נכתב ע"י adir28;2170037:בתמונה של JOY
איך הם גרמו לילדים לבכות?
פשוט הרביצו להם?
נכתב ע"י 66666664;2170009:סורי שאני אומרת,
אבל בתמונות הללו לא ברור מה צולם ע"י הצלמת ומה ע"י ההורים-
פשוט שתיהם על הפנים...
נכתב ע"י adir28;2170037:בתמונה של JOY
איך הם גרמו לילדים לבכות?
פשוט הרביצו להם?
נכתב ע"י שירים במעלו;2169907:סליחה???
מוזמנת לראות את התמונות ניו בורן שצילמתי את התינוקת שלי, לא תאמיני שלא בעלת מקצוע צילמה אותה...![]()
נכתב ע"י סימי;2170658:והתמונות שהבת שלי צלמה את נכדתי- מושלמים! חבל שאין לי כאן דוגמא...
נראה שהתמונות צולמו כך במיוחד, כדי ללעוג למי שאינו בעל מקצוע...
נכתב ע"י שרהפכ;2170720:וזה התמונות שאני הקטנה צילמתי.....
את חושבת שהצלמות לא מכירות פוטושופ???גם אני לא מצליחה להבין איך אתם מושיבים שיירה של 3 ילדים וכולם מחייכים ומרוצים...... צלמות מה הסודות שמלמדים אתכן שם?? הילדים שלי אף פעם בחיים לא ישבו בשורה אחת ואף אחד לא ימשוך ולא יציק ולא יבכה ולא יתלכלך........ זה הילדים שלי שמוזרים?
אני מצלמת אחד אחד ומחברת בפוטושופ........
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים