דרוש מידע מה צריך לקחת בחשבון כששוקלים מעבר מ"מכבי" ל"כללית" בבני ברק?

• הוסף לסימניות
עם אחת שהוא לא הרגיש טוב ורציתי תור לרופא- חיכיתי שעה בתור למרפאה (כי באתר כמובן לא יכלו לקבוע כלום..) ואז אמרו לי שאין מקום רק לעוד הרבה זמן.. (הזויייייייי)
לא ברור באיזה מכבי.
במכבי שלנו לרופא משפחה מקבלים תור להיום גג מחר.
(טופס 17 באותו רגע למייל..., אישורי מחלה וכו )
מכבי-כנ"ל (אולי לא באותו רגע אלא עד סוף היום..)
אני מרגישה שבגלל שזה הקופה הכי גדולה בארץ היא מתופקדת מאוד
בעולם השיווק ידוע כי הגדול יותר מתייעל פחות.

• הוסף לסימניות
סבתא של בעלי עם מלאי של מחלות בגילה לקוחה של כללית והם לא מאפשרים לה לגשת לבית חולים הנ"ל למרות המלצות של כל מי שמכיר את התיק הרפואי שלה והיא פשוט מידרדרת .. עצוב:(

• הוסף לסימניות
היחס שמקבלים בכללית לא מקבלים במאוחדת,
כשהייתי במאוחדת כל האחיות, הרופאים, המזכירות, רק צעקו...
בכללית מקבלים יחס חם וטוב...
בנוסף, שיש להם זמינות יותר טובה לרופאים.

• הוסף לסימניות
עולה על הגל- מה עם מעבר ממכבי למאוחדת בב"ב?

• הוסף לסימניות
סבתא של בעלי עם מלאי של מחלות בגילה לקוחה של כללית והם לא מאפשרים לה לגשת לבית חולים הנ"ל למרות המלצות של כל מי שמכיר את התיק הרפואי שלה והיא פשוט מידרדרת .. עצוב:(
באמת עצוב.
רפואה שלימה!!

• הוסף לסימניות
עולה על הגל- מה עם מעבר ממכבי למאוחדת בב"ב?
תוכלי בבקשה לפתוח אשכול חדש בשביל זה ולמחוק את השאלה שלך באשכול זה?
פשוט, אני מתעניינת דווקא על מעבר ל"כללית" מסיבה מסוימת, וחשוב לי שהאשכול לא יתערבב אלא יישאר ממוקד.
אני בטוחה שתמצאי את עצמך @מתחברת לבקשתי הצנועה ומתחשבת בה :)
תודה על ההבנה,
סליחה על הטרחה
ורק בריאות איתנה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה