- הוסף לסימניות
את יכולה לעשות בדיקת דם ולקבל תוצאות של השכן שלך!!!!!
אני לא יודעת כמה זה נכון, זו שמועה!
ממש לא!
פשוט שטיות
את יכולה לעשות בדיקת דם ולקבל תוצאות של השכן שלך!!!!!
אני לא יודעת כמה זה נכון, זו שמועה!
מידיעה?בהקשר לבתי חולים ( תל השומר מחוץ לתחום)
לא ברור באיזה מכבי.עם אחת שהוא לא הרגיש טוב ורציתי תור לרופא- חיכיתי שעה בתור למרפאה (כי באתר כמובן לא יכלו לקבוע כלום..) ואז אמרו לי שאין מקום רק לעוד הרבה זמן.. (הזויייייייי)
מכבי-כנ"ל (אולי לא באותו רגע אלא עד סוף היום..)(טופס 17 באותו רגע למייל..., אישורי מחלה וכו )
בעולם השיווק ידוע כי הגדול יותר מתייעל פחות.אני מרגישה שבגלל שזה הקופה הכי גדולה בארץ היא מתופקדת מאוד
סבתא של בעלי עם מלאי של מחלות בגילה לקוחה של כללית והם לא מאפשרים לה לגשת לבית חולים הנ"ל למרות המלצות של כל מי שמכיר את התיק הרפואי שלה והיא פשוט מידרדרת .. עצובמידיעה?
באמת עצוב.סבתא של בעלי עם מלאי של מחלות בגילה לקוחה של כללית והם לא מאפשרים לה לגשת לבית חולים הנ"ל למרות המלצות של כל מי שמכיר את התיק הרפואי שלה והיא פשוט מידרדרת .. עצוב![]()
תוכלי בבקשה לפתוח אשכול חדש בשביל זה ולמחוק את השאלה שלך באשכול זה?עולה על הגל- מה עם מעבר ממכבי למאוחדת בב"ב?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים