יום! וכמה...
מה הכוונה? אשמח לפירוט והסבר.
תודה!
לכללית יש הסדרים טובים עם כל הרופאים הבכירים.
(מסכים עם כל מילה אבל) זו לא שאלת פותח האשכול..מכבי היא לדעתי הקופת חולים הטובה ביותר!!!!!
מניסיון כולנו במכבי חוץ מאבא שלי שהוא כללית והוא מאד רוצה לעבור....
מה הכוונה "מזעזעים?"אני שמעתי בכללית בבדיקות דם מזעזעים!!!!!!!
אבל זו לא שאלת פותח האשכול..
את יכולה לעשות בדיקת דם ולקבל תוצאות של השכן שלך!!!!!מה הכוונה "מזעזעים?"
אני במכבי בב"ב,דווקא כתבתי "מה צריך לקחת בחשבון כששוקלים מעבר..."
זאת אומרת זה לא שכבר החליטו סופית ורק רוצים לדעת למה לשים לב... (שזה גם חשוב מאד לכשעצמו! ותודה על כל התגובות!!)
אלא שעדיין נמצאים בשלב השיקולים ולכן כל המלצה/דיס המלצה נלקחת בחשבון והמידע מכל סוג הוא מועיל ביותר!
נשמח לשמוע עוד נתונים ענייניים וחוות דעת עדכניות מניסיון.
המון תודה!
לי זה קרה במכבי,את יכולה לעשות בדיקת דם ולקבל תוצאות של השכן שלך!!!!!
אני לא יודעת כמה זה נכון, זו שמועה!
בהקשר לבתי חולים -למכבי יש הסכם עם רוב בתי החולים בארץ בנוסף לאסותא שפרוסים ברחבי הארץ , לעומת כללית שמאפשרת לקבל שירותים רק בבתי החולים שלה ( תל השומר מחוץ לתחום)לכללית יש גם המון בתי חולים שלהם
אם כך אז אוסיף גם אני.דווקא כתבתי "מה צריך לקחת בחשבון כששוקלים מעבר..."
זאת אומרת זה לא שכבר החליטו סופית ורק רוצים לדעת למה לשים לב... (שזה גם חשוב מאד לכשעצמו! ותודה על כל התגובות!!)
ישנם תחומים שגם במכבי מתנגדים לשלוח לתה"ש.בהקשר לבתי חולים -למכבי יש הסכם עם רוב בתי החולים בארץ בנוסף לאסותא שפרוסים ברחבי הארץ , לעומת כללית שמאפשרת לקבל שירותים רק בבתי החולים שלה ( תל השומר מחוץ לתחום)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים