מה קורה כשהורים מנסים לחקות תמונות סטודיו?

• הוסף לסימניות
ברור שיש כאלה שהם מוכשרים,
אבל אין להם את הידע והציוד הנדרש............
לכן גם רואים את זה!

• הוסף לסימניות
...ורק אני חושבת שגם התמונות ה'גרועות' צולמו כך בכוונה על ידי צלמות?

הבת של

• הוסף לסימניות
סורי שאני אומרת,
אבל בתמונות הללו לא ברור מה צולם ע"י הצלמת ומה ע"י ההורים-
פשוט שתיהם על הפנים...

• הוסף לסימניות
בתמונה של JOY
איך הם גרמו לילדים לבכות?
פשוט הרביצו להם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י adir28;2170037:
בתמונה של JOY
פשוט הרביצו להם?

ברור שכולם צולמו ע"י צלמת,
אחרת איך יצאו כל הפוזות המשונות האלו שרק צלמות יודעות לתפוס???;)
הרעיון, לדמות כאילו התפיסה הביתית היא, לא טובה, גרועה, מסוכנת וכל מילה לא טובה שתמצאי...
אבל האמת שמה שעושה תפיסה טובה אצל צלמת מקצועית, לא יעשה שום יופי אישי וסביבתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 66666664;2170009:
סורי שאני אומרת,
אבל בתמונות הללו לא ברור מה צולם ע"י הצלמת ומה ע"י ההורים-
פשוט שתיהם על הפנים...

נו באמת.....

חוץ מגו'י שבא התמונה המפוספסת נראית יותר כמו תפיסה לא מוצלחת של צלמת (ויש מלא כאלו בכל סט) בכל השאר מאוד ברור.
ומי שלא מבדילה שתעשה לעצמה טובה ולא תשלם על צילום מקצועי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י adir28;2170037:
בתמונה של JOY
פשוט הרביצו להם?

הכריחו אותם לשבת להצטלם שהם פשוט לא רצו....

• הוסף לסימניות
אם כבר הייתי עושה כזה קרופ, אגב.

קבצים מצורפים

• P1060238קטן.jpg
    KB 28.1 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
לאלו שמפקפקות אם זה אמיתי או זיוף.....
- אז זה מה שקרה אצלי כשניסיתי לחקות:

(אבל יש לפעמים שהולך לי יותר, ולעומת זאת אני בטוחה שגם אצל צלמות יש תמונות עם ילדים בוכים או עושים פרצוף, רק שהן מצלמות הרבה ומסננות, לא?...)

קבצים מצורפים

• DSC_5842.JPG
    1.5 MB · צפיות: 22
  • DSC_6150.JPG
    1.5 MB · צפיות: 21
  • SAM_6689.JPG
    3 MB · צפיות: 32
  • SAM_6771.JPG
    3.1 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירים במעלו;2169907:
סליחה???
מוזמנת לראות את התמונות ניו בורן שצילמתי את התינוקת שלי, לא תאמיני שלא בעלת מקצוע צילמה אותה... :D:D:D

והתמונות שהבת שלי צלמה את נכדתי- מושלמים! חבל שאין לי כאן דוגמא...
נראה שהתמונות צולמו כך במיוחד, כדי ללעוג למי שאינו בעל מקצוע...

• הוסף לסימניות
גם אני לא מצליחה להבין איך אתם מושיבים שיירה של 3 ילדים וכולם מחייכים ומרוצים...... צלמות מה הסודות שמלמדים אתכן שם?? הילדים שלי אף פעם בחיים לא ישבו בשורה אחת ואף אחד לא ימשוך ולא יציק ולא יבכה ולא יתלכלך........ זה הילדים שלי שמוזרים?
אני מצלמת אחד אחד ומחברת בפוטושופ........

• הוסף לסימניות
וזה התמונות שאני הקטנה צילמתי.....

קבצים מצורפים

• IMG_4552.jpg
    KB 552.4 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימי;2170658:
והתמונות שהבת שלי צלמה את נכדתי- מושלמים! חבל שאין לי כאן דוגמא...
נראה שהתמונות צולמו כך במיוחד, כדי ללעוג למי שאינו בעל מקצוע...

זה לא לעג , זה פירסומת של צלם. להראות איך יוצא יפה רק אצלו..

• הוסף לסימניות
א. גם ללא מקצועניות - יוצא לפעמים תמונות מעולות!
ב. גם למקצועיות - יוצא לפעמים תמונות...
ג. שאמא מצלמת את הילדים שלה - הילדים מנצלים את זה ועושים פוזות, מה שאין כן בד''כ אצל מישהו זר - שאז אם הם משתפים פעולה, הם לפחות לא עושים הצגות וקונצים - שמרגישים בנח לעשות אצל אמא...

ו... בהצלחה לכולן (מקצועניות ו... לא!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרהפכ;2170720:
וזה התמונות שאני הקטנה צילמתי.....

לא כזה גרוע, זה מקסים ביחס לידע ולציוד.
אני בעד לנסות , כן לחקות ,
אבל הכי חשוב -
תנסו לחשוב מה גורם לתמונה להראות טובה כמו שהיא נראית ואת זה לחקות ..

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהתמונה יפה מאוד, מי אמר שתמונה יפה רק אם הילד מסתכל, ותמונה ספונטנית לא?
להפך, אני מצלמת המון את הילדים שלי והתמונות היפות ביותר הן כאלו תמונות...
(ואולי על כך נאמר על טעם וריח...)

• הוסף לסימניות
זה הבעיה שלי, לשלוט על המצלמה אני שולטת די טוב, (הכל יחסי....) אבל לשלוט על הילדים אני לא מצליחה בכלל....... הם זזים ובורחים וצועקים וצורחים ורבים, זה התנוחה הכי שלווה שהצלחתי להביא אותם...... ולכן אני לא מבינה מה מלמדים את הצלמות שכ"כ הולך להם, מלמדים אתכם גננות?? איך הילדים בתמונות ומרוצים וממוקדים? ועוד מחייכים???? אתם קוסמות......

• הוסף לסימניות
גם אני לא מצליחה להבין איך אתם מושיבים שיירה של 3 ילדים וכולם מחייכים ומרוצים...... צלמות מה הסודות שמלמדים אתכן שם?? הילדים שלי אף פעם בחיים לא ישבו בשורה אחת ואף אחד לא ימשוך ולא יציק ולא יבכה ולא יתלכלך........ זה הילדים שלי שמוזרים?
אני מצלמת אחד אחד ומחברת בפוטושופ........
את חושבת שהצלמות לא מכירות פוטושופ??? :)

• הוסף לסימניות
כשמצלמים ילד לא צריך לראות לנגד העינים את התמונה הסופית שרוצים שתהיה, אלא צריכים לנסות להתנתק מהרעיון של תמונה ופשוט לגרום לילד להנות, לשמוח באמת ואז לתפוס את הרגע.
ולגרום להנות תוכ"ד תפיסת הרגע זה מאד מסובך. לפי אשכול שהיה כאן לאחרונה אני מבינה שכשהולכים לצלמת להורים יש חלק נכבד בקטע של לגרום לו לחייך ולשמוח והצלמת ג"כ שותפה לקטע הזה בטריקים שפתחו לעצמן עם הצלמות, והיא זו שאחראית בעיקר להנצחת הרגע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה