גם לי זה קורהכל פעם שאני מנסה להוריד קובץ, תמונה וכו'
הוא מוריד לי אותו כקובץ אינטרנט
שאני לוחצת עליו בהורדה הוא פותח את הדף שוב באינטרנט
אשמח אם מישהו יודע מה ניתן לעשות...
על איזה קובץ מדובר?כל פעם שאני מנסה להוריד קובץ, תמונה וכו'
יש תוספים להורדה ?כל פעם שאני מנסה להוריד קובץ, תמונה וכו'
הסתדרו פה??קרה לי פעם.
משהו בהגדרות @גיחצי שפומפה הציל אותי.
מקווה שיבוא גם לעזרתך...
בכל אופן אנסה להזכר מה בדיוק היה.
זה קורה לך שאתה מוריד כל קובץאני לא...
איך בודקים את ההגדרות של ההורדה?בעיה בהגדרות ההורדה
איך בודקים תוספים?יש תוספים להורדה ?
לא.... אשמח לעזרההסתדרו פה??
קבצי וורד בעיקר, לפעמים גם סרטונים ותמונותזה קורה לך שאתה מוריד כל קובץ
או רק תמונה?
זה בסדר שקפצתי על האשכול שלכם?כל פעם שאני מנסה להוריד קובץ, תמונה וכו'
לאיורד קובץ עם סיומת HTML?
בכל קישור הורדה?
לפי מה שיכול להיות שפשוט מוגדר לפתוח תמונות במחשב דרך הדפדפן לכן זה נראה עם כזה סמל
תלחו לכל תמונה או קובץ PDF ותבחרו שיפתח אותו בתוכנה המתאימה מרש ימני מאפיינים פתח באמצעות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים